- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
açıkçası face olayına takıldım ben... ne demek kimseyle konuşmayacaksn sohbet etmeyeceksin.... çocuk oyun için arkadaşından yardım istemiş... bilmiyorum ben bunu yapmazdm sözlüme.. belkide böyle bir kız olmadığım için 8 bçk yıllık ilişkimizi ilk günkü heycanı ve aşkıyla sürdürüyoruz... yorumum özellikle sohbetin yasaklanması kısmına.
Katılıyorum... Aynı durumda, aynı fikirde olduğum birine rastlamak hoşuma gitti, Allah bu mutluluğu bozmasın...

Evet ilişkilerimiz uzun zamandır sürüyor, ilk günkü heyecan ve aşkıyla, bunun için şükürler olsun ama bu kafa yapısında olmamızdan, onları sıkıp bunaltmamızdan ziyade muhataplarımızın bize gösterdiği anlayış ve hassasiyetlerimize dikkat etmeleri beraberliklerimizi mutlu kılıyor bence... Ben hayatımdaki insana hiç yasak koymadım mesela, gerek de kalmadı zaten çünkü beni rahatsız edecek bir davranışı yok... Sevdiğimiz adamların herhangi bir kabahati olmadığı için kendimizi bunaltmamıza gerek kalmadı, olsaydı da konuşarak halleder, bizi ikna etmelerini beklerdik çünkü onu kısıtlamak ilişkinin sonunu hazırlamaktan öteye götürmez insanı ve yapacağı olan yine yapar...
Mesela sevdiğim konu sahibine yapıldığı gibi -konu ne olursa olsun- söz verseydi ve tutmasaydı güvenim sarsılırdı, başka konularda da sözünü hiçe sayar mı diye... Buradaki sıkıntı, madem sohbete girmek istiyordu söz konusu sevgili, söz vermeyecekti girmeyeceğine dair, tavrını koyacaktı konu sahibine, kısıtlanmak istemediğini söyleyecekti...
Tavrını koyamamış çünkü daha evvel de -asılma olmaksızın- bir kızla sohbetini yakalamış konu sahibi, erkek arkadaşı da yasaklanmasına gerek kalmaksızın olayı toparlamak için "Bir daha sohbete girmeyeceğim" diye tutamayacağı bir söz vermiş belli ki... Yanlış bir adımı daha yanlış yollara götürmüş her ikisini de...
Karşılıklı anlayış ve güven olsa olay buralara gelmezdi diye düşünüyorum, konu sahibi özveri göstermek istiyor, ilişkisi sürsün istiyor, umarım erkek arkadaşı da bu çabaya en güzel şekilde karşılık verir o da güzel gelişmeleri anlatır bize, bekliyoruz...