Bir insan bile bile kendini karanlığa sürükler mi?

Kendileri bile bıkmışlardır o yalandan, o derece.
Yok bu yalani hala yutanlar var. Kizimiz gibi. Yalniz dikkat etti isen artik daha buyuk yastaki kadinlar yutmadigi icin universiteye kadar inmis erkekler. Yakinda onlar da yutmazsa lisedeki kizlari kandirmaya balamazlar insallah.
Kizimizda adamin kendini sevdigini sansin. Cok uzuluyorum ya. Ailesinden yeterince sevgi goremeyen kizlarimiz sevgi kirintisiyla avunmak icin kendilerini boyle kart horozlara altin tepside sunuyorlar.
Konu sahibi, Gulseren Budayicioglunun Kral Kaybederse kitabini okumani tavsiye ederim. Orada da evli bir adami karisindan bosanacak diye yillarca bekleyen kizimizin hikayesi var. Gercek hikaye. Gittigi psikiyatrist kitabina kizimizin hikayesini koymus. Oradaki kart zamparanin da yalani: "yataklariniz ayri"...

Ben yirmi yaşındayım, böyle yalanlara ve saçmalıklara asla inanmam.

Kendini o kadının yerine koysana.. öyle bi kaç dakika değil ciddi ciddi empati lazım sana. Şu an yaşadığın hislerin normal olduğunu da düşünmüyorum psikolojiyle alakalı olabilir baba sevgisi mi eksikti ya da çocuklukta bi travma mı yaşadın acaba bu aşk falan değil. 23 yaşında olduğunu söylemişsin 23 yaşında biri 50 yaşında birine aşık olamaz imkanı yok yani bunun kendini kurtar bu psikolojiden ben inanmıyorum o yaş farkından bi aşk çıksın...en başta fiziksel olarak ilgini çekmemesi lazım

Teşekkür ederim...

Bu da birazcık unlu biriydi kendi capında biraz karizmatik falan.. Cidden nasıl konuşması gerektiğini de biliyor. Ama uzatmıycam o kadar, zarar veriyor artık bu durum

E insanlar doğal olarak sinirlenmiş. Kadın haklarını savunuyorsunuz sözde ama o adamın da bir karısı var unutmayın. Kadın kadının düşmanı demek her konuda sıktı artık. O zaman hırsızlık yapan bir kadını da kötülemeyelim sırf kadın diye yaptığı yanlışın üstünü örtelim.

İyice sogudum buraya yazdıktan sonra zaten.. Problemli bi durum baya

Yazdıklarımı böyle anlamış olmanız mükemmel, kadın yaptığı yanlışın farkında zaten, benim yaptığım yanlış diyor.

Ne kadar insani bir yorum, ağzınıza sağlık.

Canım sen zaten herşeyin farkındasın, yapman gerekeni de biliyorsun. Seni burada eleştiri bombardımanına tutacak değilim yeterince üzgünsün ve kafan karışmış. Belli ki hayatında bir boşluk var ve bu şekilde doldurmaya çalıştın. Herkes hata yapabilir önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek. Allah doğruyu görmene vesile çıkarsın karşına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…