Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

günaydın kızlar :) Dalmadan, güneş kremi ve şapkayla güneşten korunarak deniz sulu tatil burnumun içine baya iyi geldi. Doktorum da denize mutlaka gir demişti. Ama sanki sıcaklar burnumu tekrar şişirdi gibi hissediyorum Sizde de böyle bir şey oldu mu?

Kesinlikle sisliklerim benim de arttı, gözaltı operasyonu da geçirdiğim için göz altlarimda daha net hissediyorum sıcakta sistigini

kzlar merhaba. ameliyat olalı yaklaşık bir ay olacak. doktorum sterimar burun spreyini aldırmıştı hâlâ kullanıyorum. bu spreyi ne kadar süre kullanmam gerekiyor bilgisi olan kullanan var mı acaba

Selamlar, yakın zamanda ameliyat olanlarda enfeksiyon gibi bir durum oluştu mu burnunda ? Ameliyat tarihi aldım fakat yaralarım çok geç iyileşiyor cilt hasyalığım var doktor bir sorun olmaz yaraların iyileşmesi için krem veririz senin burnun düşündüğün gibi kalın derili değil dedi ama yine de ameliyat günü yaklaştıkça farklı bir komplikasyon gelişir diye korkmaya başladık ailecek. Cilt hastalığım da tam da bu sıralar artmaya başladı. Buna benzer durum yaşayan oldu mu?

Cilt hastalığınız nedir? Açıkçası bunu doktordan iyi kimse bilemez. Ama ben mesela yazın Ameliyat olduğum için pisman oldum. Sıcaklar hem odemi hem yağlanmayı artırıyor bence . Siz de belki Ekim kasim gibi olsanız daha iyi olabilir gibi geldi bana

Köpek memesi denilen bir hastalık. Kol altlarında kasıklarda iltihaplı yaralar çıkıyor. Doktor sorun olmayacağını bir kaç doktora daha danışacağını söyledi. Hatta bir hastasında keloid varmış ısrar kıyamet tüm riskleri alarak ameliyat olmak istmeiş, ameliyat sornasında keloid oluşmamış ameliyat yerlerinde. Ameliyat tarihim 30 ağustos günler geçtikçe korkmaya başladım, evdekiler de iyice telaşlandırıyorlar tabi

Kapalı teknikle oldu benim ameliyatım ama kanatlar daraltıldığı için yanlarımda dikişler vardı. Ameliyattan sonra bir hafta boyunca sol tarafımdaki dikişlerden kanla birlikte iltihap geldi. Antibiyotikli krem kullandım devamlı. Doktorsa herhangi bir sorun olmadığını çok normal olduğunu söylemişti, sonra da kendiliğinden geçti gerçekten. Cilt hastalığınızın engel olup olmayacağını doktorlar daha iyi bilir tabi ama ben de yazdan ziyade kasım-aralık gibi olmanızı tavsiye ederim ameliyatı.

kzlar merhaba. ameliyat olalı yaklaşık bir ay olacak. doktorum sterimar burun spreyini aldırmıştı hâlâ kullanıyorum. bu spreyi ne kadar süre kullanmam gerekiyor bilgisi olan kullanan var mı acaba
Bunu ben de çok merak ediyorum. Bir aydır kaç kutu aldım bilmiyorum. Nefes problemim kalmadığı için daha da kullanmak istemiyorum :) Bir yerde üç ay olarak okumuştum ama emin değilim.

Bunu ben de çok merak ediyorum. Bir aydır kaç kutu aldım bilmiyorum. Nefes problemim kalmadığı için daha da kullanmak istemiyorum :) Bir yerde üç ay olarak okumuştum ama emin değilim.
Ben bes hafta kullandım, sonrasında rahatsızlık ve ihtiyaç hissetmedim. Şimdi kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…