dindarlıktan da bahsediyordu alkol almıyorum orucumu tutarım filan
bana akademisyenlik için torpil yaptırmaya çalıştığını söyledi
Zaten bu torpil işlerini hep boyle tipler döndürüyor şasirmadimArkadaşlar yeni biriyle konuşuyorduk hayat görüşlerimiz farklı gibiydi gezmeyi sevmeyen biriydi. Bir olay daha oldu. Konuşma arasında bana akademisyenlik için torpil yaptırmaya çalıştığını söyledi. Ben çok şaşırdım. dindarlıktan da bahsediyordu alkol almıyorum orucumu tutarım filan. Alakası da yok tabi ama ne bileyim ben de çok şaşırdım bunu yapmana diye biraz tepki gösterdim sonrasında da bir daha yazmadı. Zaten 10 gün için birden işte gelecekte şöyle beraber çalışırız filan demeler birden çok yükselmeler. Sonra da birden geri çekildi. Baya farklıymışız yani. Balık baştan kokmuş zaten. Tepkimi baştan göstererek doğru yaptığımı düşünüyorum ne dersiniz?
çooook doğru yapmışsınızzzArkadaşlar yeni biriyle konuşuyorduk hayat görüşlerimiz farklı gibiydi gezmeyi sevmeyen biriydi. Bir olay daha oldu. Konuşma arasında bana akademisyenlik için torpil yaptırmaya çalıştığını söyledi. Ben çok şaşırdım. dindarlıktan da bahsediyordu alkol almıyorum orucumu tutarım filan. Alakası da yok tabi ama ne bileyim ben de çok şaşırdım bunu yapmana diye biraz tepki gösterdim sonrasında da bir daha yazmadı. Zaten 10 gün için birden işte gelecekte şöyle beraber çalışırız filan demeler birden çok yükselmeler. Sonra da birden geri çekildi. Baya farklıymışız yani. Balık baştan kokmuş zaten. Tepkimi baştan göstererek doğru yaptığımı düşünüyorum ne dersiniz?
+ böyle din kitap deyip de çatır çatır torpil yaptırmıyorlar mı Allahım sen koruçooook doğru yapmışsınızzz
gerçek yüzünü pat diye görmüşsünüz
ay muhattap olmayın bir daha
Tabi ki doğru yapmışsın.daha bilmediğin etmediğin insanla ne gelecek planı.bu tiplerle birkaç defa karşılanmıştım.dengesiz, ne istediğini bilmeyen, çocuksu tipler.bir kadın hiçbir zaman yanılmaz.bir de şu din muhabbeti aşırı itici.torpil meselesi de böyle.boyle birşeye alet olsan ya da düşünsen bile pişkin pişkin her önüne gelene söylemek aşırı itici.yapılmaması gereken birşey olduğunu kabul ederek sus bari.Arkadaşlar yeni biriyle konuşuyorduk hayat görüşlerimiz farklı gibiydi gezmeyi sevmeyen biriydi. Bir olay daha oldu. Konuşma arasında bana akademisyenlik için torpil yaptırmaya çalıştığını söyledi. Ben çok şaşırdım. dindarlıktan da bahsediyordu alkol almıyorum orucumu tutarım filan. Alakası da yok tabi ama ne bileyim ben de çok şaşırdım bunu yapmana diye biraz tepki gösterdim sonrasında da bir daha yazmadı. Zaten 10 gün için birden işte gelecekte şöyle beraber çalışırız filan demeler birden çok yükselmeler. Sonra da birden geri çekildi. Baya farklıymışız yani. Balık baştan kokmuş zaten. Tepkimi baştan göstererek doğru yaptığımı düşünüyorum ne dersiniz?
Bizim hastanede de vardı bir tane böyle+ böyle din kitap deyip de çatır çatır torpil yaptırmıyorlar mı Allahım sen koru
Varsa tenzih etŞimdi eksilenirim muhtemelen ama, bundan bahseden insanlar…
…genellikle bunu yapanlar oluyor
Gerçekten dindarlığın ne olduğunu bilen, hak hukuk yemekten korkan azınlık insanları tenzih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?