Bir İlişkiye Başlarken Erkeğin Cinsel Konulardan Bahsetmesi Size Ne İfade Eder ???

yok tatlım yaaa...bide sinirlerim altüst oldu, toplamalıyım kendimi...

cnm yaa üzme kendini bitane dengesiz için harap etme kendini inan değmez hayatımm olan sana ourr insanı etkilyo ama napcan hayatımızn her ewresinde çıkyo böle malukatlarr boşver elalem nederse desinnn haade hade hade hade hadeeeeeeeeeee eğlen neşelen die yaptım

Bir İlişkiye Başlarken Erkeğin Cinsel Konulardan Bahsetmesi Size Ne İfade Eder ???

bunda dusunulecek ne var? boyle bir erkek sapiktir. aksini dusunen olmaz herhalde.

asıl kadınların evlenmeden önce böyle bi istekte bulunması gerekiyor bence :)
makine çalışıyor mu bakması lazım :))
sonra arızalı çıktı mı iş işten geçmiş oluyor

asıl kadınların evlenmeden önce böyle bi istekte bulunması gerekiyor bence :)
makine çalışıyor mu bakması lazım :))
sonra arızalı çıktı mı iş işten geçmiş oluyor

ayy canım güldürdün beni....adam sapık 2*2=4 gibi bişey bu...ya bu evlense hatun nolur kızlar:)))

:81:

..........

çok igrenç, hiç bir erkek ciddi dusunecek kadar iyi ve durustse evlenecegi insana bole biseyi yapmak istemez. annem hep bole derdi gercekten de hakli. zaten evlenince olacak neden bole syelere girisesin simdiden. sonra yok hamile kaldim mi yok sole olur mu felan..

bu şart ve teklifle başlarsa zaten o kız herşeyi kabul ediyor demektir....böle bi kız tanımıyorum ben...haa oldu da buldu diyelim aldatılır sanırım....ve arkası gellir vs vs....

böle bigün der karşındaki kızda evirir çewirip bi güzel döver bunu bak bkim ozaman sesi çıkıyomu

adas annen güzel özetlemiş...durum bu işte....nerde öle mert erkek....

adas annen güzel özetlemiş...durum bu işte....nerde öle mert erkek....

acikcasi benim esim de boleydi saolsun.

evlendikten sonra demisti ki; nisanliyken ayip kacar diye soramamistim simdi sorayim çocuk dusunuyor musun hemen?

canim yaa tam istedigim gibi davrandi niosanlilikta hem de ben bisey demeden.

benim bi arkadas nisanliydi, çocuk isimlerine varana kadar konusmuslar sonra da ayrildilar.
tamam evlilik guzel bisey ama bu muesseseye temiz, mesru ve taze girmek lazim. tazeden kastim;"evlenmeden once hersyei yasayip konusarak tuketmemek"

cunku zaten ne kadar konusursan konus vs tam taniyamazsin ki. her erkek evlendikten sonra degisiyo aslina donuyo. kime sorarsan sor %90'i degisiyor yani. kimse esini nisanliyken gibi bulamiyor.

tek istediği seni kullanmak bence
yani pazarlıkla ilişki olurmu
uzak dur derim
aşk farklı bir şey
bir takım şeyler hissediliyorsa kendiliğinde gelişir
ilişkinin yönü belli olur zamanla
iğrenç ötesi
eşimle ilk tanıştığımda çok yakın oturmak yada elimi tutmak dahi istememişti
tanıştığın kişi zararlı biri bence

CANIM ALLAH guzel sabirlar versin.Baska cevaplarimda da acikladigim gibi TATLIM,ALLAH BANA neyle gelirseniz gelin affederim ama huzuruma KUL HAKKIYLA gelmeyin. iste bu durumda helallik isteyin demis.Kendini bilmez bu kisiye hakkini helal etmedigin belli vicdanini rahatlatmaya calismis ama farkinda degil ki Gittigi mekanlarda kendisi gibisine yer bulunmazz.Cezasi buyuk mahkemeye agir bir sekilde devredilmistir sen merak etme.Mazlumun AHINDAN sakinmak lazim Sen mazlum durumundasin.Dinimizde bu kisi seninle evlenmek mecburiyetindedir seni magdur etmistir kesinlikle ailesinden bir buyuge bu durumu izah etmelisin.Birakip gidemez bu yazlik sinemasi degil ki.SIKILDIM hadi by by Hakkini ara evlenmek durumundadir.HA ayrilsan bile nafaka talebin var,manevi tazminat davasi acabilirsin resmen adami surundur hirrrpalaki baska genc kizlari tuzagina dusuremesin.HA ardindan herkese rezil etki haddini bilsin cevresi bu erkegi masum zannetmesin.Mendil degil insanlarin gururu kesinlikle sen magdur durumunda degil karsindakini magdur durumuna getir ki haddini bilsin be canim cabuk pes etme bu simarik veletten hakkini ALMALISIN DERIM BASKADA BISEY DEMEM>

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…