yok tatlım yaaa...bide sinirlerim altüst oldu, toplamalıyım kendimi...
Adamın niyeti belli, koru kendini bu tip insanlardan...
sapıkmıyım dedi küstü kızlarrrrrr
asıl kadınların evlenmeden önce böyle bi istekte bulunması gerekiyor bence :)
makine çalışıyor mu bakması lazım :))
sonra arızalı çıktı mı iş işten geçmiş oluyor
böylelerine her yemekte yemeğine şap atıcaksın kaşık kaşıkkk ama
güzel fikir, tuttumm...ama TWI evlense eşi nolur .....:) bi yorum yap...
Şu cinselliğin konuşulmasından midem bulanıyor..
Aynı şekilde "ciddi düşünüyorum" diyen erkeklerden de!!!
Kardeşim evleneceksen zaten şartlar olumlu ilerlerse evlenirsin,sevişelecek ortam olursa da sevişirsin!!!
Bunları dile getirince ne oluyor ki?
ay buna eş dayanmaz bu böle olursa onada iyilik yapmış oluruz
bu şart ve teklifle başlarsa zaten o kız herşeyi kabul ediyor demektir....böle bi kız tanımıyorum ben...haa oldu da buldu diyelim aldatılır sanırım....ve arkası gellir vs vs....
çok igrenç, hiç bir erkek ciddi dusunecek kadar iyi ve durustse evlenecegi insana bole biseyi yapmak istemez. annem hep bole derdi gercekten de hakli. zaten evlenince olacak neden bole syelere girisesin simdiden. sonra yok hamile kaldim mi yok sole olur mu felan..
böle bigün der karşındaki kızda evirir çewirip bi güzel döver bunu bak bkim ozaman sesi çıkıyomu
TWI.cim bunlar dövmekle yok olup temizlenmioki.....
TWI.cim bunlar dövmekle yok olup temizlenmioki.....
adas annen güzel özetlemiş...durum bu işte....nerde öle mert erkek....
evet aslında bukadar kısada değil yaşadıklarım yazılanı görünce birden yaşadıklarım geldi aklıma sinirle toparlayamadım.o gibi adamlar için adamda diyemiycem aslında varlıklar için bunlar gayet normal o senin tenin olduğu için değil bir tene ihtiyacı olduğu için o an istiyor onu.benim ilişkim boyunca bunu şart olarak gösterdi bana tamam hadi yaşadıkki ben asla asla dediğim şeyi yaptım onun için ama yinede ona birgün bile olsa benimle evlenmek zorundasın gibi birşey sarf etmedim onu ben yanlız yaşamadım ama o sorumluluğu yanlız taşıyorum ilk duyduğumda diktirelim dediğini (ben heran yanında olucam içim sızlıyor benim diktirelim seni yanlız bırakmıycam )dediğinde taş gibi olmuştu kalbim benim osevdiğim adam yücelttiğim adam gitmiş yerine bir hayvan gelmişti beni okadar iyi biliyorduki bunu onsuz taşıyamıycağımı ama beni bırakıp gitti hemende değil onun gibi ahlaksız ........................ olduğumu düşündüki planlayarak gitti yani evleneceği güne kadar beni oyalayarak benle hiçbirşey yokmuş gibi ilişkiye girmeye devam ederek gitti.gitmeden öncede UMRE ye gitti vicdanını rahatlatmak için allah inancı olanlar bilir kula hakkının ne olduğunu yinede birgün telefon açıpta ona yalvarmadım yinede ahlaksızlaşmadım.şey hatırlıyorum ogünlerde yatıp kalktığı kızlar için f.... o... gibi kelimeler sarf ediyordu.bigün karşısına çıkarsam beni görmesini istediğim durumları gerçekleştirirsem ki çıkıcam çıkamazsam öbür dünyada tüm huzuvlarımla soracam ona sen o..... dahamı namuslusun dahamı şereflisin ki diycem.sen nasıl bir varlıksın ki yaradanımın yarattığını bukadar kirletebbildin ve üzebildin diycem.ARKADAŞLAR kimseye güvenemiyorum ve böylee gördüğümdede kimsenin bu hataya düşmesini istemiyorum hayattta hiç kimse önemli değil kendimizden başka hiç kimse yapmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?