bir ilişki bu kadar sürünür mü

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
ilk kez bir ilişkim resmen sürünüyor yılların alışkanlığı belkide..bitti ama kabullenemiyoruz bi şekilde barışıyorz..
gece tartışyık yine yine yine... eskiden bana sohbetli oyunlara girmeyeceğine söz vermişti..facene bi girdim bi oyun ve sohbet alanı var..msj attım sordum o ne dedim..sohbet edilmiyor ki dedi..doğru oyunda 15.seviyeye ulamşka lazımmış sohbet için bizimki 15.seviyeye gelmiş oyunu baya araştırdım
neyse ben söz vermiştin falan dedim yemin etti sohbet etmedim dedi..sohbet edilemediğini nerden bilion o zaman tıklayıp görmen lazım sonuçta sohbet alanı var diyorum bilmiyorum ya etmedim diye bilmiyorum işte diyo 3 saat sordum

en son yemin et sohbet alanına bir kez bile tıklayıp denemediğine dedim..bu sefer çözüldü bi görev vardı sadece sa yazdım kapatttım ma sohbet etmedim nasıl ediliyor bilmiyorum diyor gene..bende yalan söyledin o zaman 3 saattir neden anlatmadın dedim kavga uzadı gitti gece 2ye kadar

ssabah oldu facede gördüm devam ettim...gecede ayrılma imasında bulunmuştum..sabah gene tekrarladım naparsan yap ayrıl bidaha beni ayrılmakla tehdit etme dedi..ve okeye başladı al şimdi sohbet ediyorum ohh kızsanda hak ettim zoruma gitmez dedi

yemin et dedim sohbet ettiğine etmiyorum ister inan ister inanma rahat bırak dedi
tamam inat yapm diye yalvardım

çok mülayim bi arkadaşım var anlattım üstüne gitmişin falan dedi bende aşkım barışalım ya falan dedim az önce bu baya nazlandı ama barıştı

hata mı yaptım ben adım atarak
nasıl bi ilişkiye dönüştü resmen çıkmazlardayım

Son düzenleme:
en son yemin et sohbet alanına bir kez bile tıklayıp denemediğine dedim..bu sefer çözüldü bi görev vardı sadece sa yazdım kapatttım ma sohbet etmedim nasıl ediliyor bilmiyorum diyor gene..
ssabah oldu facede gördüm devam ettim...gecede ayrılma imasında bulunmuştum..sabah gene tekrarladım naparsan yap ayrıl bidaha beni ayrılmakla tehdit etme dedi..ve okeye başladı al şimdi sohbet ediyorum ohh kızsanda hak ettim zoruma gitmez dediyemin et dedim sohbet ettiğine etmiyorum ister inan ister inanma rahat bırak deditamam inat yapm diye yalvardımçok mülayim bi arkadaşım var anlattım üstüne gitmişin falan dedi bende aşkım barışalım ya falan dedim az önce bu baya nazlandı ama barıştıhata mı yaptım ben adım ataraknasıl bi ilişkiye dönüştü resmen çıkmazlardayım

Tebrikler, nurtopu gibi nazlı bir sevgiliniz oldu, olanların üstüne barışmak isteyen sizsiniz, naz yapan o, şaşılacak şey...

Üstüne gitmişsiniz evet ama bu sayede yalan söylediği çıkmış ortaya, yalanın küçüğü büyüğü olmaz, madem söz vermiş size sözünü tutmalıydı; yapmayacağına dair söz verdiği halde sohbete girmesi hata, bunu inkar etmesi daha büyük hata, bunun için özür dilemeli, o size yalvarmalıydı, o ise nispet yapmış, "ayrılırsan ayrıl naparsan yap" diyerek de cila çekmiş havasına...

Kesinlikle adım atmamalıydınız, artık doğruyu söylemese de onu affedeceğinizi biliyor, üstelik nazlanmış bir de, büyük rahatlık...

Gayet açık ve net yazdım çünkü siz de yanlış yaptığınızın farkındasınız, "Bitti ama kabullenemiyoruz barışıyoruz" dediğinize göre kör aşık da değilsiniz... Gereğini yapacağınızı, ona hatasını kabullendireceğinizi umuyorum, kolay gelsin...
:ssz:

Tebrikler, nurtopu gibi nazlı bir sevgiliniz oldu, olanların üstüne barışmak isteyen sizsiniz, naz yapan o, şaşılacak şey...

Üstüne gitmişsiniz evet ama bu sayede yalan söylediği çıkmış ortaya, yalanın küçüğü büyüğü olmaz, madem söz vermiş size sözünü tutmalıydı; yapmayacağına dair söz verdiği halde sohbete girmesi hata, bunu inkar etmesi daha büyük hata, bunun için özür dilemeli, o size yalvarmalıydı, o ise nispet yapmış, "ayrılırsan ayrıl naparsan yap" diyerek de cila çekmiş havasına...

Kesinlikle adım atmamalıydınız, artık doğruyu söylemese de onu affedeceğinizi biliyor, üstelik nazlanmış bir de, büyük rahatlık...

Gayet açık ve net yazdım çünkü siz de yanlış yaptığınızın farkındasınız, "Bitti ama kabullenemiyoruz barışıyoruz" dediğinize göre kör aşık da değilsiniz... Gereğini yapacağınızı, ona hatasını kabullendireceğinizi umuyorum, kolay gelsin...
:ssz:

yarn buluşacağız ne yapmalıyım
gece bu olaylar olurken o işteydi artı

arkadaşım öyle bir gaza getirdi oyunda mı oynamayacak senin için ankarada kalabilmek için geceleri bile çalışıyor falan diye gaza geldim ama biliyorum hatamı
ben napsam ki napsam canm çok acıyor ne olur yardım edin

Hata yapmışsınız diye düşünüyorum.
Bu konuda hassasiyetinizi ısrarla dile getirdiğinizi, gece 2ye kadar tartıştığınızı,ancak çözüme kavuşmadığını,sevgilinizin sabah yine bıraktığınız gibi olduğunu bunlara rağmen yine de barışa konusunda adım atanın şahsınız olduğunu dile getirmişsiniz. Çelişkili bi tutum sergilemişsiniz kısacası. Bu durumda sevgilinizin de çok dengeli bi tavır sergilemesini beklemniz hata olur. Muhtemelen yine aynı problemi yaşayacak, bi çözüme kavuşturamayacak,adım atan taraf siz olacaksınız.

Hata yapmışsınız diye düşünüyorum.
Bu konuda hassasiyetinizi ısrarla dile getirdiğinizi, gece 2ye kadar tartıştığınızı,ancak çözüme kavuşmadığını,sevgilinizin sabah yine bıraktığınız gibi olduğunu bunlara rağmen yine de barışa konusunda adım atanın şahsınız olduğunu dile getirmişsiniz. Çelişkili bi tutum sergilemişsiniz kısacası. Bu durumda sevgilinizin de çok dengeli bi tavır sergilemesini beklemniz hata olur. Muhtemelen yine aynı problemi yaşayacak, bi çözüme kavuşturamayacak,adım atan taraf siz olacaksınız.

o hep yemin etti sohbet etme amacım yoktu sadece ıyun oynadım sohbette etmedim diye ama ben yalancısın falan diye uzattım

yarn buluşacağız ne yapmalıyım
gece bu olaylar olurken o işteydi artı

Sadece bu yazdığınız kadarı konuşmayla halledilir ama ilk mesajınızın başında "Bitti ama kabullenemiyoruz" demeniz, konu başlığınızda da ilişkinizin süründüğünü ifade etmeniz düşündürücü...

Daha ciddi meseleler, daha büyük olaylar varsa onları da dikkate alarak adım atmanızı öneririm...

Okey oynayıp misilleme yaparken "Al şimdi sohbet ediyorum kızsan da hak ettim zoruma gitmez" demesi garip geldi mesela bana... Ne yani biri onun sizi aldattığını söylese, siz de çok üstüne gitseniz "gecelere akıp" "Kızsan da hak ettim zoruma gitmez" diyecek rahatlıkta bir adam mıdır? Sözünde duramamış bu mevzuda, her konuda böyle midir? Bunları bilmiyoruz... Onu tanıyan sizsiniz...

şimdi okudum faceten konuşmamızı sohbet etmediğine inanmamış gibi başlamış demek oyun uğruna sa yazdın kimler cevap verid falan diye o da sinir etmeye başlamış herkes cvp verdi falan yazmış

Sadece bu yazdığınız kadarı konuşmayla halledilir ama ilk mesajınızın başında "Bitti ama kabullenemiyoruz" demeniz, konu başlığınızda da ilişkinizin süründüğünü ifade etmeniz düşündürücü...

Daha ciddi meseleler, daha büyük olaylar varsa onları da dikkate alarak adım atmanızı öneririm...

Okey oynayıp misilleme yaparken "Al şimdi sohbet ediyorum kızsan da hak ettim zoruma gitmez" demesi garip geldi mesela bana... Ne yani biri onun sizi aldattığını söylese, siz de çok üstüne gitseniz "gecelere akıp" "Kızsan da hak ettim zoruma gitmez" diyecek rahatlıkta bir adam mıdır? Sözünde duramamış bu mevzuda, her konuda böyle midir? Bunları bilmiyoruz... Onu tanıyan sizsiniz...

sohbet etmedi emibnim o sıra facene girdim sadece bi erkek arkadaşıyla konuşuyodu
yarn soracağım sohbet ettiyse misilleme olsun diye zaten dayanamam
eskiden kavgalarımızda küfürlü konuştu düzgünce anlattım senden soğuyorum ilşkimizi yıpratıyo dedim söz verdi bu sefer küfür etmedi mesela

o hep yemin etti sohbet etme amacım yoktu sadece ıyun oynadım sohbette etmedim diye ama ben yalancısın falan diye uzattım

E ikna olmamışsınız ki uzatmışsınız. Madem masum olduğunu düşünüyodunuz o vakit neden ısrar ettiniz? Demek ki yeterince güven vermemiş size bu konuda.
Israr ettiyseniz ikna etmeliydi sizi, "naparsan yap,istersen ayrıl" demek yerine ikna edebilirdi sizi mesela.
Bence onun bu tavrısizi tedirgin etti ve ayrılıktan korktuğunuz içi geri adım atmak zorunda kaldınız.
"Geri adım atmak zorunda kalmak" da gayet yersiz bi tabir oldu aslında,öyle bi zorunluluğunuz olmadığı halde adım atmışsınız diyelim.

Son düzenleme:
bu arada yok böyle misillemelere pek girmez
bu ilk sanırım
sohbet etmediğini söylediği halde uzatıp sorun çıkarıyomuşum
o da hak etse içi yanmazmış
yarn soracağım sohbet meselesini kızlarla ettim derse zaten ayrılmam gerek diye düşünüyorum

E ikna olmamışsınız ki uzatmışsınız. Madem masum olduğunu düşünüyodunuz o vakit neden ısrar ettiniz? Demek ki yeterince güven vermemiş size bu konuda.
Israr ettiyseniz ikna etmeliydi sizi, "naparsan yap,istersen ayrıl" demek yerine ikna edebilirdi sizi mesela.
Bence onun bu tavrısizi tedirgin etti ve ayrılıktan korktuğunuz içi geri adım atmak zorunda kaldınız.
"Geri adım atmak zorunda kalmak" da gayet yersiz bi tabir oldu aslında,öyle bi zorunluluğunuz olmadığı halde adım atmışsınız diyelim.

gece tüm açıklamaları yaptı
sabahta uzatmış gibi oldum işte :/

bu hatamın üzerine nasıl bir tavır sergilemeliyim..
resmen adama sırnaştım :'((((((( canm yanıyor aklıma geldikçe

olan olmus, gecmise bakip ah vah cekmek bosa.
ihlali cok olasi yasaklar koymamakla ise baslayabilirsiniz. Sohbeti olmayan oyun mu kaldi artik? cocuk oyunlari bile internette bi kac kisiyle oynaniyor. Konuyu uzatmayin bosverin, ve sevgilinizin cok ustune gitmeyin bence. Bogulacak adam..

bu arada yok böyle misillemelere pek girmez
bu ilk sanırım
sohbet etmediğini söylediği halde uzatıp sorun çıkarıyomuşum
o da hak etse içi yanmazmış
yarn soracağım sohbet meselesini kızlarla ettim derse zaten ayrılmam gerek diye düşünüyorum

Yarına kadar kendinizi yiyip bitirmenizi istemiyorum ama söylemeden geçemeyeceğim...

"Sohbet etmediğini söylediği halde uzatıp sorun çıkarıyormuşsunuz" Acaba neden? Sohbete girmeyeceğine söz vermiş, saatler süren sorgulamanız sonunda, "yemin et" dediğinizde sadece "sa" yazdığını söylemiş, bu yüzden olabilir mi? Hani en başta kabul etmediğinden, inkar ettiğinden, "fazlası da var mı ki?" diye düşündürdüğünden olabilir mi? Sanki sütten çıkmış ak kaşık, üstüne gelinmesinden yakınıyor, o halde söz vermeseydi, en başta "Sohbetime karışma" deseydi, kendine bu kuralı koymasaydı...

Burada önemli olan sohbet etmesi değil ki zaten, sohbet etmeyeceğine dair söz vermesi ve bu sözü tutmama yani yalan söyleme ihtimali...

Kızlarla sohbet ettiyse de bunu dürüstçe itiraf edeceğini sanmıyorum erkek arkadaşınızın... Uzun uzun sorulup canından bezdirilene kadar gerçekler çıkmıyor ağzından, o zaman da "yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor" Hatasını bastırmak için sizi yıpratmasına izin vermeyin, arkadaşınızın "üstüne gitmişsin" demesine de bakmayın, siz nazlanmasına rağmen barışmaya ikna ederek iyi niyetinizi fazlasıyla göstermişsiniz zaten, daha evvel tartışmalarda küfürlerine de dayanmışsınız... Daha ne yapacaktınız?

olan olmus, gecmise bakip ah vah cekmek bosa.
ihlali cok olasi yasaklar koymamakla ise baslayabilirsiniz. Sohbeti olmayan oyun mu kaldi artik? cocuk oyunlari bile internette bi kac kisiyle oynaniyor. Konuyu uzatmayin bosverin, ve sevgilinizin cok ustune gitmeyin bence. Bogulacak adam..

canm aslında o da bana sabrediyor
mesela ev arkadaşının sevgilisi geliyor evlerine gece sinir oluyorum
neyse benimkininde canı fasulye istemiş o kızada ikram ettin mi dedim aşkım ne olur üzme beni ne olur kendime yaptım yemin edeirm o misafir tabiki ikram ettim diye yalvardı

ben yobaz değilim tabiki ikram edecek ama o an sevgilime sataşasım vardı

bende ertesi günler semaya fasulye yapıyon bana yapmadın hiç dedim yaparım beğenirsen yapmam mı falan dedi
ben olsam kavgyı kopartırdım orda
sanırım o da bana tahammül ediyor :s

Yarına kadar kendinizi yiyip bitirmenizi istemiyorum ama söylemeden geçemeyeceğim...

"Sohbet etmediğini söylediği halde uzatıp sorun çıkarıyormuşsunuz" Acaba neden? Sohbete girmeyeceğine söz vermiş, saatler süren sorgulamanız sonunda, "yemin et" dediğinizde sadece "sa" yazdığını söylemiş, bu yüzden olabilir mi? Hani en başta kabul etmediğinden, inkar ettiğinden, "fazlası da var mı ki?" diye düşündürdüğünden olabilir mi? Sanki sütten çıkmış ak kaşık, üstüne gelinmesinden yakınıyor, o halde söz vermeseydi, en başta "Sohbetime karışma" deseydi, kendine bu kuralı koymasaydı...

Burada önemli olan sohbet etmesi değil ki zaten, sohbet etmeyeceğine dair söz vermesi ve bu sözü tutmama yani yalan söyleme ihtimali...

Kızlarla sohbet ettiyse de bunu dürüstçe itiraf edeceğini sanmıyorum erkek arkadaşınızın... Uzun uzun sorulup canından bezdirilene kadar gerçekler çıkmıyor ağzından, o zaman da "yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor" Hatasını bastırmak için sizi yıpratmasına izin vermeyin, arkadaşınızın "üstüne gitmişsin" demesine de bakmayın, siz nazlanmasına rağmen barışmaya ikna ederek iyi niyetinizi fazlasıyla göstermişsiniz zaten, daha evvel tartışmalarda küfürlerine de dayanmışsınız... Daha ne yapacaktınız?

canm işte sa'dan başka birşey yazmadığınada yemin etti :'(
haklısın her kelimende bende hep bunu söyledim olay sohbet etmek değil söz vermendi dedim
sadece bi oyun diyor bir oyun için bu kadarda olmaz diyor

Her insan farkli iste. Tahammul etmeye hic gerek kalmasa keske, iliskiler mutlu mesut ilerleyebilse. Hakkinizda hayirlisi, umarim kiskancliklar vs bu iliskiyi zedelemez.

Back
X