Bir İlişkiye Başlarken Erkeğin Cinsel Konulardan Bahsetmesi Size Ne İfade Eder ???

Hey Allahım bir odun daha .. Allah bunları özene bözene mi yarrattı. Ne söylemesi gerektiğini bilmeyen kız arkadaşı sınırlı sayıda kalmış canlı yaratık ... Allah bilir önceki kız arkadaşından sırf bu yüzden ayrılmıştır........
Yada herşeye kolay yoldan ulaşmış mı? çok sayıda paralı birliktelik yaşamış mı ? gibi sorular geldi aklıma...
Yakında sana bakirmisin der bu adam.

BAyanlar biz erkeklere kızıyoruz da etrafta o kadar ooo kadar rahat kız varki. artık kimseyi ayırt etmeden yüzsüz yüzsüz bu tür sorular sorabiliyorlar. bana birşey vermeyecekse yol verelim gitsin der gibi...

Çok sayıda kızla fingirdemiş senlede fingirdeyelim,... bir ihtimal evleniriz... hem evlilik provası yaparız fena mı Allahın h...d..ğü.

Allahım bu yazdıklarıma çok güldüm ya ... Bu odunlar oldukça biz daha çok acı çekeriz.
ne söylemesi gerketiği bilmeyen konuşmaktan aciz, insan gibi görünen biçimsiz canlılar...

Son düzenleme:
Hızımı alamadım .. Ulen olum hiç mi filim seyretmedin. Yabancılar bile o kadar relax oldukaları halde hangisi sevgilisine bu konu benim için önemlidir demiş...

Hakketen madem o kadar cinsellik onun için önemli varsa parası gitsin bu işin daha makul yerler var...

çok çirkin bence ciddi bir ilişkidense sadece cinsellik arayan bir erkek ve bunuda açık açık söylüyor zaten.

yolu açık olsun bence adam resmen şart koymuş
çok saçma hiç hoşlanmazdım ben olsam....

"ciddi dusunuyorum" diyen erkekler bana kalitesiz geliyor, hem boyle deme geregini niye hissediyorlar demek ki sadece cinsellik yasamak icin iliskileri olmus...boyle seyler icin bastan pazarlik ta olmaz ayrica, cok cahilce bir yaklasim

yani demem oki bu kişiden size zarar gelebilir.çok saçma çocukmu kadnırıyor ciddi bir ilişki istiyormşda ama cinsellik olmalıymışta.balkide bu onun bir numarasıdır.bilemezsiniz tabi bence uzak durun o kişiden şimdi o şekilde önemli değil felan diyip sonrada fırsatını bulunca napıcağı belli olmaz dikkatli olun.

Böyle erkekler de akılları sıra marjinal falan olduklarını sanarlar..
Bence kanmayın yol verin gitsin
isteyen istediği zaman istediğini yaşar
şartı şurtu olmaz böyle işlerin...

sanırım bu devrim erkekleri böle.. ve hergün yenisi türüyor....işimiz çokkk zor...
ayrıca kızlarıda böle galiba...hepsi değil.ama herşeyi basitçe yaşayıp tüketenler var.....

Arkadaşım hiiçç umursama yol ver gitsin bana bununla gelen ilişkim ben ciddi ilişki arıyorum ama cinsellikte benim için çok önemli diyen sevgilim ilk başlarda aa ben yapamam böyle şeyleri dediğimde tamam ben seni istiyorum dedi ama ilişki boynca bana bunu kullandı okadar gözüm körmüşki ben seni seviyorum onlarda cinselliğimi doyuruyorum dedi ancak 2 yılın sonunda sürekli bunu istemeye başladı benden tüm yalanlarla benim sevgimi kullanarak birlikte olduk ve ertesi gün bana diktirelim dedi bu nasıl acı bişiy kalbim acıyodu nedir bu yaa sökükmü diktiriyorsun nedir bu ahlak değil insanlık değil daha nediyimki sonra bu gibi insanlar namustan bahseder boşver arkadaşım yol ver gitsin nee adam olur ne koca olur böyle bir şartla gelen adamdan hayır gelmez ...onun için senin bedenin değil düşünki herkezden aynı şeyi istiyor...

BALBÖCÜK çok üzüldüm yaşadıklarına....ve korktum .. tabiki başlamamak en iyisi...beklentilerle başlayan bir ilişkiden iyi sonuçlar çıkmaz sanırım...Artık erkekler konusunda çok güvensizim....Bu da beni olumsuz etkiliyor.....Sanki hiçkimseyle bir ilişkiye başlayıp evlenemicekmişim gibi geliyor, mutsuz oluyorum...

ne yaşanıcaksa zamanla yaşanır
bunları konuşmanın bi mantığı yok
ama o en başta niyetini belli etmiş
boşver . . .

adamın futursuzluğuna bak, açıkca sevişeceksek ilişkiye başlayalım yoksa beni oyalama demiş
başka çıkacak bi kız bulmuşmudur merak ediyorum bu uslupla

iliskiye baslamadan böylebir teklifle karsilassam
o iliskiye baslamazdim
ciddi iliski adi altinda cinsellik yasamaya calisiyor
ve vaz gececeginide sanmiyorum

Cinselliği yeni keşfetmiş sanırım, bir an önce olaya geçmek istiyo:26:

Benim kafamdaki ilişki bu değil diyip bitir gitsin

Zaten ilişkiye başlamak gibi bir niyetim yok....Hıı birde ilgisi olan bir şekilde bunu telafi etmeye çalışır fakat onda yine öle bi durum yok, şöleki telde faturası yüksek geleceği için aramıyor mesela, benim için negatif....bilmem ayın kaçına kdr bana anlayış göster filan....nette ise tek konuşulabilen konu seni özledim le başlayıp biten cümleler....ee paylaşım bu demek değildir ki zaten....cimrimi değil mi...nedir ne değildir....hiç hoşuma gitmeyen davranışlar...yolu açık olsun.....

evet aslında bukadar kısada değil yaşadıklarım yazılanı görünce birden yaşadıklarım geldi aklıma sinirle toparlayamadım.o gibi adamlar için adamda diyemiycem aslında varlıklar için bunlar gayet normal o senin tenin olduğu için değil bir tene ihtiyacı olduğu için o an istiyor onu.benim ilişkim boyunca bunu şart olarak gösterdi bana tamam hadi yaşadıkki ben asla asla dediğim şeyi yaptım onun için ama yinede ona birgün bile olsa benimle evlenmek zorundasın gibi birşey sarf etmedim onu ben yanlız yaşamadım ama o sorumluluğu yanlız taşıyorum ilk duyduğumda diktirelim dediğini (ben heran yanında olucam içim sızlıyor benim diktirelim seni yanlız bırakmıycam )dediğinde taş gibi olmuştu kalbim benim osevdiğim adam yücelttiğim adam gitmiş yerine bir hayvan gelmişti beni okadar iyi biliyorduki bunu onsuz taşıyamıycağımı ama beni bırakıp gitti hemende değil onun gibi ahlaksız ........................ olduğumu düşündüki planlayarak gitti yani evleneceği güne kadar beni oyalayarak benle hiçbirşey yokmuş gibi ilişkiye girmeye devam ederek gitti.gitmeden öncede UMRE ye gitti vicdanını rahatlatmak için allah inancı olanlar bilir kula hakkının ne olduğunu yinede birgün telefon açıpta ona yalvarmadım yinede ahlaksızlaşmadım.şey hatırlıyorum ogünlerde yatıp kalktığı kızlar için f.... o... gibi kelimeler sarf ediyordu.bigün karşısına çıkarsam beni görmesini istediğim durumları gerçekleştirirsem ki çıkıcam çıkamazsam öbür dünyada tüm huzuvlarımla soracam ona sen o..... dahamı namuslusun dahamı şereflisin ki diycem.sen nasıl bir varlıksın ki yaradanımın yarattığını bukadar kirletebbildin ve üzebildin diycem.ARKADAŞLAR kimseye güvenemiyorum ve böylee gördüğümdede kimsenin bu hataya düşmesini istemiyorum hayattta hiç kimse önemli değil kendimizden başka hiç kimse yapmayın lütfen

Ya bunlar konusulacak seyler degil ki?
Ismarlama gibi olmus bide daha ortada bir iliski yokken konusulması yanlıs olan bir konu!

ben sevgiliyken de sevişmek istiyorum, ona göre gel demiş adam. (bence) koşarak uzaklaşman tavsiye edilir......

ya bu dünyada ne kadar mal erkekler varya.canım sakın bırak gitsin senin için geçiçi olur.ve sırf zaman kaybı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…