Evet sıcakta şişiyor ya da bana öyle geliyor. En iyi Eylül ayı filan heralde bu ameliyatı olmak içingünaydın kızlar :) Dalmadan, güneş kremi ve şapkayla güneşten korunarak deniz sulu tatil burnumun içine baya iyi geldi. Doktorum da denize mutlaka gir demişti. Ama sanki sıcaklar burnumu tekrar şişirdi gibi hissediyorumSizde de böyle bir şey oldu mu?
Methaba, evet oldum çıktım bile evdeyim:)Surrender siz bugün ameliyat olacaktınız diye hatırlıyorum, oldunuz mu? Olduysanız durumunuz nasıl?
Ya umarım geçer çünkü cidden böyle kalacaksa hiç olmasaydım daha iyiydi yaniMerhaba , resimlerde baya belli oluyor evet . Fakat daha çok erken birşey söylemek için, genelde ödemlerden dolayı şekil bozuklukları eğrilik görülüyor. Doktorunuz geçecek dediyse güvenin. En az 6 ay gecmesi gerekir. Benim 9 hafta oldu hala eğrilik geçmedi.
Ben geçeceğini düşünüyorum, kalsa bile hafif bir şekilde göze batmazYa umarım geçer çünkü cidden böyle kalacaksa hiç olmasaydım daha iyiydi yani
Kremi burnunun üstüne mi sürüyorsun?İlk gün şişlik hiç olmadı
Bugün 2.gün 2 kaş arası şişti
Sürekli buz koyuyorum. Şimdilik morluk yok
Krem günde 3 kez yazılmış. Ama saat başı buz koymam gerektiği için krem siliniyor
Burnuma süremem ki bandajlıKremi burnunun üstüne mi sürüyorsun?
Benim henüz olmadı ama arkadaşıma aynısı olmuştu. Burnuna hep kötü bir koku geldiğini ve kokunun kaynağını bulamadığını vs anlatıyordu. Sonra öğrendik ki burnunun içindeki dikişler eridikçe kötü koku yapıyormuş. Bir süre sonra geçiyor.Konuşuldu mu daha önce bilemedim o yüzden tekrar sorayım istedim.
Benim burnumda kötü bir koku oluyor ara ara, bir arkadaşım dikiş yerlerinin bir kaç ay koku yaptığını söyledi.(benim ameliyatım açık ameliyat) Serum fizyolojik kullanırken daha az oluyordu. Şu an arttı gibi . Birde burun ucumu siler gibi hafif hareket ettirince koku artıyor sanki. Sizde de oluyor mu ?
Evet, kızarıklık değil ama burnumun içi dönem dönem şişip kaşınıyor. Sizinki de ödemdendir diye düşünüyorum.Peki 3.haftasinda olup burun deliginin ic kenarlari kizarip sisen var mi?
Evet, hem de ne kasinti!Evet, kızarıklık değil ama burnumun içi dönem dönem şişip kaşınıyor. Sizinki de ödemdendir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?