- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Para vardı onda. Kira gelirleri taksileri falan vardı. Ben de ne safmışım aldatildim 5 kuruş talep etmedim.o öfkeyle hemen boşadım. Şimdi olsa neler yapmazdım şebeke hatasina35 yaşında kadının zoru ne de inanıyor? Eski kocanda para mı vardı kız?
Şebeke hatası çocuğa nafaka veriyor mu?Para vardı onda. Kira gelirleri taksileri falan vardı. Ben de ne safmışım aldatildim 5 kuruş talep etmedim.o öfkeyle hemen boşadım. Şimdi olsa neler yapmazdım şebeke hatasina
Bacım aldatildigimi ögrendigim gun bebeği karnımda kaybettim 8 aylıkken.Şebeke hatası çocuğa nafaka veriyor mu?
Size sunduğu tüm bahaneler koskoca bir yalan..Ne hikmetse o odalar hep ayrı olur..Etrafımda bunu o kadar çok kez duydum ki..Ama ne hikmetse bunu diyenlerin birçoğunun 1 sene içinde ikinci,üçüncü vs. çocukları oldu.Leylekler getiriyor sanırımNormalde yakın arkadaşlarımla her şeyimi paylaşan, asla içimde tutamayan biriyim ama iki aydır içimdekileri kimseyle paylaşamıyorum çünkü şuan benim içinde bulunduğum durumu yaşayan onlar olsaydı vereceğim tepkiyi ve saygımın nasıl azalacağını biliyorum... Buraya da yazmayacaktım ama normal hayatıma devam edemiyorum artık, yapmam gereken çok fazla ödev var derslerim var ama hiç birine odaklanamıyorum. İçimi dökmem gerek.
İlk başta basit bir kaç konuşmaydı ama gittikçe alıştım, kendimi ondan mesaj beklerken buldum sürekli. Her anlamda yanlıştı biliyordum, 27 yaş büyüktü bir kere benden, olamazdı. Daha önce benden en fazla 4 yaş büyük biriyle olmuştum, ilk defa başıma gelen bir şeydi ve sürekli kendimi 'bu yaşadığın şey gerçek değil sadece duygusal boşluktasın ve adamın ilgisine kapıldın' diyerek telkin etmeye çalıştım ama yok, sanki bir girdabın içindeyim ve karşı koyamıyorum. Sonra bir şey öğrendim onunla ilgili, dilim varmıyor, medeni hali bekar değilmiş.. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim, sonuçta biliyordum sonumuz olmadığını ama üzüldüm işte. Engelledim her yerden ama yine buldu beni. Kavga ettim küstüm ama bana söylediklerini görseniz siz bile inanırsınız aşık olduğuna. Ama inanmadım tabii ki. Bir sürü şey söyledim ama yine de geldi. Saçmalama dedim bu kadar salak olamazsın dedim kendime ama 15 yaşıma geri döndüm sanki kendi kendime söylediklerimi bile duymuyorum. Hayatımda hiç bu kadar savunmasız hissetmemiştim. Nasıl böyle bir duruma sokmuş olabilirim kendimi, bana bu kadar uzak bir hayatı nasıl yaşıyor olabilirim bilmiyorum ama mantığımı kaybetmiş gibiyim. Bu kadar kısa zaman bile olsa beni sanki çok iyi tanıyor ve anlıyor, bu yüzden kapıldım belki de bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum. Ayrı odada kalıyoruz diyor, sevmiyorum diyor ama hiç biri önemli değil isterse ayrı evde kalsın bu evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Midem bulanıyor... nasıl ya nasıl olabilir deyip duruyorum sürekli. Çok zorlanıyorum artık..
Kulağa nasıl geldiğini biliyorum ama lütfen yorum yaparken kırıcı olmayın, ne yapmam gerektiğinin farkındayım ve yapacağım.. Sadece içimi dökmek ve kendi kendimi yemekten biraz olsun kurtulmak istedim.
Zaten bu tip heriflerin olayı o bence de kesinlikle, diş geçiremeyecekleri birine karşı hiçbi girişimde bulunmuyolar. Bize karşı son derece saygılı, kibar ama mesafeli bi beyefendiydi mesela benim anlattığım kişi. Bu stajyer olayı patlamasa gerçekten aklımıza gelmezdi. Adam bildiğin düz aile babası, karısı var, boyunca çocuğu var. Güler yüzlü diye, kendine bakıyo diye amcaya mok atıyolar derdim bu olayı biz dışarıdan duysak. Ama canlı izlemesi, o herifin kıza attığı mesajları görmek bambaşkaymış.Bu çok sık rastlanan bir durum. Dişlerine göre kurban seçerler. O amca bana denk gelse totosuna teneke bağlar gezdiririm, ama gelmez. Çünkü ben dişine göre bir av değilim. Hasbelkader iyi rol yapan bi deliye düşerler, anca bulurlar belalarını. İnşallah yani.
Dert bir degil ki ağlayasın, deli bir degil ki bağlayasın. Edebiyatçı versiyonu da mı varBenim de aklıma İstanbul’dan bir edebiyatçı geldi tarifler aynı
Purplehazee lokasyon belirtsin. Nerenin zamparasıymış hepimiz öğrenelim.Dert bir degil ki ağlayasın, deli bir degil ki bağlayasın. Edebiyatçı versiyonu da mı varnasıl yaygın bi modelmiş, önünü alamıyoruz resmen
boşansa ne olacak adam 70 iken kız daha 43 olacakSana aşıksa boşansın madem
50 yas23 yasındayım
Yok utanç verici değil, gençliğine vurdum ben onu. Genç yaşlarda her durum insana problemsiz görülüyor veya biraz vurdum duymaz oluyor insan. Aşk veya duyguları için kimse utanmasin, ama bu türlü oyunları daha çok evli tarafı değil, bekar tarafı maalesef kaybediyor ve zamanını harcamış oluyor. 20 sene sonra, cok daha başka düşüneceksin bu yaşadığın şeye. Simdi daha çok gençsin.Haklısınız.. çok utanç verici bir şey benim için. Boşanacağına inanmıyorum bende
Kendileri bile bıkmışlardır o yalandan, o derece.Offf ya yine mi ayri yataklarda yatiyoruz yalani... Baska yalan bulsunlar artik ya....
Klasik antropoza girmis erkegin kendini genc hissetmesi icin avina 20lik kiz dusurmesi...
Evdeki yemegini yapsin, cocuklarina baksin... disardaki de gonlunu...
Hihi seni cok seviyordur, emin ol... kimbilir daha kimlerle yazisiyordur kart zampara...
Aşktan öldeydım ben ölürdüm.Bırak o adamı .Daha nıcelerı cıkar.Karısına da nasıl davranıyodur kım bılır.Normalde yakın arkadaşlarımla her şeyimi paylaşan, asla içimde tutamayan biriyim ama iki aydır içimdekileri kimseyle paylaşamıyorum çünkü şuan benim içinde bulunduğum durumu yaşayan onlar olsaydı vereceğim tepkiyi ve saygımın nasıl azalacağını biliyorum... Buraya da yazmayacaktım ama normal hayatıma devam edemiyorum artık, yapmam gereken çok fazla ödev var derslerim var ama hiç birine odaklanamıyorum. İçimi dökmem gerek.
İlk başta basit bir kaç konuşmaydı ama gittikçe alıştım, kendimi ondan mesaj beklerken buldum sürekli. Her anlamda yanlıştı biliyordum, 27 yaş büyüktü bir kere benden, olamazdı. Daha önce benden en fazla 4 yaş büyük biriyle olmuştum, ilk defa başıma gelen bir şeydi ve sürekli kendimi 'bu yaşadığın şey gerçek değil sadece duygusal boşluktasın ve adamın ilgisine kapıldın' diyerek telkin etmeye çalıştım ama yok, sanki bir girdabın içindeyim ve karşı koyamıyorum. Sonra bir şey öğrendim onunla ilgili, dilim varmıyor, medeni hali bekar değilmiş.. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim, sonuçta biliyordum sonumuz olmadığını ama üzüldüm işte. Engelledim her yerden ama yine buldu beni. Kavga ettim küstüm ama bana söylediklerini görseniz siz bile inanırsınız aşık olduğuna. Ama inanmadım tabii ki. Bir sürü şey söyledim ama yine de geldi. Saçmalama dedim bu kadar salak olamazsın dedim kendime ama 15 yaşıma geri döndüm sanki kendi kendime söylediklerimi bile duymuyorum. Hayatımda hiç bu kadar savunmasız hissetmemiştim. Nasıl böyle bir duruma sokmuş olabilirim kendimi, bana bu kadar uzak bir hayatı nasıl yaşıyor olabilirim bilmiyorum ama mantığımı kaybetmiş gibiyim. Bu kadar kısa zaman bile olsa beni sanki çok iyi tanıyor ve anlıyor, bu yüzden kapıldım belki de bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum. Ayrı odada kalıyoruz diyor, sevmiyorum diyor ama hiç biri önemli değil isterse ayrı evde kalsın bu evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Midem bulanıyor... nasıl ya nasıl olabilir deyip duruyorum sürekli. Çok zorlanıyorum artık..
Kulağa nasıl geldiğini biliyorum ama lütfen yorum yaparken kırıcı olmayın, ne yapmam gerektiğinin farkındayım ve yapacağım.. Sadece içimi dökmek ve kendi kendimi yemekten biraz olsun kurtulmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?