bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi?

Bu yaşına kadar hiç arkadaşı olmayan birinin daha yeni
yeni tanıdığı birine bu şekilde mesaj atacağını düşünmüyorum.
yalan söylüyor, kesinlikle inanma

Hemen uzaklaş...

Bu tarz yaklaşımlar;yani kendini ibadet müsveddesi gibi gösterip 2. konuşmada ''dudaklarından öpmek istiyorumla başlayıp,telefon seksine kadar ilerletmeyi dustur edinmiş adamlar bana sinemanın seri sapık film kahramanlarını hatırlatır.

Senin onu bu kadar kusursuz görmende ayrı bir parantez!

Herkesin sevgilisi olacak diye birşey yok ama yazdıgı mesaja bakılırsa yalan söylüyor arkadaşım bir insan tanıştıgı birine böyle şeyler yazamaz heleki karşındaki kişi benim hiç sevgilim olmadı diyorsa biraz çekingen davranır ama senin arkadaş direkt sana seni istiyorum gibi mesajlar yazıyor dogruluk payı yok gibime geliyor

Doğrusu bana da inandırıcı gelmedi..

Henüz sevgili bile olmadığınızı söylüyorsunuz..

Birkaç gün mesajlaştıktan sonra bu derece "açılan" bir insan, bir kaç görüşmeden sonra neler yapar..bilemiyorum..

slm kızlar.
yakın bi zamanda biriyle tanıştım. 32 yaşında, tipi de düzgün. bu yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış. namazını kılan dinine önem veren biri. (yani öyle söyledi bana)kendisi doğulu ama batıda memurluk yapıyor şu an. lise mezunu, dışarıdan üniversiteyi bitirmeye çalışıyor.

bi kaç gün mesajlaştıktan sonra bana 'senin elini tutmak istiyorum, seni öpmek istiyorum, dudaklarından öpüyorum' tarzı şeyler söyledi. tam olarak sevgili bile değiliz. ben bunları söyledikten sonra cinsel açıdan çok istekli olduğunu anladım. neden bu yaşa kadar evlenmedin diyince de 'çok aradım ama kader. istediğim gibi birini bulamadım' dedi.
bir erkek çok istekli olup 32 yaşına kadar hiç bişey yaşamamış olabilir mi? illa evliliği bekler mi?

benim için daha önce kız arkadaşının olup olmaması önemli değil ama yalan söylemesinden korkuyorum.
ben erkekleri hiç tanımadığım için sizden fikir almak istedim. :) böyle biri olabilir mi gerçekten? ya da doğru söylediğini anlamak için neler sormam lazım kendisine, yoksa hata yapmayı göze alıp yaşarak mı öğrenmeliyim?

yakın bi zamanda tanıştığın ve daha tam olarak sevgili bile olmadığın dini bütün! biri sana seni dudaklarından öpmek istiyorum diyorsa orada bi dur derim ben...

biraz daha mesefeli olaması gerekmez miydi daha yolun başındasınız?

ayrıca neresi kusursuz Allah aşkına?

Son düzenleme:
Gerçekten kendini tutabilen ,belirli bir inanca ahlak anlayışına sahip biri olsa daha ikinci buluşmadan dudaklarından öpmek istiyorum demez çok iğrenç bir tabir amaç ne yani iltifat desen değil bir kadının en başta duymak isteyeceği bir şey de değil tamamen mantıksızca ve talihsizce bir cümle . İlişkinin daha başında böyle şeyler söyleyen birisi çok da masum gelmedi bana.

hmm anladım kızlar. ben ona çok yakın davrandığım bi gün benden cesaret alıp söyledi sanırım o cümleyi, daha doğrusu yazdı :(
biraz uzak davransam belki yapmazdı. emin misiniz bu kişinin yalancı olduğundan?

Kesinlikle yalan söylüyor.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama kendisinden küçükseniz, hiç sevgilim olmadı istemedim gibi sözleri kesinlikle sizi etkilemek için söylemiştir ki görünen o ki amacına ulaşıp sizi etkilemiş.

Kesinlikle inanmayın,tuzağa düşmeyin.

bu yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmadığı konusunda doğru söylediğine inandım :)
çünkü hangi kız daha sevgili değilken "dudağından öpüldüğünü çeşitli fantazilerine alet olduğunu" bile bile bu adama sevgili sıfatı ekler?

sizde yol yakınken vazgeçin...

her şeyin bir zamanı var...

sevgili değilken böyle bir yaklaşım sergilemesi mide bulandırıcı bana göre :50:

Bir de daha bir hafta önce sevgilinizin cinsel beklentileri ve sizinle imam nihakı yapmak istemesinden dolayı bunun için ve de aldatmış galiba ayrılmamış mıydınız siz bir hafta içinde bu ahlak timsali bu arkadaşı ne ara buldunuz ben de onu anlamadım. :37:

ayrıca o gün ben o cümleyi duyduktan sonra soğuk davranınca 'tamam kızma' dedi. bi daha da konuyu açmadı hiç.

bi kaç gün mesajlaştıktan sonra bana 'senin elini tutmak istiyorum, seni öpmek istiyorum, dudaklarından öpüyorum' tarzı şeyler söyledi.

32 yaşında ve hiç kız arkadaşı olmayan birinin tanıştığı kızla birkaç gün içinde bu tarz laflar söylemesi hiç normal değil
çekingen utangaç olması gerekirken :D hem hiç biriyle beraber olmayan bi kızla çıkmayan konuşmaan bir erkek duymadım ben daha :34:

Bilmiyorum ama bana nişanlım bile böyle mesajlar atamazdı :27:

Şöyle dindarlık kisvesi adı altında sapıklık edenlere uyuz oluyorum..

Yok canım yok.. Kaç kurtul sen.. Onun ki görüntüden ibadet.. Gerçek olsa biraz yavaş gelirdi bari..

Hopss yani birkaç gün mesajdan sonra bnları diyorsa sonrası ohooo..

Kesinlikle yalan söylüyor.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama kendisinden küçükseniz, hiç sevgilim olmadı istemedim gibi sözleri kesinlikle sizi etkilemek için söylemiştir ki görünen o ki amacına ulaşıp sizi etkilemiş.

Kesinlikle inanmayın,tuzağa düşmeyin.

yok aslında hiç sevgilisinin olmaması beni hiç etkilemedi, hatta olumsuz etkiledi. çünkü kızlara nasıl davranacağını bilmeyen biri diye düşündüm ama yanılmışım sanırım

Bir de daha bir hafta önce sevgilinizin cinsel beklentileri ve sizinle imam nihakı yapmak istemesinden dolayı bunun için ve de aldatmış galiba ayrılmamış mıydınız siz bir hafta içinde bu ahlak timsali bu arkadaşı ne ara buldunuz ben de onu anlamadım. :37:

ben de anlamadım. aslında artık sevgili işlerini bırakıp yalnız yaşamaya bakcaktım :)
o gün çok dua ettim 'allahım gönlüme göre ver, artık kalbim boş kalmasın hayırlı biri olsun hayatımda' dedim. sonra karşıma bu çıktı.
anlamadım ki benim gönlüme göre olanlar hep cinselliğe düşkün mü oluyolar :))

slm kızlar.
yakın bi zamanda biriyle tanıştım. 32 yaşında, tipi de düzgün. bu yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış. namazını kılan dinine önem veren biri. (yani öyle söyledi bana)
kendisi doğulu ama batıda memurluk yapıyor şu an. lise mezunu, dışarıdan üniversiteyi bitirmeye çalışıyor.

bi kaç gün mesajlaştıktan sonra bana 'senin elini tutmak istiyorum, seni öpmek istiyorum, dudaklarından öpüyorum' tarzı şeyler söyledi. tam olarak sevgili bile değiliz. ben bunları söyledikten sonra cinsel açıdan çok istekli olduğunu anladım. neden bu yaşa kadar evlenmedin diyince de 'çok aradım ama kader. istediğim gibi birini bulamadım' dedi.
bir erkek çok istekli olup 32 yaşına kadar hiç bişey yaşamamış olabilir mi? illa evliliği bekler mi?

benim için daha önce kız arkadaşının olup olmaması önemli değil ama yalan söylemesinden korkuyorum.
ben erkekleri hiç tanımadığım için sizden fikir almak istedim. :) böyle biri olabilir mi gerçekten? ya da doğru söylediğini anlamak için neler sormam lazım kendisine, yoksa hata yapmayı göze alıp yaşarak mı öğrenmeliyim?

canım bana pek mantıklı gelmedi sevgilisi olmuştur bence onu geçtim hadi sevgili bile değiliz diyosun konuşmaları fazla abartılı daha yeni tanıştığı insana böyle denirmi yine sen kendin daha iyi bilirsin sonuçta onla konuşan sensin konuşmalarından bakışından daha iyi anlarsın

Hmmmm,farklı boyutlar var demek,entresan.:6:

ayrıca o gün ben o cümleyi duyduktan sonra soğuk davranınca 'tamam kızma' dedi. bi daha da konuyu açmadı hiç.

Arkadaşım sende açtın konuyu,yazdık cevabımızı.
Şimdi neden her mesajında aklamaya çalışıyorsun ki?

Tamam tamam , kusursuzmuş:ssz:

Daha adı bile konmamış bir ilişkide bayana bu kadar hafif cümleler kullanılması bana sapıkça geldi. ''Senin elini tutmak istiyorum'' demesi masumca olabilir. Ama seni öpmek istiyorum, dudaklarından öpüyorum demesi açıkcası bana, seninle sadece cinsel istekleri için görüşüyor diye düşündü.

Back
X