bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi?

kizlar benimde bir kiz arkadasim vardi hep aglar dururdu erkekler cok kotu niyetli daha ilkgunden yataga atmak istiyorlar falan filan bende sasirirdim bana derdim hic oyle birileri denk gelmiyor diye sonra birgun onlara gittim kapida bagiriyorum arkadasim nerdesin kardesi acti kapiyi ablam bugun bir cocukla tanismis simdi telde konusuyor odaya bir girdim anammm kiz alttan girip ustten cikiyor ne pis laflar karsisindaki abaza olsa kac yazar bence arkadasda vermis olabilir bu konusma cesaretini karsi tarafa kan imca:26:

bi mesaj attım. ben sana güvenemiyorum, mesafli olalım bundan sonra filan dedim. o da 'tamam sorun değil, kendine iyi bak' dedi.
yine dediklerininz doğru çıktı galiba :) kötü bi amacı olmasaydı bu kadar çabuk vazgeçmezdi herlde. en azından bi nedenini sorardı :/

bundan sonra kendimi tutmam lazım. başka biri olamamsı lazım hayatımda :)

en azından zarar görmediniz buna şükür.
bu tarz erkekler günde kimbilir kac kişiye aynı yalanı söylüyorlar....

32 yaşında ve kimseyle olmamış öyle mi? Diyebileceğim tek bi şey var o da şu ; SLDFKLSKFSLŞKDFSF.

Ben sana bişey diyeyim mi

' Annen seni kadir gecesi doğurmuş ' Bu ikidir ucuz yırtıyosun ama dikkat et 3. de sobelenme

:) kusursuz erkek adonislerini alıp uygun adım uzaklaşmış hayatından, verilmiş sadakan varmış

namazını kılan dinine önem veren biri bu cümleleri evlenmeden kurmaz canım bu işte bir iş var.

daha sevgili bile degilken yazdigi mesaj bir hayli ic acici
ve Coook KUSURSUZ bencede
kacirma derim böylelerini bulmak zor vesselam ...

bide şöyle bişey var. burda söylediğiiz şeyler hep doğru çıkıyo :)
dediklerinizi yapmadığım zman pişman oluyorum. şimdi iyiki de dediğinizi yapmışım diyorum :))
neyse başka biri olursa hayatımda ilk önce burda yazıp fikir alırım artık

tamam akıllandım artık konuşmalarıma dikkat ederim bundan sonra :) yapmıcağım şeyi söylüyorum adamlar da hevesleniyolar doğal olarak. sonra öylece ortada kalıyolar :)

Bu mesajı okuduktan sonra adama hak verdim.

Erkeklerin diretmesi bir yere kadardır,kadından yüz bulamayınca sürdürecek insan azdır.

Demek ki yüz vermişsiniz.

kusursuz olmasının sebebi
hayatında hiç sevgilisinin olmaması mı?

hayatında hiç sevgilisi olmayana ''sorunlu'' derler ( 32 yaşında olan bir adamdan bahsediyoruz. ).

Son düzenleme:

tehlikeli sulardasın gibime geldi,dikkat et fazla kapılma güvenme inanma yeni tanıştıgım adam bana bunları söylese sapıkmısın derim ya bu ne 2 gün flört 3. gün yatak mı cok özür dilerim senin için söylemiyorum ama niyet iyi değil

Bu kusursuzluk değil kusur :))
Adam daha ucgunluk bır kıza boyle sapıkca mj atıyor sen bu adamı kusursuz mu goruyorsun ?
ılgınc valla ..

o sanırım gecelik ilişkilerini uzun sürmediği içn o bayanlar kız ark.dan sayılmadığından dolyı kimse olmadı hayatımdan yalanına kendisinide inandırmışşş<<
namazında niyazında olan biri dudaklarından öpmez ...cinsel arzularını Allah nazarından günaha girmemek için törpülemiştir...
bunuda bu şekilde bayana söylemeyi o kadının kendini cinsel ihtiyaç gidericisi olarak göreceğinden saygısızlık kabul eder ve söylemez...
bizim hiç bişey yaşamamış arkadaş :)kadınların 2 günde istemediği biri olduğundan hayatına kimsyi almıyorum demesin...beni kimse istemiyor demeliydi...
o da taktik değiştirmiş namaz niyaz kuran Allah evlenmeyi her kadın ister evlenilecek kadın olarak gördüğünü karşısındakine söyleyip kestirmeden işi bitirecek...
ben böyle vakaları çok gördüm canım...cinsellik benim için önemli diyen adama inan böylelerine asla....

90lisin ve 32 lik adamdan medet umuyorsun..adamda cok masum
sen boyle aranmaya devam edersen en yakinda basina is alirsin buradakilerin laflarida kurtaramaz valla zamani gelince

kimsenin hisleriyle oynamıyorum. öpüyorum yazmak farklı bişey gerçkte öpmek farklı bişey. ben sadece yazıyorum gerçkte yapmıyorum. tabi bu bi örnekti. öpüyorum filan yazmadım hiç :)
canım biliyomusun erkekler senin gibi düşünmüyolar bu konuda senin sadece öpüyorum yazman bile ona ne fanteziler kurdurur biliyomusun.kadının 9 nefsi varmış 9unada sahip çıkarmış erkek bi nefsine sahip çıkamazmış derler bizim buralarda

Hem dindar olduğunu söylüyor hem 32 yaşına kadar kimse ile olmamış hemde daha yeni tanışmanıza rağmen dudağınızdan öpmek istiyor :) bu ne çelişki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…