evet aslında bukadar kısada değil yaşadıklarım yazılanı görünce birden yaşadıklarım geldi aklıma sinirle toparlayamadım.o gibi adamlar için adamda diyemiycem aslında varlıklar için bunlar gayet normal o senin tenin olduğu için değil bir tene ihtiyacı olduğu için o an istiyor onu.benim ilişkim boyunca bunu şart olarak gösterdi bana tamam hadi yaşadıkki ben asla asla dediğim şeyi yaptım onun için ama yinede ona birgün bile olsa benimle evlenmek zorundasın gibi birşey sarf etmedim onu ben yanlız yaşamadım ama o sorumluluğu yanlız taşıyorum ilk duyduğumda diktirelim dediğini (ben heran yanında olucam içim sızlıyor benim diktirelim seni yanlız bırakmıycam )dediğinde taş gibi olmuştu kalbim benim osevdiğim adam yücelttiğim adam gitmiş yerine bir hayvan gelmişti beni okadar iyi biliyorduki bunu onsuz taşıyamıycağımı ama beni bırakıp gitti hemende değil onun gibi ahlaksız ........................ olduğumu düşündüki planlayarak gitti yani evleneceği güne kadar beni oyalayarak benle hiçbirşey yokmuş gibi ilişkiye girmeye devam ederek gitti.gitmeden öncede UMRE ye gitti vicdanını rahatlatmak için allah inancı olanlar bilir kula hakkının ne olduğunu yinede birgün telefon açıpta ona yalvarmadım yinede ahlaksızlaşmadım.şey hatırlıyorum ogünlerde yatıp kalktığı kızlar için f.... o... gibi kelimeler sarf ediyordu.bigün karşısına çıkarsam beni görmesini istediğim durumları gerçekleştirirsem ki çıkıcam çıkamazsam öbür dünyada tüm huzuvlarımla soracam ona sen o..... dahamı namuslusun dahamı şereflisin ki diycem.sen nasıl bir varlıksın ki yaradanımın yarattığını bukadar kirletebbildin ve üzebildin diycem.ARKADAŞLAR kimseye güvenemiyorum ve böylee gördüğümdede kimsenin bu hataya düşmesini istemiyorum hayattta hiç kimse önemli değil kendimizden başka hiç kimse yapmayın lütfen
ya bu dünyada ne kadar mal erkekler varya.canım sakın bırak gitsin senin için geçiçi olur.ve sırf zaman kaybı .
ne sanıyo erkekler kendini
şeyi kopsun
ne sanıyo erkekler kendini
şeyi kopsun
alemsin valla
ama öle değilmiiiuyuz oluyorum çileden çıkartıyolar insanı
ya msn de yazıo bana, nasıl sinirliyim şimdi bir bilseniz...
Her gün önüne gelen kızla yatma hayali kuran gençlerin, evleneceği zaman bakire kız beklemesinin mantığı çözülememiştir. diye bir sööz vardı o geldi bi an aklıma..tamam böyle şeyler erkeklere göre doğal olabilir ama ne bilim bana çok itici geliyor...evlendikten sonra zaten yaşayacaksın böyle şeyleri niye acele ediyorlarki herşey zamanında güzel...
sapıkmıyım dedi küstü kızlarrrrrr
bide sapıkmıyım diyor bide küsüyor senin küsmen gerekirken vay be adama bak
erkekler böyşe şekerimmm hep üste çıkmaya çalışırlar
ya karşımda olsa da yüzyüzee görüşebilseydik bi tokat yemişti okkalısından....
aslında bölelerine münasip yerlerne kezzap atıcan sonra bacı kardeşş gezceklerrdeliriyorum yaaa
ya TWILIGTH sıkıldım napsak canım:)
bende çok sıkıldım cnm yaa burda napılırkiiisenin bi fikrin varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?