Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat sonrası bile sızım olmadı .Buün 29. Günüm. Yürürken hareket ederken burnumun ucu ağrıyor. Fazla hassasiyet var gibi? Bir de doktorum burnunu sürekli temizle diyor, sinir hücreleri uyansın ama daha erken ve hasas bir dönem değil mi sizce?Surrender
Maske aparatı derken? Yardımcı olur musunuz?Catlovecat sen nasılsın canım? İnşallah yolundadır herşey. İşe basladin mi? Pazartesi başlıyorum ben. Maske aparatindan aldım çok rahat gerçekten. Sadece birazcık ucu değiyor.
Bir de bugün güneş kremi ve saf gül suyu aldım. Artık sargılar çıkınca hazırım![]()
Trend...da mudi maske aparatı yazınca çıkıyor, güneş kremim avéne ama temizlemesi kolay olmuyor tavsiye etmemMaske aparatı derken? Yardımcı olur musunuz?
Bir de güneş kremi hangi marka? Teşekkürler
Benim de 37. GünBugün 34. günüm, burundan nefes aldığımda burnum acıyor. Daha önce bu durumu yasayan var mı?
Surrender
Daha sormadım. Ama az zaten nefes alıyorum aldığımda hafif bir ağrı ile karşı karşıyayımBenim de 37. Gün
Ağrı sızı pek yaşamadım. Kişiden kişiye göre değişebilir. Doktorunuz ne diyor?
Kişiden kişiye göre değişebilir lakinDaha sormadım. Ama az zaten nefes alıyorum aldığımda hafif bir ağrı ile karşı karşıyayım
Asimetri geçti mi acaba?Benim yarın 1 ay olacak , eğrilik hala geçmedi, canım çok sıkkın. Herkes neden yamuk burnun diye soruyor. Bu geçer mi? Videolar izliyorum insanlar 13-13. Günde cillop gibi burunlar koymuşlar
Nasıl yani eskisi gibi burun kanatlarını sıkarak mı temizlemeniz istiyor? Öyleyse çok garip geldi bana. Hala nazal yıkama yapıyorum ben sonra da pamuklu çubukElini burnunana değdir diyor. Baya böyle ameliyat olmadan önce burnunu temizler ya insan öyle diyor. Sinir hücrelerini uyandır diyor. Tamam ama yapmak da biraz ürkütüyor insanı.Surrender
Bir de Oranier’in güneş kremini aldım. Bilginiz var mı?
teşekkür ederim
Bende sikarak temizlemiyorum kite devam ediyorum vallaNasıl yani eskisi gibi burun kanatlarını sıkarak mı temizlemeniz istiyor? Öyleyse çok garip geldi bana. Hala nazal yıkama yapıyorum ben sonra da pamuklu çubuk
Hayır üst kısmını sürekli temizle diyor, sinir hücrelerini harekete geçir diyor. Ben teramcyn sürüyorum. Ilıadin’i hep kullanmıyorum.Nasıl yani eskisi gibi burun kanatlarını sıkarak mı temizlemeniz istiyor? Öyleyse çok garip geldi bana. Hala nazal yıkama yapıyorum ben sonra da pamuklu çubuk
Geçmedi ama azaldı canım. 3uncu ay kontrolünü bir sonraki aya bıraktım. Hem belki daha iyileşmiş olur diye. Bu ay sonu gidicem bakalım inşallah güzel şeyler söylerBende sikarak temizlemiyorum kite devam ediyorum vallasiizin icindeki sislikler gectimi bende ctesi kontrole gidicem sorcam sislikler var icinde
İlliadin hiç kullanmadim ameliyat sonrası. Aslında otrivine sıkmak varHayır üst kısmını sürekli temizle diyor, sinir hücrelerini harekete geçir diyor. Ben teramcyn sürüyorum. Ilıadin’i hep kullanmıyorum.
Nasil tehlikeli ben ameliyat olali 19 gün oldu doktorum burun tikanikligi acmasinda destekleyici olarak kullanabilirsin dediİlliadin hiç kullanmadim ameliyat sonrası. Aslında otrivine sıkmak varne güzel açardı. Tabi kesin tehlikelidir
Otrivine açısından söyledim canım bağımlılık yapıyor ya, 5 günden fazla kullanılmıyor zatenNasil tehlikeli ben ameliyat olali 19 gün oldu doktorum burun tikanikligi acmasinda destekleyici olarak kullanabilirsin dedi![]()
Ödemleriniz ne durumda? Bir de yağlanma durumu azaldı mı siz de?Hayır üst kısmını sürekli temizle diyor, sinir hücrelerini harekete geçir diyor. Ben teramcyn sürüyorum. Ilıadin’i hep kullanmıyorum.
İnsallahhhGeçmedi ama azaldı canım. 3uncu ay kontrolünü bir sonraki aya bıraktım. Hem belki daha iyileşmiş olur diye. Bu ay sonu gidicem bakalım inşallah güzel şeyler söyler![]()