- Konu Sahibi papatyam90
-
slm kızlar.
yakın bi zamanda biriyle tanıştım. 32 yaşında, tipi de düzgün. bu yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış. namazını kılan dinine önem veren biri. (yani öyle söyledi bana)kendisi doğulu ama batıda memurluk yapıyor şu an. lise mezunu, dışarıdan üniversiteyi bitirmeye çalışıyor.
bi kaç gün mesajlaştıktan sonra bana 'senin elini tutmak istiyorum, seni öpmek istiyorum, dudaklarından öpüyorum' tarzı şeyler söyledi. tam olarak sevgili bile değiliz. ben bunları söyledikten sonra cinsel açıdan çok istekli olduğunu anladım. neden bu yaşa kadar evlenmedin diyince de 'çok aradım ama kader. istediğim gibi birini bulamadım' dedi.
bir erkek çok istekli olup 32 yaşına kadar hiç bişey yaşamamış olabilir mi? illa evliliği bekler mi?
benim için daha önce kız arkadaşının olup olmaması önemli değil ama yalan söylemesinden korkuyorum.
ben erkekleri hiç tanımadığım için sizden fikir almak istedim. :) böyle biri olabilir mi gerçekten? ya da doğru söylediğini anlamak için neler sormam lazım kendisine, yoksa hata yapmayı göze alıp yaşarak mı öğrenmeliyim?
bi kaç gün mesajlaştıktan sonra bana 'senin elini tutmak istiyorum, seni öpmek istiyorum, dudaklarından öpüyorum' tarzı şeyler söyledi.
Kesinlikle yalan söylüyor.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama kendisinden küçükseniz, hiç sevgilim olmadı istemedim gibi sözleri kesinlikle sizi etkilemek için söylemiştir ki görünen o ki amacına ulaşıp sizi etkilemiş.
Kesinlikle inanmayın,tuzağa düşmeyin.
Bir de daha bir hafta önce sevgilinizin cinsel beklentileri ve sizinle imam nihakı yapmak istemesinden dolayı bunun için ve de aldatmış galiba ayrılmamış mıydınız siz bir hafta içinde bu ahlak timsali bu arkadaşı ne ara buldunuz ben de onu anlamadım.
slm kızlar.
yakın bi zamanda biriyle tanıştım. 32 yaşında, tipi de düzgün. bu yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış. namazını kılan dinine önem veren biri. (yani öyle söyledi bana)
kendisi doğulu ama batıda memurluk yapıyor şu an. lise mezunu, dışarıdan üniversiteyi bitirmeye çalışıyor.
bi kaç gün mesajlaştıktan sonra bana 'senin elini tutmak istiyorum, seni öpmek istiyorum, dudaklarından öpüyorum' tarzı şeyler söyledi. tam olarak sevgili bile değiliz. ben bunları söyledikten sonra cinsel açıdan çok istekli olduğunu anladım. neden bu yaşa kadar evlenmedin diyince de 'çok aradım ama kader. istediğim gibi birini bulamadım' dedi.
bir erkek çok istekli olup 32 yaşına kadar hiç bişey yaşamamış olabilir mi? illa evliliği bekler mi?
benim için daha önce kız arkadaşının olup olmaması önemli değil ama yalan söylemesinden korkuyorum.
ben erkekleri hiç tanımadığım için sizden fikir almak istedim. :) böyle biri olabilir mi gerçekten? ya da doğru söylediğini anlamak için neler sormam lazım kendisine, yoksa hata yapmayı göze alıp yaşarak mı öğrenmeliyim?
Bir de daha bir hafta önce sevgilinizin cinsel beklentileri ve sizinle imam nihakı yapmak istemesinden dolayı bunun için ve de aldatmış galiba ayrılmamış mıydınız siz bir hafta içinde bu ahlak timsali bu arkadaşı ne ara buldunuz ben de onu anlamadım.
ayrıca o gün ben o cümleyi duyduktan sonra soğuk davranınca 'tamam kızma' dedi. bi daha da konuyu açmadı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?