bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi?

Bu yaşına kadar ilişkisi olmamış ama sana dudaklarından öperim falan diyebiliyor yani:53::53:

Sen bu sözleri duydun ve hala mükemmel diyebiliyorsun. :36: Ya hayır sevgililer arasında konuşulabilir, tercihe göre değişir bu tür şeyler ama... Ama senin sevgilin değil henüz, ve çok yeni yani. Resmen bismillah demeden adam niyeti belli etmiş:6:

Onca sene hem aile baskısından hem de dini baskıdan ötürü kendini tutmuşsa ilk bulduğu kız arkadaşa "filiz sevişelimmi" vari yaklaşmasını ben garipsemedim.

Buna "abazanlık" denir, dindar olup olmamakla alakası yok, erkek nefsiyle ilgili.32 sene dayanması bile iyi:44:

Adam profesyonel kız avcısı olsa bu kadar erkenden açık açık yok dudağından öptüm, yok bilmem neyine sarıldım demez. Toyluk olduğunu düşünüyorum. Ama bu demek değil ki adam kusursuz, kusursuz olsa biraz daha kendini tutabilirdi.

Benimde iki ihtimalde vahim dediğim nokta bu işte!

Yılların acısını çıkartacak olsa da fena....
Profesyonel bir sapık olsa da...

32 yaşında '' seni dudaklarından öpebilir miyim '' diyen birinden her halükarda uzak durmak en iyisi bence.

aman gözünü seveyim, görüşmeye devam edeceksen onunla yalnız kalmamaya özen göster. evine falan çağırırsa gitme, dışarıda görüş sadece. illa ısrarcı olursa başbaşa kalmak konusunda anla ki niyeti kötü.

2 sene takıntıysa bile ( ki bence değil unutmaya çalışma, kafa dinleme.. ) 2 günde çooook erken değil mi.. :34:

Yas tutarsın tutmazsın o sana kalmış ama bi ilişki biter bitmez başkasına başlanmaz.. Başlanırsa da senin ki gibi sonu hüsran olur maalesef..

Çevremde çok arkadaşım var bu deneme - yanılmaya düşen.. Onlara da aynı şeyleri söylüyorum ama gel gör ki ne kadar anlatırsak anlatalım , anlattıklarımız karşımızdakinin anladığı kadar olmaktan öteye gitmiyor işte..

Sen bilirsin istersen 3.bi ilişkiye başla , bunun bana ne faydası ne zararı olur.. Ben doğru bulduğumu söylüyorum, konu açtığın için.. Ama tercih senin tabi ki.. :3:

benim için 2 gün erken değil ayrıca 1 hafta bekledm ben :D
ama ertesi gün de karşıma iyi biri çıksa yeni bi ilişkiye başlayabilirdim çünkü eskisine karşı içimde hiçbişey yok. çünkü uzun zamandır ilgisizlik vardı aramızda. soğuduk birbirimizden.
ama kararımı verdim uzak durcam bi süre, iyi biri çıkarsa da soğuk davrancam :)

bazı arkadaşlarım da öyle dediler. bu yaşına kadar yapmamışsa abazan olması doğal dediler :) ama nasıl dayancak ki bu kadar isteyen biri, görücü usulu bile olsa evlenirdi diye düşünüyorum. illa aşk araması çok garip.

Demekki duygusal abazan, aşksız sevişmeyenlerden.No love no sex:27:

32 yaşında '' seni dudaklarından öpebilir miyim '' diyen birinden her halükarda uzak durmak en iyisi bence.

Recep ivedikte bir sahne vardı, adam kapıya gelen kadına "bu gün gelen bilmem kaçıncı bayansıznız, valla alıcam içeri onca senenin patlamasını bir anda yaşıcam fena olacak" vari bir şey diyordu.:27:

Ben de olsam uzak dururdum ama niyeti evlenmek olan bir abazan her halükarda profesyonel sapıklardan iyidir.

benim için 2 gün erken değil ayrıca 1 hafta bekledm ben :D
ama ertesi gün de karşıma iyi biri çıksa yeni bi ilişkiye başlayabilirdim çünkü eskisine karşı içimde hiçbişey yok. çünkü uzun zamandır ilgisizlik vardı aramızda. soğuduk birbirimizden.
ama kararımı verdim uzak durcam bi süre, iyi biri çıkarsa da soğuk davrancam :)

Ne kadar çok beklemişsin kıyamazlar sana :27: töbe yarabbim

Eee sen 1 hafta boş kaldın diye başka biriyle konuşup hemencik evlilik öncesi cinsel ilişkiden bahsediyorsan adam 32 yıldır boşta olmasına rağmen ' öpme - tutma ' demesine şaşırmaman lazım senin :34:

Son düzenleme:
aman gözünü seveyim, görüşmeye devam edeceksen onunla yalnız kalmamaya özen göster. evine falan çağırırsa gitme, dışarıda görüş sadece. illa ısrarcı olursa başbaşa kalmak konusunda anla ki niyeti kötü.

yok ya evinde ne işim var :D eskisini o kadar sevmeme rağmen evine ısrarla çağırdı ama gitmedim. klasik yalanları var bunların. film izleriz, otururz gibi.
ama burdan çok şey okudum bu konu hakkında. o yüzden yalnız kalmam hiç bi erkekle :) nişanlansak bile kalmam. benim için çok önemli bu konu.

aynı fikirdeyim...herşeyden önce karşısındaki kadına saygısı olan bir adam daha ilk görüşmeler de "dudaklarından öpmek istiyorum" demez..Bismillah,önce bi tanı karşındakini,cinsellik değil de sevgi cümleleri kur..

adam "dudaktan kalbe" geçmeye karar vermiş galiba..

Ne kadar çok beklemişsin kıyamazlar sana :27: töbe yarabbim

Eee sen 1 hafta boş kaldın diye başka biriyle konuşup hemencik evlilik öncesi cinsel ilişkiden bahsediyorsan adam 32 yıldır boşta olmasına rağmen ' öpme - tutma ' demesine şaşırmaman lazım senin :34:

ben cinselliği istiyorum ama yapmıyorum. benim farkım burda :))
ama erkekler de öyle değildir, onlar benim kadar isterlerse hemen yaparlar diye düşünüyorum :)

ben de anlamadım. aslında artık sevgili işlerini bırakıp yalnız yaşamaya bakcaktım :)
o gün çok dua ettim 'allahım gönlüme göre ver, artık kalbim boş kalmasın hayırlı biri olsun hayatımda' dedim. sonra karşıma bu çıktı.
anlamadım ki benim gönlüme göre olanlar hep cinselliğe düşkün mü oluyolar :))

valla kuzum bende sevgilimden yeni ayrıldım 17 gün oldu üstelik kötüde bi ayrılma oldu şimdi erkeklerin yüzünü bile görmek istemiyorum nasıl ilk karşına çıkan insanla hemen msjlaşmaya başladınki ben daha hayatıma hiç bi erkek giremez diye bakıyorum olaya seninde en azından bi süre kafayı dinlemen gerekir bu olanlar bana hiç doğru gelmedi heleki adam 32 yaşında dünyanın anasını ağlatmıştır o.hiç bi erkeğe güvenme bu kadar ne kusursuz olacak mide bulandırıcı bi insan bence

valla kuzum bende sevgilimden yeni ayrıldım 17 gün oldu üstelik kötüde bi ayrılma oldu şimdi erkeklerin yüzünü bile görmek istemiyorum nasıl ilk karşına çıkan insanla hemen msjlaşmaya başladınki ben daha hayatıma hiç bi erkek giremez diye bakıyorum olaya seninde en azından bi süre kafayı dinlemen gerekir bu olanlar bana hiç doğru gelmedi heleki adam 32 yaşında dünyanın anasını ağlatmıştır o.hiç bi erkeğe güvenme bu kadar ne kusursuz olacak mide bulandırıcı bi insan bence

işte tecrübe olmayınca herkesi kusursuz görüyorum. çok hata yaparım ben bu gidişle

aynı fikirdeyim...herşeyden önce karşısındaki kadına saygısı olan bir adam daha ilk görüşmeler de "dudaklarından öpmek istiyorum" demez..Bismillah,önce bi tanı karşındakini,cinsellik değil de sevgi cümleleri kur..

adam "dudaktan kalbe" geçmeye karar vermiş galiba..

Ama Kadesa.. Adam sandığımız gibi birden dalmamış.. Konu sahibemiz daha tanışma evresinde hobilerini sormak yerine , evlilik öncesi cinsellikten bahsetmiş..

Eee Türk erkeği de malum fıkradaki gibi bi yerden başlamak lazım demiş ' dudak ' tan girizgah yapmış.. :27:

Ve tekerrür eden 2. olay bu.. Birinci de de farklı esas oğlan varmış..

bence söyledikleri SENLE YATMAK KALKMAK İSTİYORUM,CİDDİ BİR İLİŞKİ İSTEMIYORUM un,bıraz kibarcası,biraz üstü kapalı hali...
gerisi sana kalmış....

işte tecrübe olmayınca herkesi kusursuz görüyorum. çok hata yaparım ben bu gidişle

tecrübeyle alakası yokki bunun herkesin hayatında milyon tane erkek olmuyor benimki 5 yıllık sevgilimdi sürekli görüşürdük ama yanaktan öpmekten ileri gitmedik hiç bi zaman.bu olay birazda sende bitiyor elinden geldiği kadar temkinli ol herkese no nu verme öyle heleki 32 yaşında birine bu arada kaç yaşındasınki sen

Bu adam iyi veya kötü niyetli olarak...hiç farketmez.
eğer seni bedenen arzuluyorsa ve senin değer algıların buna müsade etmiyorsa bu adam seni çok ama çok üzer.
Diyorum ya ister iyi niyetle ister kötü niyetle....
Bir müddet sonra kullanıldığını,seni sömürdüğünü hissedersin,
kendini değersiz ve kötü hissedersin.
o yüzden bence uzak durmalısın.
uzun zamandır bir birlikteliğiniz olsa,ona güven duyabilecek düzeye gelseniz,ilişkiniz yavaş yavaş resmiyete adım atsa neyse,
ama bu daha huyunu suyunu bilmediğin,onunda senin huyunu suyunu bilmediği bir ilişki.
ve seni tanımadan en son yapılacak şeyi ilk başta yapma cüretini gösteriyor ve sen bu adamın dini değerleri önemseyip uyguladığını söylüyorsun?
sencede bir çelişki yok mu?
32 yaşına kadar değerlerini koruyup kendini geri çekmiş biri şimdi neden aynı dirayeti göstermiyor?
açıkçası ben inanmadım.
ister doğru söylesin ister yalan...her ikisinin sonucunda da sana zarar gelecek haberin olsun.

Son düzenleme:
ben tam teersi birşey yaşamadığını düşünüyorum daha önce yaşasa bu kadar abaza olmaz merak ediyor herşeyi aç adam aççç kendini durdurmakta çok zorlanıyor belli

Back
X