Bir insan bile bile kendini karanlığa sürükler mi?

Bir, ''Allah akıl fikir versin postu'' daha. Kızım senin anan baban ne der öğrenince bunu da mı düşünmedin bu adam belli ki takıntılı engellediğin halde bulduğuna göre ilerde seni tehdit de eder bu yazışmaları buluşmaları vs stoklamıştır ilerde ailene servis etmek üzere, neymiş efendim kültürlüymüş etkilenmiş kültürlü yaşıtın çok var kütüphanelere git kitap okuma bahanesiyle tıp derecesi yapanları bile bulursun ordan ya da üni kampüsü taraflarındaki cafelere takıl üniversiteli kültürlü yaşıttan çok ne var

35 yaşında kadının zoru ne de inanıyor? Eski kocanda para mı vardı kız?
Para vardı onda. Kira gelirleri taksileri falan vardı. Ben de ne safmışım aldatildim 5 kuruş talep etmedim.o öfkeyle hemen boşadım. Şimdi olsa neler yapmazdım şebeke hatasina

Para vardı onda. Kira gelirleri taksileri falan vardı. Ben de ne safmışım aldatildim 5 kuruş talep etmedim.o öfkeyle hemen boşadım. Şimdi olsa neler yapmazdım şebeke hatasina
Şebeke hatası çocuğa nafaka veriyor mu?

Size sunduğu tüm bahaneler koskoca bir yalan..Ne hikmetse o odalar hep ayrı olur..Etrafımda bunu o kadar çok kez duydum ki..Ama ne hikmetse bunu diyenlerin birçoğunun 1 sene içinde ikinci,üçüncü vs. çocukları oldu.Leylekler getiriyor sanırım bir kere ne kadar kapılmış olsanız bile bu işin oluru yok.Yaşınız daha çok genç,gidin kendinize denk bekar birileriyle olun.Kimsenin günahına girmeyin.Evli olduğunu bilmeden öncesi için sizi suçlayamam tamamen adamın (!) kansızlığı ama evli olduğunu öğrendiğiniz halde bu işe devam ederseniz neyin ne olduğunu nasıl bir vebal aldığınızı siz zaten bilirsiniz.İstediği kadar ulaşsın “Bir daha bana ulaşırsan karına anlatırım.” diye tehdit edin anında toz olur.

Zaten bu tip heriflerin olayı o bence de kesinlikle, diş geçiremeyecekleri birine karşı hiçbi girişimde bulunmuyolar. Bize karşı son derece saygılı, kibar ama mesafeli bi beyefendiydi mesela benim anlattığım kişi. Bu stajyer olayı patlamasa gerçekten aklımıza gelmezdi. Adam bildiğin düz aile babası, karısı var, boyunca çocuğu var. Güler yüzlü diye, kendine bakıyo diye amcaya mok atıyolar derdim bu olayı biz dışarıdan duysak. Ama canlı izlemesi, o herifin kıza attığı mesajları görmek bambaşkaymış.

"Benekli döt, su kenarındaki yavru ceylanı izliyor. Yetiskinler temkinli, ama yavru ceylan onu nelerin beklediginin farkında degil. İste simdi benekli döt, avına sinsice yaklaşıyor. Bu savannah otlarının arasında benekli döt gerçek niyetini kusursuz bi biçimde gizliyor. Yavru ceylanın onu görmesi neredeyse imkansız." modunda izledik, hicbi sey de yapamadık resmen

Yaaa kizim disarda bir suruuuu genc ,bekar ve yakisikli ,kariyerli erkekler dururken ne isiniz olur evli erkeklerle...inanmayin sunlara...

Haklısınız.. çok utanç verici bir şey benim için. Boşanacağına inanmıyorum bende
Yok utanç verici değil, gençliğine vurdum ben onu. Genç yaşlarda her durum insana problemsiz görülüyor veya biraz vurdum duymaz oluyor insan. Aşk veya duyguları için kimse utanmasin, ama bu türlü oyunları daha çok evli tarafı değil, bekar tarafı maalesef kaybediyor ve zamanını harcamış oluyor. 20 sene sonra, cok daha başka düşüneceksin bu yaşadığın şeye. Simdi daha çok gençsin.

50 yaşında, kızından daha küçük olabilecek yaştakilere sulanan, evli ve biyerlerinin kılı ağarmış biri için fazla türk filmi havasında yazmamış mısın?

Antropoza girmiş, henüz iş bitmedi diye ego tazeleyen, köprüden önceki son çıkıştaki adamın sulu ve bunak muhabbeti de çekilmez ya

Boşanacağını sanmıyorum demişsin bi de...Boşansa ne olacak? Evlensen mesela sex mi yapabilceksiniz sanıosun? Ya da elele gezerken milletin garip bakışları? Ailen?

Bırak bu duygusallıkları yaa git yaşıtın biriyle sohbet et, bırak şu kart horozu

Offf ya yine mi ayri yataklarda yatiyoruz yalani... Baska yalan bulsunlar artik ya....
Klasik antropoza girmis erkegin kendini genc hissetmesi icin avina 20lik kiz dusurmesi...
Evdeki yemegini yapsin, cocuklarina baksin... disardaki de gonlunu...
Hihi seni cok seviyordur, emin ol... kimbilir daha kimlerle yazisiyordur kart zampara...

Hayır yani boşansa bile arada kuşak farkı olduğundan o pis herifle mutlu bir evlilik yapacağınızı falan düşünmeyin

TV karşısında elinde kumanda ile horlayarak uyuyan amcalara bak sen , gencecik kızları ne güzel kandırıyor

Ah be canım bunların hiçbiri "karımla çok mutluyum, cinsel hayatımız da çok iyi, beraber yaşlanmayı düşünüyoruz ama benim canım macera istiyo" demez ki zaten. Dese yanında kalna ihtimalin yüzde kaç sence? Bak daha genceciksin, karşındaki ise orta yaş krizindeki bi kart zampara. Sorsan karısı kimbilir neler anlatir. Herşeyi geç, hadi bekar diyelim yaşı kocaman bi problem bi kere. Sen arkadaşlarınla guitar heroya gitmek istiyceksin adam guitar herodan merodan ne anlasin evde oturalım diycek. Sen hadi içelim gecelere akalim falan diyceksin adamın eğlence anlayışı belki rakı masasında fasıl... Yahu ben 24 yaşındayım benim babam 55 yaşında, biraz disini siksaymis o adamın senin yaşında çocuğu olurmuş. Topla kendini lütfen, bişey değil adamın karısı farkedicek yuva yıkan kadın diye cümle aleme rezil olucaksin bu yaşında

Kendileri bile bıkmışlardır o yalandan, o derece.

Aşktan öldeydım ben ölürdüm.Bırak o adamı .Daha nıcelerı cıkar.Karısına da nasıl davranıyodur kım bılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…