Sümkürme temizleme mi?Burun kanatlarınızı yan kısmını nasıl temizliyorsunuz? Burun ucunu düşürme eğiliminden korkuyorum, yardımcı olur musunuz?Surrender
burun kanatları yaplanıyor ya hani gün içerisinde nasıl temizleyebiliriz? Eki Görüntüle 2915881
Kacinci ayinizda yaptirdiniz cilt bakimi acabaBen cilt bakımı bile yaptırdım 3 hafta önce.
Benim de derdim hala hafif eğrilik olması, masajla daha iyi gibi sanki ama hala var, hele aşağıdan bakınca ..
Düzelme olmayacak gibi geliyor ya neyse bakalım siz de durumlar nasıl? Masajla Tamamen düzelen var mı
Buruna dokunabiliyor musunuz?Doktorum tonikle hafıf temizlik yapabilirsin
Demişti. Ama ben şuan bisi yapmıyorum
Pek dokunmuyorum burnuma
Evet, neden?Buruna dokunabiliyor musunuz?
3. Ay dolunca medikal bakım yaptırdım. 3.5 ay dolunca da mezoterapi yaptırdımKacinci ayinizda yaptirdiniz cilt bakimi acaba
Bence verebilir. İnsallah bir sey olmaz yine deSelam herkese, covid testinyaptiran oldu mu hiç? Burnumuza zarar verir mi sizce?
Öksürük başladı bende test yaptırmak istiyorum. Her gün pamuklu çubuk kullanıyorum aslında ama tabi test çubuğu çok derine gidiyor, doktora da sormak istemedimBence verebilir. İnsallah bir sey olmaz yine de
Hangi şehirdesin? Geçmiş sayfalarda var aslında hepimizin doktorlarıKızlar keşke tecrübe ettiğiniz doktorları da paylaşsanız ameliyat olmak isteyenlerde yararlansa bende arıyorum yardımcı olur musunuz
İstanbul dayım canım sayfalarda doktor isimleri oluyo ama ama pek amaliyat olmuşlar olmuyor canımHangi şehirdesin? Geçmiş sayfalarda var aslında hepimizin doktorları
Doktoruma sormuştum. Bişi olmaz dedi. Aradan baya zaman geçti cunkuSelam herkese, covid testinyaptiran oldu mu hiç? Burnumuza zarar verir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?