• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İlişki Başlamadan arkadaşlığı bozmadan en temiz nasıl geri vites yapılır?

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
ben daha önce konu açmıştım, arkadaşım yakın geçmişte benim için kız arkadaşını bırakmıştı ve kızın da haberi vardı benden. şu an da son 2 aydır muhabbet el ele tutuşmaya kadar ilerledi ama hala adı konmuş bişey yok. ben başlasın mı başlamasın mı emin olmadığım için bilerek ona "selim abi" diye hitap ediyorum hala.

ben artık eminim bu adamla kesinlikle ama kesinlikle sevgili olmak istemiyorum.

ama muhabbeti tümden kesmek de istemiyorum. neden diye sorarsanız: ben şimdi onla muhabbeti tamamen kesersem, o kendi kafasında "biz acemicadiyla ilişki yaşadık ayrıldık" olarak düşünecek. arkadaşlarına benim hakkımda "acemicadi benim eski sevgilimdi" gibi şeyler söylemesini istemiyorum, ya da eli günü bırak, "acemicadi benim eski sevgilimdi" gibi bir şey bile düşünmesini istemiyorum.

istiyorum ki o da aramızda hiçbir şey olmadığından emin olsun. sadece ama sadece arkadaş olduğumuzdan ve daima arkadaş kalacağımızdan yani kısacası onun HİÇBİR ŞEYİ olmadığımdan emin olsun artık. bir sevgilim olduğundan falan mı bahsetsem? ya da bir arkadaşımı ona getirip bak bu benim sevgilim diye mi tanıştırsam?

ne önerirsiniz?

ben daha önce konu açmıştım, arkadaşım yakın geçmişte benim için kız arkadaşını bırakmıştı ve kızın da haberi vardı benden. şu an da son 2 aydır muhabbet el ele tutuşmaya kadar ilerledi ama hala adı konmuş bişey yok. ben başlasın mı başlamasın mı emin olmadığım için bilerek ona "selim abi" diye hitap ediyorum hala.

ama muhabbeti tümden kesmek de istemiyorum. neden diye sorarsanız: ben şimdi onla muhabbeti tamamen kesersem, o kendi kafasında "biz acemicadiyla ilişki yaşadık ayrıldık" olarak düşünecek. arkadaşlarına benim hakkımda "acemicadi benim eski sevgilimdi" gibi şeyler söylemesini istemiyorum, ya da eli günü bırak, "acemicadi benim eski sevgilimdi" gibi bir şey bile düşünmesini istemiyorum.

istiyorum ki o da aramızda hiçbir şey olmadığından emin olsun. sadece ama sadece arkadaş olduğumuzdan ve daima arkadaş kalacağımızdan yani kısacası onun HİÇBİR ŞEYİ olmadığımdan emin olsun artık. bir sevgilim olduğundan falan mı bahsetsem? ya da bir arkadaşımı ona getirip bak bu benim sevgilim diye mi tanıştırsam?

ne önerirsiniz?

ne gerek var böyle oyunlara..mesafeli ve soğuk davransan yetmezmi??

bu kadar kendini yiyip bitirene kadar al karsına konuş canım.
ben hala seni arkadasım olarak görüyorum, farkındasın di mi de.

ne önerirsiniz?
Adamin ne diyecegi degil senin tam olarak ne istedigin muhimdir.Adami bir yerlerde birakayim oda bana deli divane yansin diye bir caba icinde olmana gerek yok.Erkekler sevilmediklerini hemen anlarlar ama belli etmezler.Ikinizde yanlis sulardasiniz.O seni Sen Onu kendine SIRILSIKLAM ASIK edip kacmak istiyorsunuz.Yoksa ama/ ama? Ben onla iliski yasadim derse.Bu ne sacma bir mazeret.Ne istedigini bilmiyorsun.Adama en kisa surede Seninle olamayacagini anladim kendine iyi bak kardes kalalim.Bitti.Isin icin de baska isler varsa ben bu iste YOKUM be guzelim.Herkes bir suru insanla evlilik amacli gorusuyor,Olmayacagini anlayinca By BY diyor.NET OLMALISIN.istemem yan cebime koy dersen OLMAZ

ilk önce aracı durdur, ondan sonra debriyaja iyice bas , sağ elinle vitesi kavra ,incetmeden yerine geçir ayağını yavaşça debriyajdan çek sağ elini yolcu koltuğuna at arkaya baka baka geriye doğru gel

ne önerirsiniz?

Hatırladım hatta o kız senin yüzünden intihar etmişti .....

en iyisi bırak gitsin olacağı varsa olur kaderde böyle yazmıştır..

Allah herkese akıl fikir versin ve bizi isla etsin (amin)

Ben sana karşı hisslenemıyorum de :60:

denedım ama sana arkadaslıktan başka bişey hıssedemedım de ,en ıyısı arkadas kalalım de:33:

elini tuttum ,senınle gezdım ama yokkk yokkk içimde hiç bir his doğmadı sana de :1:

Birdahakine, evin varmi (varsa tabupusunu ustume gecirirmisin de), araban varmi (varsa kacinci viteste heyecanlaniyorsun diye sor), annen varmi (varsa annenimi daha cok benimi daha cok seviyorsun) gibi sorular sor, bu sorulardan sonra hala ilgileniyorsa seninle, elektrik alamadim de cek arabani, viteside bosa al..

ya Allah kımseye boyle arkadaslar vermesın bırı aglarken dıgerı gulmezz unutma bunu.Hem sen her sıradan erkek arkadasınla el ele mı tutusursun planı programı bırak da kendıne nasıl yakıstırıyosan oyle hareket ett

yaw sana şöle yap böle yap diye akıl vermek bile istemedim okadar mantıksız davranmışsınkii arkadaşının eski sevgilisiyle çıkmışsın (ki bence bi kızın en hafif hallerinden biridir)bide üstünee elini tutmuşsunn ama sevgilii diye adını koymamışsın kızım hangi devirde yaşıyon Allahınseversen bi sölee hangi erkek :41:el ele diz dize oturduğu kıza sevgilim demezki oooo geçmişler olsun kırkkere demiştir arkadaşlarına elini tutuğunu sevgiliyiz bile demiştir bence sen daha fazla saçmalamada ben senden etkilenmiyorum de şu ilişkiler topağında tek mantıklı adımın bu olmuş olur tabi yapabilirsen........

madem adamdan uzak duracaksın neden elele tutuşuyorsun veya tersten bakacak olursan elele tutuşuyorsun da neden uzak durmak istiyorsun bence sen bile çelişki içerisindesin. insan bir şey hissetmediği bi erkeğin elini nasıl tutar. yani bu kişiye karşı bir şey hissetmediğine emin misin?

Konu değil de başlıktaki üslup dikkatimi çekti, erkek ağzıyla yazılmış gibi ve çok kaba. Bir hanımefendiye yakışmıyor doğrusu.

Sadece başkası vardı imajı yaratırsan bu sefer de ben varken başkasını da idare ediyormuş der. Kendi içinde de etrafa da. Her şeyi der yaparsın da el ele tutuşmayı adamın hafızasından nasıl silersin onu düşünüyorum. Benim için çok his gerektiren bir durum çünkü. Cinsel ilişkiden öteye gitmeyen insanların elini tutamam mesela :) Tutuşmak değil de tutmaksa yani his olarak işteşlik yoksa senin açından ve onun da bunu hissettiğine biraz olsun ihtimal verebiliyorsan şu an, "zor dönemler geçiriyordun arkadaşın olarak yanında olmam gerektiğini düşündüm. Bana olan yaklaşımının doğruluğunu yanlışlığını tartışacak vaktimiz olmadı seninle ama artık sana karşı en ufak bir şey hissetmediğimi söyleyebilirim" de. Kendine iyi bak deme vedalaşma yazdıklarına evet hayır gibi kısa karşılıklar ver, yeri gelsin on saat sonra cevapla.

Back
X