CANIM ALLAH guzel sabirlar versin.Baska cevaplarimda da acikladigim gibi TATLIM,ALLAH BANA neyle gelirseniz gelin affederim ama huzuruma KUL HAKKIYLA gelmeyin. iste bu durumda helallik isteyin demis.Kendini bilmez bu kisiye hakkini helal etmedigin belli vicdanini rahatlatmaya calismis ama farkinda degil ki Gittigi mekanlarda kendisi gibisine yer bulunmazz.Cezasi buyuk mahkemeye agir bir sekilde devredilmistir sen merak etme.Mazlumun AHINDAN sakinmak lazim Sen mazlum durumundasin.Dinimizde bu kisi seninle evlenmek mecburiyetindedir seni magdur etmistir kesinlikle ailesinden bir buyuge bu durumu izah etmelisin.Birakip gidemez bu yazlik sinemasi degil ki.SIKILDIM hadi by by Hakkini araevlenmek durumundadir.HA ayrilsan bile nafaka talebin var,manevi tazminat davasi acabilirsin resmen adami surundur hirrrpalaki baska genc kizlari tuzagina dusuremesin.HA ardindan herkese rezil etki haddini bilsin cevresi bu erkegi masum zannetmesin.Mendil degil insanlarin gururu kesinlikle sen magdur durumunda degil karsindakini magdur durumuna getir ki haddini bilsin be canim cabuk pes etme bu simarik veletten hakkini ALMALISIN DERIM BASKADA BISEY DEMEM>
tek istediği seni kullanmak bence
yani pazarlıkla ilişki olurmu
uzak dur derim
aşk farklı bir şey
bir takım şeyler hissediliyorsa kendiliğinde gelişir
ilişkinin yönü belli olur zamanla
iğrenç ötesi
eşimle ilk tanıştığımda çok yakın oturmak yada elimi tutmak dahi istememişti
tanıştığın kişi zararlı biri bence
Oan kalbim çok acıyodu resmen taşlaşmıştım kim nederse inanır hale geldim çünki düşünsene sevdiğin gözünde yücelttiğin adam bunu yapıyor beklemiyorsun ondan ve benim yaşadığım şoku oda yaşıyor diye düşündüm hep tüm saflığımla oysa tam tersine bundan nasıl kurtulabilirim çabasındaymış evleneceği güne kadar beni idare etti ve bigün sms attı herşey güzelken seni sevmiyorum lütfen biraz beni rahat bırak diye allahım allahım allahım nefes alamıyodum aramadım 1 ay gibi bişiy sonra birgün oturup nette gezerken kardeşinin resimlerini gördüm düğün başlıklı bir dosya vardı açtım benim sevdiğim adam bana sahip olan adam ın düğün resimleri tarihte 01/11/2008 benle birlikte olduğu tarih 07/05/2008 bana sms attı ğı tarih 11/10/2008 düşünki aradaki zamanı .oan nefes alamadım sadece gözlerimden yaş geliyor aradım (SESİMİ DUYDUĞUNDA SUS LÜTFEN BİŞİY DEME SUS BEN HERZAMAN SENİN YANINDA OLUCAM NEOLUR CANIMI ACITMA BANA HAKKINI HELAL ET EVİMDEKİ HUZURSUZLUĞUMUN SEBEBİNİN BU OLDUĞUNU BİLİYORUM HERZAMAN GÖRÜŞÜCEZ.) dedi.hakkmı? hakkımmı? ben helal ettim desem rahat uyuyabilecekmisin ? ama uyursun bunu yapıp gittiğine göre vicdanın yok senin bide allahtan bahsedersin bana ailenin kapalı olduğunu beni kabul etmeyeceklerini söylemiştin sen ve senin ailen bunu nasıl kabul ettiniz senin ailen sofu sen allahsız ve vicdansızsın etmiyorum edemiyorum bunu kalbim izin vermiyor nefes alamıyorum anlıyormusun ben sana yapacağımı biliyorum ama sen okadar ........................sinki seni görmeye tahammülüm yok ama herkez bilecek bunu ailen herkez hayat duruşun yok senin elinden tuttuğun insanı şuan yok sayıyorsun ki ailem istedi napıyım diyorsun.bugünde öbür dünyadada tüm huzuvlarımla senden hesap soracağım . daha neler anlatabilirim neler yaşadığımı nelerden vazgeçtiğimi bilemezsiniz.ama şuanki duruşum onun taşıyamadığı ama benim onun benim omuzlarıma bıraktığı bir sorumluluk var ve yanlız başımayım tek yapmadım ben bunu ama yanlız bırakıldım.herşeyden kötüsüde üç paralık adamlara o ........................in sorumsuzluğunu açıklamak zorunda kalmış olmam emin olun üç paralık hepsi hayatlarında her halttı yemişlerdir ama seni beni eleştirmeye gelince namustan bahseder sadece bedenden anlayan mahluklar bunu ben tek başımamı yaptım .Benim çaresizliğimde olan tüm arkadaşlarıma allah doğru insanlar çıakrsın inşallah sonrada bana .gitsin istediğinden istediğini alsın yaşasın sex istiyosa yapsın cinsellik istiyosa gitsin yaşasın boşverin gitsinler.
Yazık be, okurken o kadar sinirlendim ki.
Kadın cinsel madde olmuş artık.
Annelik, güç, kuvvet, bereket ve merhametten sıyrılmış, cinsellik hapishanesinin en karanlık zindanına atılmış.
Cinsellik yoksa benden mahrumsun mesajı vermiş sana. Yani ben seni istiyorum ama sen de beni istiyorsan en değerlini bana vereceksin demiş.
İnsanlık değerlidir,kalp değerlidir, ruh değerlidir.
Toprağın altında herşey çürüyor, ruh çürümüyor.
Bazen de biz kadınlarda da çok suç var.
Çok küçük şeyler için çok büyük beklentilere girip çok fazla kendimizden veriyoruz.
Sonra da hüsran oluyor.
Hüsranlarımızla, yıpranmışlıklarımızla zaman geçip gidiyor.
Msn den yazıyor, mesaj atıyor falan demişin arkadaşım.
Bu mesajları engelleme ya da bir şekilde bunu çıkar hayatından.
Ona son mesajını gönder ve de ki içindeki öküze çüş de....
Ayıptır ya, günahtır...Kadın bu kadar ucuz mu? kendi kızkardeşine bu teklif edilseydi ya da aynı bu cümleler kurulsaydı ne derdi acaba?
kızlarrrr dün o mahlukatla yaptığım görüşmede " ben sapıkmıyım " dedi ve küsmüştü....
taktım sepeti kolunaaaaherkes kendi yolunaaaa
Nasıl bir insan bu? nasıl bir evlat? Annesi nasıl yetiştirmiş? Kızkardeşleri nasıl? Onların evinde sürekli kadın çok bilinen ama çok iğrenç bir deyimle anılıyor heralde. Hani şu kuyruklu deyim var ya....
Sen çok iyi yetişmiş bir genç kızsın canım. Tüm mesajları ve yanıtlarını okudum.Aileni tebrik ederim. Benden lütfen selam söyle. Hayatından sil at ya bu nasıl bir skandal böyle. Bedenim benimdir, söylemlerle ya da dayatmalarla bedenime nasıl ihanet edebilirim ki...Eğer cinsellik bu kadar serbestçe yaşanan bişey olsaydı insanlık var olduğundan beri nikah var olmazdı, dışardaki doğal hayattan hiçbir farkımız kalmazdı, hepimiz belgesel olurduk, bakın Türklerin tarzı şu, İtalyanların tarzı bu, Almanların tarzı da şöyle diye...
En iyisini yapmışın canım. Asaletinden de ödün verme sakın. Hakaret de etme, cevap da verme. Baktın çok kasıyor, ''beni sıkıyorsun, hayvanların konuşabildiğini bilmiyordum dersin.
düşüncelerin ve güzel yorumların için çok tşk.ederim....bu gibi insanlara verilecek en güzel cevap sessizğini korumaktır sanırım...Aile yaşantısını bilmiyorum, merakta etmedim açıkçası....bir insanın cümleleri kişilik yapısını ve kültürünü analiz etmeye yetebiliyor çoğu zaman......İşin tek kötü yanı şu..bu şahsın mesleği öğretmen.....bu kültürde olan biri nasıl öğrenci yetiştirebilir ki.....üzücü bi durum.....yazık onun adına açıkçası...
cnm bnce baştan vazgeç zaten öyle biri sağlıklı bir ilişki yaşayamaz...
Arkadaşlar konumuza uygun olduğu için anlatmak istedim yaklaşık 6 aydır arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım ve ilk günden beri durumumu ( daha önce anlatmış olduğum ) anlattığım yine trabzonlu bir arkadaş yada sapıkta diyebiliriz.cinsel işstekleri yüzünden ben ilişkiye başlamamıştım doğal olarak arkadaşımada olmuyor gibi şeyler söyledim am ogündür çocuk hep peşimde tekrar deneyelim dedik ve yurtdışından geldi salı günü ve birkez telefonla konuştuk sıradan bir konuşma idi ve bu sabah sms gönderdi biz nezaman birlikte olucaz diye :S ben şok tabi günaydın dedim nasıl birlikte ? dedim.bana çok şehvetli sabah sabah yani bir sms atmış dedimki bunları daha öncede konuştuk önce kalbimi kazan sonrasında yaşanması gereken neyse yaşanır ama sen sürekli bununla geliyorsun dedim ben bugün boşum beraber yemeğe sinemaya sohbet etmeye vaktim var dedim hala evlilik olsun diye çaba gösteriyorum tüm olanlara karşı .ban gelen sms şu inanınki hiç değiştirmeden yazıyorum ki içindeki hayvanlığı görün diye . koskaca adam oldum hala tekbaşıma yapıyorum ihtiyacım var diyorum sana bugece birlikte olucakmıyız olmıycakmıyız rahatlıycammı ? diye sms geldi allahım sen bana lütfen yardım et allhım hayvan sapık öküz nedesem az böyle işte arkadaşlar hangi adam çeşidiyle evlenebiliriz lütfen ortada düzgün varmı varda banamı denk gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?