- Konu Sahibi papatyam90
-
tamam akıllandım artık konuşmalarıma dikkat ederim bundan sonra :) yapmıcağım şeyi söylüyorum adamlar da hevesleniyolar doğal olarak. sonra öylece ortada kalıyolar :)
uzak davransam derkenevet işte bunda çok haklısınız, ben yanlış davranıyorum. biraz uzak davransam bunların hiç biri olmucaktı
bu mesajınızdada bir değil birden fazlasındada aynı sıkıntıyı yaşadığınızı yazmışsınız.evet sorun ben de galiba. yoksa bu tür erkekler hep bana denk gelcek değil ya. her erkek cinselliği ister, ben de biraz yakın davranınca açılıyolar birden
evlilik öncesi cinsel ilişki hakkında biraz konuştuk. öyle bişey yapmam ben. herşey islami çerçevede olacak dedi.
yine de güvenemiyorum tabi. bi önceki yeterince duygularımla oynadı. artık güvenim kalmadı erkeklere.
ben pek sanmıyorum soğuk davranacağınızı.benim için 2 gün erken değil ayrıca 1 hafta bekledm ben
ama ertesi gün de karşıma iyi biri çıksa yeni bi ilişkiye başlayabilirdim çünkü eskisine karşı içimde hiçbişey yok. çünkü uzun zamandır ilgisizlik vardı aramızda. soğuduk birbirimizden.
ama kararımı verdim uzak durcam bi süre, iyi biri çıkarsa da soğuk davrancam :)
tamam akıllandım artık konuşmalarıma dikkat ederim bundan sonra :) yapmıcağım şeyi söylüyorum adamlar da hevesleniyolar doğal olarak. sonra öylece ortada kalıyolar :)
Sana oyun gibi geliyor yada eğlence gibi ama dikkat et ortada bir gün sen kalırsın insanların duyguları ile yada hisleri ile oynamak iyi değildir karşında ki ne olur ise olsun çünki bir gün sen o durumda olabilirsin.
Sana oyun gibi geliyor yada eğlence gibi ama dikkat et ortada bir gün sen kalırsın insanların duyguları ile yada hisleri ile oynamak iyi değildir karşında ki ne olur ise olsun çünki bir gün sen o durumda olabilirsin.
DD ama illa cinsel hayatı olan biriyle mi evlencez ya
kimsenin hisleriyle oynamıyorum. öpüyorum yazmak farklı bişey gerçkte öpmek farklı bişey. ben sadece yazıyorum gerçkte yapmıyorum. tabi bu bi örnekti. öpüyorum filan yazmadım hiç :)
kimsenin hisleriyle oynamıyorum. öpüyorum yazmak farklı bişey gerçkte öpmek farklı bişey. ben sadece yazıyorum gerçkte yapmıyorum. tabi bu bi örnekti. öpüyorum filan yazmadım hiç :)
uzak davransam derken
naptınız ki size bu şekilde bir mesaj atma gereği duydu?
bu mesajınızdada bir değil birden fazlasındada aynı sıkıntıyı yaşadığınızı yazmışsınız.
birde daha çok erken değil mi evlilik önceki cinsel ilişkiyi konuşmak için?
erkek neyse de bir bayana hiç yakıştıramıyorum bu konuşmaları.
ben pek sanmıyorum soğuk davranacağınızı.
çünkü siz bu kişiden fazlasıyla hoşlanmışsınız ve hala yanlış anladığını,siz yakın davranınca
bu mesajı attığını düşünüyorsunuz.
hmm anladım kızlar. ben ona çok yakın davrandığım bi gün benden cesaret alıp söyledi sanırım o cümleyi, daha doğrusu yazdı
biraz uzak davransam belki yapmazdı. emin misiniz bu kişinin yalancı olduğundan?
belki yanılıyorum ama bende yardım isteyen arkadaşımızın erkek olduğunu düşünüyorum sanki taktik topluyor gibi.bu devirde flört aşamasında nerede duracağını bilmeyen bir bayan düşünemiyorum resmen köylü kezbanı oynayarak eğleniyor.zaten kendi söylüyor kendi gülüyor ondan başka gülen yok bu forumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?