Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Buün 29. Günüm. Yürürken hareket ederken burnumun ucu ağrıyor. Fazla hassasiyet var gibi? Bir de doktorum burnunu sürekli temizle diyor, sinir hücreleri uyansın ama daha erken ve hasas bir dönem değil mi sizce? Surrender Surrender
Ameliyat sonrası bile sızım olmadı .
Aynen benimde aşırı hareket halinde sanki ucunda sızlama var gibi, değişik bisi
Yeni olDugu icin bencw

Ne ile temizle diyor?

Elini burnunana değdir diyor. Baya böyle ameliyat olmadan önce burnunu temizler ya insan öyle diyor. Sinir hücrelerini uyandır diyor. Tamam ama yapmak da biraz ürkütüyor insanı. Surrender Surrender
Bir de Oranier’in güneş kremini aldım. Bilginiz var mı?
teşekkür ederim

Catlovecat Catlovecat sen nasılsın canım? İnşallah yolundadır herşey. İşe basladin mi? Pazartesi başlıyorum ben. Maske aparatindan aldım çok rahat gerçekten. Sadece birazcık ucu değiyor.
Bir de bugün güneş kremi ve saf gül suyu aldım. Artık sargılar çıkınca hazırım 😄😄
Maske aparatı derken? Yardımcı olur musunuz?
Bir de güneş kremi hangi marka? Teşekkürler

Bugün 34. günüm, burundan nefes aldığımda burnum acıyor. Daha önce bu durumu yasayan var mı?

Elini burnunana değdir diyor. Baya böyle ameliyat olmadan önce burnunu temizler ya insan öyle diyor. Sinir hücrelerini uyandır diyor. Tamam ama yapmak da biraz ürkütüyor insanı. Surrender Surrender
Bir de Oranier’in güneş kremini aldım. Bilginiz var mı?
teşekkür ederim
Nasıl yani eskisi gibi burun kanatlarını sıkarak mı temizlemeniz istiyor? Öyleyse çok garip geldi bana. Hala nazal yıkama yapıyorum ben sonra da pamuklu çubuk

Nasıl yani eskisi gibi burun kanatlarını sıkarak mı temizlemeniz istiyor? Öyleyse çok garip geldi bana. Hala nazal yıkama yapıyorum ben sonra da pamuklu çubuk
Bende sikarak temizlemiyorum kite devam ediyorum valla 😊 siizin icindeki sislikler gectimi bende ctesi kontrole gidicem sorcam sislikler var icinde

Hayır üst kısmını sürekli temizle diyor, sinir hücrelerini harekete geçir diyor. Ben teramcyn sürüyorum. Ilıadin’i hep kullanmıyorum.

Bende sikarak temizlemiyorum kite devam ediyorum valla 😊 siizin icindeki sislikler gectimi bende ctesi kontrole gidicem sorcam sislikler var icinde
Geçmedi ama azaldı canım. 3uncu ay kontrolünü bir sonraki aya bıraktım. Hem belki daha iyileşmiş olur diye. Bu ay sonu gidicem bakalım inşallah güzel şeyler söyler ☺️☺️

Hayır üst kısmını sürekli temizle diyor, sinir hücrelerini harekete geçir diyor. Ben teramcyn sürüyorum. Ilıadin’i hep kullanmıyorum.
İlliadin hiç kullanmadim ameliyat sonrası. Aslında otrivine sıkmak var 😄😄 ne güzel açardı. Tabi kesin tehlikelidir

İlliadin hiç kullanmadim ameliyat sonrası. Aslında otrivine sıkmak var 😄😄 ne güzel açardı. Tabi kesin tehlikelidir
Nasil tehlikeli ben ameliyat olali 19 gün oldu doktorum burun tikanikligi acmasinda destekleyici olarak kullanabilirsin dedi 🙀🙀

Back
X