Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Bugun ameliyatımın 7. Günü hala alçı ve içindeki silikonlar duruyor kısmetse yarın çıkarılacak
Bem burun ucumun açık kısmına o şişlerin olduğu yere çok dokundum istemsiz sürekli elim gitti oraya sizce zarar vermiş olabilir miyim? Yoksa kuruntu mu yapıyorudur

3 gün boyunca saat başı buz uygulaması yaptınız mı? Ne kadar yorucu bir şey o
Benim doktorum ameliyat sonrası 9 saat buz uygulaması önemlidir. Sonrasında fayda ya da zarar görmezsin dedi. Ben koymadım. Burnum için değil ama sıcaklar sebebi ile göz altlarim çok şişiyor benim (operasyon dolayısıyla) arada buz koymak rahatlatiyor

Ben 3 gun boyunca koydum. Sislikler inene kadar koyulmali diye biliyorum ben. :)
Bu arada, odem indikce burun kuculuyor diyenler bana lutfen oncesi soneasini atabilir mi? İzledigim hicbir videoda burun kuculmemis aksine odemli hali daha guzel. Cunku gordugum tum burunlarda odem indikce burun uzun, kanatlar genis duruyor. :(

Bugun alçım çıktı tamponum vs yokmuş , sol taraftan nefes alabiliyorum ama sağ hiçbir şekilde çalışmıyor doktorum şiştendir dedi ama bu kadar etkiler mi? Biraz bile alamıyorum hiç çalışmıyor
Sizce bu normal mi? Çok üzgünüm bilgilendirirseniz sevinirim

Bugun alçım çıktı tamponum vs yokmuş , sol taraftan nefes alabiliyorum ama sağ hiçbir şekilde çalışmıyor doktorum şiştendir dedi ama bu kadar etkiler mi? Biraz bile alamıyorum hiç çalışmıyor
Merak etmeyin. İkisinin kapandigi bile oluyor ama geciyor. Hergun bir yeni soruna uyaniyoruz. :)) hatta benim bir iki gundur ozellikle aksama dogru burnumun ici sisiyor, geriliyor.

Tamponlar alındı bugün:) bolca tuzlu kullanıcam

Krem
Ve burun icin nemlendirici ver-di.

Tamponlar delikli olmasına rağmen, çıkarıldığı ya suan
Kendine geldim 😀

Tamponsuz mu?
Burun içi tuzlu su krem nemlendirici kullanıyor musunuz? Kaçıncı gün bugün?

Merak etmeyin. İkisinin kapandigi bile oluyor ama geciyor. Hergun bir yeni soruna uyaniyoruz. :)) hatta benim bir iki gundur ozellikle aksama dogru burnumun ici sisiyor, geriliyor.
İnanın çok rahatladım çok teşekkür ederim yorumunuz icin :) geçici bir şey ise çekilir zaten görüntü icin değer 😅

Bu arada ben de hiç iştah yok. Sabah hafif bir kahvaltı
Öğlen çorba.
aksam salata ve çorba yiyorum sadece.

Verecek 3-4 kilom vardı iyi oldu 😂

Tamponlar alındı bugün:) bolca tuzlu kullanıcam

Krem
Ve burun icin nemlendirici ver-di.

Tamponlar delikli olmasına rağmen, çıkarıldığı ya suan
Kendine geldim 😀
O an ne güzel bir andır 💖💖 şimdi ara ara tıkanmalar şişmeler yaşayabilirsin. Ama gerçekten çok rahatlayacaksin. Çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım, benim Tampon 3 günde çıkmasına rağmen kabustu

Back
X