- 7 Kasım 2007
- 2.857
- 19
- 318
Benden hoşlanan biri var.. Şu ana kadar yanlış bir davranışına pek rastlamadım.. Aslında konuşması, ilgisi hoşuma gidiyor ama dış görünüşünü tam olarak beğenmiyorum.. İlerde sorun olur mu bilmiyorum.. Ben beğenilen biriyim, çevremin ve ailemin düşünceleri de önemli, ya onlar yakıştırmazsa, bu mu falan derlerse; hem kendim için hem o kişi için üzülürüm.. Kendim kabullensem, diğer kişileri belki bir şekilde susturacağım.. İç güzellik öncelikli benim için ama dışını da beğenmek lazım diye düşünüyorum.. Yoksa aradığım, herkesin hayran olacağı süper yakışıklı biri değil.. Güzel olmasaydım belki o da beni beğenmeyecekti, bu kadar ilgi göstermeyecekti.. Kararsızım anlayacağınız... :44:
Fikirlerinizi bekliyorum, böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ilişkisi olanlar, evliler; hepiniz çok beğenerek mi ilişkiye başladınız?? Ya da yalnız olanlar dış görünüş olmazsa olmaz kriteriniz mi?
Eğer gerçekten ona karşı birşeyler hissetseydin diğer insanların ne düşüneceği umrunda olmazdı
Şuan sadece bi boşluk anı ve ilgisi hoşuna gidiyor
İlla sorunun cevabını istiyorsan, güzellik göreceli bi kavram
Senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin
Ama herkesin beğeneceği birşey varsa bir erkeğin sevgilisini el üstünde tutması ve seven gözlerle bakmasıdır
Sevdiğin takdirde dış görünüşü ilerde problem olmaz ama ne zamanki karşındakini sevmemeye başlarsın o zaman dünyalar güzeli de olsa sana batar