- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
BALBÖCÜK çok üzüldüm yaşadıklarına....ve korktum ..tabiki başlamamak en iyisi...beklentilerle başlayan bir ilişkiden iyi sonuçlar çıkmaz sanırım...Artık erkekler konusunda çok güvensizim....Bu da beni olumsuz etkiliyor.....Sanki hiçkimseyle bir ilişkiye başlayıp evlenemicekmişim gibi geliyor, mutsuz oluyorum...
Arkadaşlar, böle bi durum var, şöleki tip görünüş beni beğendiğini söledi, ciddi bir ilişki istiyormuş,
ama cinselliğin onun için vazgeçilmez olduğunu ve sevgili iken bi takım şeyler yaşamak istediğini söyledi, bu durum benim için acaip itici...bense herşeyin tüketilmeden evlilik kurumunda yaşanmasından yanayım ve bunu belirttim...sırf bu yüzden benden soğuyacaksan yada senin durumu etkileyecekse hiç görüşmeyelim daha iyi dedim...bana sorun yok dedi.....ama bi tuhaf geldi.....bu tür şeylerin sık sık çorba gibi ısıtılıp önüme getirilmesi hoşuma gitmiyor, sonuçta bende insanım ot değilim ama daha sevgili bile olamamışken bu yolda ilerlerken bu konunun üstne bastırıla bastırıla ifade edilmesi sizde ne hissettirir kızlar...yorumlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?