Benim 2. Ay hala sislikler var icinde yara sanirim 15gune iyi olmustu ama hala antibiyotik kremimi suruyorumKızlar merhaba. Burun içi yaraların iyileşmesi ve burun içi şişliklerin iyileşmesi ne kadar zaman aldı sizde?
Teşekkür ederimBenim 2. Ay hala sislikler var icinde yara sanirim 15gune iyi olmustu ama hala antibiyotik kremimi suruyorum
Bana da doktorum kırmızı meyveleri kes demişti kiraz, karpuz gibi. Kan sulandırdığı için. Aklınızda bulunsunMerhaba, 1 hafta sonra ameliyat olacağım.
Tavsiyeleriniz nelerdir?
Neleri yiyip neleri içmemeliyim.
Doktor bitki çayını kes demişti kan sulandırdıgı ıcın
6 ayKızlar merhaba. Burun içi yaraların iyileşmesi ve burun içi şişliklerin iyileşmesi ne kadar zaman aldı sizde?
Kesinlikle sisliklerim benim de arttı, gözaltı operasyonu da geçirdiğim için göz altlarimda daha net hissediyorum sıcakta sistiginigünaydın kızlar :) Dalmadan, güneş kremi ve şapkayla güneşten korunarak deniz sulu tatil burnumun içine baya iyi geldi. Doktorum da denize mutlaka gir demişti. Ama sanki sıcaklar burnumu tekrar şişirdi gibi hissediyorumSizde de böyle bir şey oldu mu?
içimi rahatlattınız, teşekkür ederim :)Kesinlikle sisliklerim benim de arttı, gözaltı operasyonu da geçirdiğim için göz altlarimda daha net hissediyorum sıcakta sistigini
Cilt hastalığınız nedir? Açıkçası bunu doktordan iyi kimse bilemez. Ama ben mesela yazın Ameliyat olduğum için pisman oldum. Sıcaklar hem odemi hem yağlanmayı artırıyor bence . Siz de belki Ekim kasim gibi olsanız daha iyi olabilir gibi geldi bana
Kapalı teknikle oldu benim ameliyatım ama kanatlar daraltıldığı için yanlarımda dikişler vardı. Ameliyattan sonra bir hafta boyunca sol tarafımdaki dikişlerden kanla birlikte iltihap geldi. Antibiyotikli krem kullandım devamlı. Doktorsa herhangi bir sorun olmadığını çok normal olduğunu söylemişti, sonra da kendiliğinden geçti gerçekten. Cilt hastalığınızın engel olup olmayacağını doktorlar daha iyi bilir tabi ama ben de yazdan ziyade kasım-aralık gibi olmanızı tavsiye ederim ameliyatı.Selamlar, yakın zamanda ameliyat olanlarda enfeksiyon gibi bir durum oluştu mu burnunda ? Ameliyat tarihi aldım fakat yaralarım çok geç iyileşiyor cilt hasyalığım var doktor bir sorun olmaz yaraların iyileşmesi için krem veririz senin burnun düşündüğün gibi kalın derili değil dedi ama yine de ameliyat günü yaklaştıkça farklı bir komplikasyon gelişir diye korkmaya başladık ailecek. Cilt hastalığım da tam da bu sıralar artmaya başladı. Buna benzer durum yaşayan oldu mu?
Bunu ben de çok merak ediyorum. Bir aydır kaç kutu aldım bilmiyorum. Nefes problemim kalmadığı için daha da kullanmak istemiyorum :) Bir yerde üç ay olarak okumuştum ama emin değilim.kzlar merhaba. ameliyat olalı yaklaşık bir ay olacak. doktorum sterimar burun spreyini aldırmıştı hâlâ kullanıyorum. bu spreyi ne kadar süre kullanmam gerekiyor bilgisi olan kullanan var mı acaba
Ben bes hafta kullandım, sonrasında rahatsızlık ve ihtiyaç hissetmedim. Şimdi kullanmıyorumBunu ben de çok merak ediyorum. Bir aydır kaç kutu aldım bilmiyorum. Nefes problemim kalmadığı için daha da kullanmak istemiyorum :) Bir yerde üç ay olarak okumuştum ama emin değilim.
Marmara denizine girmek gibi cesur hareketler yapıyorumNereye gideceksiniz tatile
Ben hâlâ kullanıyorum. İki ay oldu. Kullanmasam da olur ama temizlik için iyi oluyorBen bes hafta kullandım, sonrasında rahatsızlık ve ihtiyaç hissetmedim. Şimdi kullanmıyorum
Teşekkürler, benim sol burun deliğimde şişlik var doktor iner diyor ama beklemesi zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?