bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi?

ben de anlamadım. aslında artık sevgili işlerini bırakıp yalnız yaşamaya bakcaktım :)
o gün çok dua ettim 'allahım gönlüme göre ver, artık kalbim boş kalmasın hayırlı biri olsun hayatımda' dedim. sonra karşıma bu çıktı.
anlamadım ki benim gönlüme göre olanlar hep cinselliğe düşkün mü oluyolar :))

Siz mi çekiyorsunuz şimdi anlamadım ki ben. Bundan sonra biraz daha dikkatli ve mesefeli yaklaşın yeni tanıdığınız bir erkeğe derim ben.

Hmmmm,farklı boyutlar var demek,entresan.:6:

Arkadaşım sende açtın konuyu,yazdık cevabımızı.
Şimdi neden her mesajında aklamaya çalışıyorsun ki?

Tamam tamam , kusursuzmuş:ssz:

konuyu daha iyi anlamanızı sağlıyorum :)
hemen o kişiden uzaklaş demeniz biraz garip geldi, yalan söylediğini anlamamın bi yolu olsaydı keşke.

Sizde mi sorun var acaba?
Yakınlığın dozunu ayarlayamıyor olabilir misiniz?
Bundan önceki de imam nikahı kıyalım diyordu.
Buda aynı noktaya gelecektir.
İmam nıkahını ayağa düşürüp,
dini bütün kisvesi altında zina yapmadık imam nikahlı cinselli yaşadık diye düşünüyorlar küçük beyinlerinde.
Kutsal olan herşeyi kılıflarına uyduruyorlar.
Bunların akılları da, vicdanları da, imanları da eksik.

mrb. ben daha önce hiç cinsel ilişki yaşamadım ve bu tür şeylerin evlilik sonrasında kalmasını düşünüyorum.
şu an hayatımda olan kişi ise geçmişinde bi çok kişiyle berabeer olmuş, cinselliği sonuna kadar yaşamış ve hala bu tür şeylere çok düşkün olduğunu söylüyo.

ayrıca bizim ailemiz çok dindar onların ki değil.

bu adamla evlenebilir miyim gelecekte? beni aldatma ihtimali var mı?

bu adam kim peki 10 gün olmuş daha yazalı..
ne hayatlar var yahu ötekinin telefon numarasını unutmadan yenisi ekleniyor rehbere
Hepsi de sapık!
Bence dön bir bak kendine bir hatam var mı acaba diye,yoksa çok daha üzücü konular açacaksın.

Hemen uzaklaş...

Bu tarz yaklaşımlar;yani kendini ibadet müsveddesi gibi gösterip 2. konuşmada ''dudaklarından öpmek istiyorumla başlayıp,telefon seksine kadar ilerletmeyi dustur edinmiş adamlar bana sinemanın seri sapık film kahramanlarını hatırlatır.

Senin onu bu kadar kusursuz görmende ayrı bir parantez!

heh tam bende bunları yazacaktım :20:
hiç sevgilisi olmayan biri nasıl daha sevigli bile olmadığı (ki öpüşmek istiyorum bana göre sevgililik zamanıda ilerlemiş olmalı) kişiye böyle rahat konuşabilir ki istekli olduğunu bellide etmiş bir ihtimal bile vermiyorum seni tavlamak için uydurulmuş birşey saf gibi görünmeye çalışıyor ki seni saflaştırıp yakınlaşacak :19::19::19:
ayrıca seninde kusursuz görmen ayrı bir tuhaf :ssz:

Siz mi çekiyorsunuz şimdi anlamadım ki ben. Bundan sonra biraz daha dikkatli ve mesefeli yaklaşın yeni tanıdığınız bir erkeğe derim ben.

evet işte bunda çok haklısınız, ben yanlış davranıyorum. biraz uzak davransam bunların hiç biri olmucaktı :(

Bu arada nereden buluyorsun bu tipleri merak ettim.
Sana böyle msj atan adamla ne işin var, burada sormana bile gerek yok ki

Bir de daha bir hafta önce sevgilinizin cinsel beklentileri ve sizinle imam nihakı yapmak istemesinden dolayı bunun için ve de aldatmış galiba ayrılmamış mıydınız siz bir hafta içinde bu ahlak timsali bu arkadaşı ne ara buldunuz ben de onu anlamadım. :37:

ben de anlamadım. aslında artık sevgili işlerini bırakıp yalnız yaşamaya bakcaktım :)
o gün çok dua ettim 'allahım gönlüme göre ver, artık kalbim boş kalmasın hayırlı biri olsun hayatımda' dedim. sonra karşıma bu çıktı.
anlamadım ki benim gönlüme göre olanlar hep cinselliğe düşkün mü oluyolar :))

Ya da tam tersi siz yeni tanıdığınız kişilerle mesafenizi koruyamıyorsunuz onlarda bunun verdiği rahatlıkla herşeyi koyveriyor :34:

hemen o kişiden uzaklaş demeniz biraz garip geldi, yalan söylediğini anlamamın bi yolu olsaydı keşke.

Ya hepimiz türkçe biliyoruz değil mi ?
Adam dindarım kisvesinde seni götüremeye çalışıyor.
Daha neyini anlamaya çalışıyorsun,test etmek istiyorsan git birgün evine test et?

Sizin gözünüzü boyamaya çalışmış, sanırım başarmışta:31:Bu yaşa kadar olmayabilir kız arkadaşı.Ama henüz kızarkadaşı bile değilken böyle sapıkça laflar etmesi hiç hoş değil.Ciddi olan gerçekten evlenmeyi düşünen biri biraz daha sabredip bekler. Madem 32 yıl beklemiş ya hani kendi demesine göre, biraz daha bekleyebilir diye düşünüyorum.Bencede samimi gelmedi bana.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizde mi sorun var acaba?
Yakınlığın dozunu ayarlayamıyor olabilir misiniz?
Bundan önceki de imam nikahı kıyalım diyordu.
Buda aynı noktaya gelecektir.
İmam nıkahını ayağa düşürüp,
dini bütün kisvesi altında zina yapmadık imam nikahlı cinselli yaşadık diye düşünüyorlar küçük beyinlerinde.
Kutsal olan herşeyi kılıflarına uyduruyorlar.
Bunların akılları da, vicdanları da, imanları da eksik.

evet sorun ben de galiba. yoksa bu tür erkekler hep bana denk gelcek değil ya. her erkek cinselliği ister, ben de biraz yakın davranınca açılıyolar birden :(
evlilik öncesi cinsel ilişki hakkında biraz konuştuk. öyle bişey yapmam ben. herşey islami çerçevede olacak dedi.
yine de güvenemiyorum tabi. bi önceki yeterince duygularımla oynadı. artık güvenim kalmadı erkeklere.

hmm anladım kızlar. ben ona çok yakın davrandığım bi gün benden cesaret alıp söyledi sanırım o cümleyi, daha doğrusu yazdı :(
biraz uzak davransam belki yapmazdı. emin misiniz bu kişinin yalancı olduğundan?

Yakın davranıp ne yaptın.
Sen ona sana sarılmak istiyorum desen bile ''dudaklarından öpmek istiyorum''cümlesini kuramaz normal bir erkek.Aranızda belli bir yaşanmışlık olduktan sonra normal karşılanabilir bu cümle ancak.
Adam bildiğin telefonda kendini tatmin ediyor bile olabilir o anda..
Değilki sen birde dini bütünlükten bahsetmişsin ;olacak iş değil.
Tanımana bile deymez.
Uzak dur o adamdan.

bu adam kim peki 10 gün olmuş daha yazalı..
ne hayatlar var yahu ötekinin telefon numarasını unutmadan yenisi ekleniyor rehbere
Hepsi de sapık!
Bence dön bir bak kendine bir hatam var mı acaba diye,yoksa çok daha üzücü konular açacaksın.

o kişi tarafından aldatıldığımı öğrenince azıcık kalan sevgim de sona ermişti. öyle karaktersiz biri için yas mı tutcaktım.

Hangi konuda yalan söylediğini anlamaya çalışıyorsun ki?

İlk olduğun mu?
Aslında dudaklarından öpmek istemediği mi?

Ben uzaklaş derken bunları kriter almadım ki zaten:

Her iki ihtimalde de adam tekin değil.

Bu arada ''anlamadım ki benim gönlüme göre olanlar hep cinselliğe düşkün mü oluyolar :))
'' demişsiniz bununda bi sakıncası yok bizim için alan razı veren razı ise.

evet sorun ben de galiba. yoksa bu tür erkekler hep bana denk gelcek değil ya. her erkek cinselliği ister, ben de biraz yakın davranınca açılıyolar birden :(
evlilik öncesi cinsel ilişki hakkında biraz konuştuk. öyle bişey yapmam ben. herşey islami çerçevede olacak dedi.
yine de güvenemiyorum tabi. bi önceki yeterince duygularımla oynadı. artık güvenim kalmadı erkeklere.

Daha birkaç gün olmuş tanışalı, mesajlaşalı

Ne ara evlilik öncesi cinsellik hakkında muhabbete geldi sıra :53:

İnsan ne tarz müziği seversin , hobileirn neler vs. diye sohbet eder benim bildiğim, tanışma evresinde

Siz de maşallah evlilik öncesi birlikteliğe iyi ki de sıcak bakmıyorsunuz.. Aklınızdan çıkmak bilmiyor.. Birde sıcak baksanız neler olacak..

OOOO konuda süper.
Canım benim yıllardır arkadaşım olan erkeklerle bile konuşmam ben bu konuları.
Adamla oturup bunları konuşursan hatun herşeye teşne demiştir.
İslami çerçeve dediği ''imam nikahı kıyalım '' demek.
İşi bittimi boş ol X 3

Son düzenleme:
o kişi tarafından aldatıldığımı öğrenince azıcık kalan sevgim de sona ermişti. öyle karaktersiz biri için yas mı tutcaktım.

Tatlım sen bilirsin.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu ilişki hızı yıllar sonra sende pişmanlık yaratır.
İlla birisiyle birlikte olmak zorunda değilsin ki..
Bırak zamanı gelince aşık ol,karşına biri çıksın.
Senin halin amiyane olacak ama aranma hali ee aranınca da böyleleri çıkar insanın karşısına.
Yani amaçları cinsellik olur ne olacak ki seninle tavla oynamayı hayal edecek değiller ya..

Son düzenleme:
yine sizler sayesinde doğru yolu bulcam sanırım kızlar :)
geçen sefer de sizi sayenizde yanlış yapmaktan kurtulmuştum. bundan sonra uzak dururm o zaman bu kişiden.
hata yapmak istemiyorum artık.

Bu adam bana hiç inandırıcı gelmedi.Tamam bu yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış olabilir ama söyledikleri çelişkili.Namazında niyazında ama sevgili bile olmadığı birine dudaklarından öpmek istiyorum tarzında bir mesaj atıyor bu bana göre saygısızlık.Sen ne olarak kabul edersin bilemem.Ben böyle birinden soğurdum bu yaklaşımından sonra.Sınırını bilmiyor demek ki adam.Bence kusursuz falanda değil.Bir kızın o yaşına kadar sevgilisi olmayabilir bunu garipsemem çünkü biz daha çekinen yaklaşırız,ilk adımı karşıdan bekleriz.Ama erkekler bu konuda rahattır lise yıllarında da olsa elbet bir erkeğin sevgilisi olmuştur diye düşünüyorum.Ama yanılıyor da olabilirim.
Benim fikrim;bu adamı gözüm hiç tutmadı. :20:

Son düzenleme:
Back
X