Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Evet sıcakta şişiyor ya da bana öyle geliyor. En iyi Eylül ayı filan heralde bu ameliyatı olmak için

Kızlar burun içi yaraları hemen geçmez imkan varsa devam edebilirsin dedi tanıdık eczacı okyanus suyuna, şişlikler benim alt yanaklarda var çenem yamuk gözüküyor ameliyatta yamultmadilarsa:) şişlik için bu ara moda olan kabak detoksu yaptim birazda kilom almış başıni gitmişti , onu önerebilirim bide ananas yiyin mutlaka salatalık vs. Kan sulandiricilardan biride aspirin onu kullanma demişti benim Dr. Da

Arkadaşlar ben iki hafta önce ameliyat oldum burnuma önden bakınca burun deliklerimden birine bastırılmış gibi duruyor doktoeum düzelir dedi ama emin olamadım bunu yaşayan var mı düzelir mi

Hatta ilk ameliyattan çıktığımda deliklerim baya farklıydı sonra düzeldi ama alçı çıkarılırken doktorum dikişlerimden birisine yara kabuğu kaçtığını görünce tekrar dikiş atıp bantladı orayı ve deliklerimin şekli değişti acaba tekrar düzelir mi fotoğraf koyuyorum buraya. Ayrıca önden fotoğraf çektiğimde fark çok belli olmuyor ama arkadan çekince ve normalde bakınca belli oluyor.

Eklentiler

• IMG_20210731_195719_537.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_20210731_195650_343.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_20210731_195633_779.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 126
Merhaba , resimlerde baya belli oluyor evet . Fakat daha çok erken birşey söylemek için, genelde ödemlerden dolayı şekil bozuklukları eğrilik görülüyor. Doktorunuz geçecek dediyse güvenin. En az 6 ay gecmesi gerekir. Benim 9 hafta oldu hala eğrilik geçmedi.

Selam arkadaşlar , bugun ameliyatımın 5.Günü
7. alçı ve silikonların çıkması icin doktora gideceğim
Ama artık dayanılır gibi değil alçı inanılmaz burnumu sıkıyor
Normal mi bu durum?

Krem
Antibiyotik
Alerji hapı
Oksijenli su

Parol
Ve başka bir ağrı kesici verdi doktor.

Ya umarım geçer çünkü cidden böyle kalacaksa hiç olmasaydım daha iyiydi yani

Konuşuldu mu daha önce bilemedim o yüzden tekrar sorayım istedim.

Benim burnumda kötü bir koku oluyor ara ara, bir arkadaşım dikiş yerlerinin bir kaç ay koku yaptığını söyledi.(benim ameliyatım açık ameliyat) Serum fizyolojik kullanırken daha az oluyordu. Şu an arttı gibi . Birde burun ucumu siler gibi hafif hareket ettirince koku artıyor sanki. Sizde de oluyor mu ?

İlk gün şişlik hiç olmadı
Bugün 2.gün 2 kaş arası şişti
Sürekli buz koyuyorum. Şimdilik morluk yok

Krem günde 3 kez yazılmış. Ama saat başı buz koymam gerektiği için krem siliniyor

Pardon bandaji unutmuşum, benim doktorum sadece burun içine sürmek için vermişti o yüzden merak ettim.

Benim henüz olmadı ama arkadaşıma aynısı olmuştu. Burnuna hep kötü bir koku geldiğini ve kokunun kaynağını bulamadığını vs anlatıyordu. Sonra öğrendik ki burnunun içindeki dikişler eridikçe kötü koku yapıyormuş. Bir süre sonra geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…