Bir insan bu kadar mı .... olur !

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Şu anda çok sinirliyim.

Sevgilim tatilde. Ve ben annesi kuzeni ve o gittiklerini sanıyorken öğrendim ki sadece ikisi gitmişler.

Sene ortasında Facebook'tan bi konuşma yapmışlardı. Ve sevgilim ona burda yapacağımızı orda yaparız rahat rahat demişti !

Ne kadar aptaldım. Altında art niyet aramadım.

Günlerdir,ona mesaj çektiğim için rahat bırakmadığım için kızıyor. Dün konu açmıştım. Bana destek çıkmayanlar,haksızsın tatilini yapsın diyenler olmuştu.

Bana yalan söyleme diyen sevgilimdi o benim canımdı...

Tek bir mesaj attım. Sonuna da hakkımı helal etmiyorum. İyi Tatiller yazıp bitirdim.

4 senem koca bi hiçmiş...

canım bunu öğrenmen,iyi olmuşşş,,4 sene olmuş ama en azından evlenmeden ne olduğunu gördünn...seni ararsada yumuşama bence...

Kadinlarin altinci hisleri diye bisey var gercekten icimize bi kusku dussun bos olmuyo..

O hic cevap falan vermedi mi canim?

Bu donemi en kisa zmanda atlatirsin insallahh

canım ondan sana yar olmaz bırak allahını seversen ne halı varsa gorsun yazık yahu genclıgıne guzellıgıne yazık

Kadinlarin altinci hisleri diye bisey var gercekten icimize bi kusku dussun bos olmuyo..

O hic cevap falan vermedi mi canim?

Bu donemi en kisa zmanda atlatirsin insallahh

Vermedi. Günlerdir beni rahat bırak. Kafamı dinliyorum.

Bir yandan da. Endişelenecek bir şey yok. Ben seni aldatmam. Çok değerlisin.

Veremez zaten telefonum kapalı.

Ben bunu öğrendim. Ama sustum gelmesini yüzyüze konuşmayı bekledim. Utanmadan telefonunu kapattı ! Tartıştığımız için. Patladım söyledim en sonunda.

Bir de dün akşam ne yaptınız dedim. Kapat konuyu dedi bana ! Demekki şununla birlikteydim diyemedi.

Ne kadar abartıyosunuz tatile gitmek için sizden mi izin alacaktı..Ne siz böyle bir konuda paçayı kaptırın ne de o..

Ne kadar abartıyosunuz tatile gitmek için sizden mi izin alacaktı..Ne siz böyle bir konuda paçayı kaptırın ne de o..

Benden izin almak zorunda değil. Ya siz konuyu okumuyor musunuz.

Burda yapacağımızı orda yaparız rahat rahat ne demek !

Benimle ilgilenmedi hemde hiç.

Tatile gitsin,cehennemin dibine gitsin !

Bana yalan söyledi !

yalana karşı tavrın net olsun arkadaşım.. hani kaldır at diyemem ama tavrın sert olsun..

kuzen erkek mi kiz mi?sanirim kiz bu kadar sinirlendin.haklisin yalan soylemesi cok kotu.ve sana boyle davranmasi.tatli canini uzme(

Gercekten anlamiyorum burdaki bi cok konuyu kendimi konu sahibinin yerine koyarak okuyorum

Nden yargilaniyo insanlar cok garip insanlarin daha onemli sorunlari olabilir ama

bunlarida gormezden gelmemek gerek bunun icin yokmu bu platform?

bizdede böyle bı sorun olmuştu. ben onu gercekten cok sıkyodum eve erkek arkadası gelse trip atardım bnle ılgılenmıyosun diye.
en sonunda kımsye haber vermeden dayısının yazlığına gıtmış ayrıldım oğrendığımde itiraf etti falan sorunu kendımddede aradım sıımdı daha ıyıyız ama senın sevgilin gibi karsılık vermedı hatasının farkındaydı ayrı olduğumuz 13 gun ona iyi geldı. kaybetme korkusu oldu enn azından. ama senınkı sankı umutsuz vaka gıdene elveda canım ya

Biz bu yüzden ayrıldık. Sonra kapıma kadar geldi barıştık.

Tatile gittikten sonra seninle barıştığıma pişman oldum dedi.

Dün akşam. Erkenden uyudum. Naptınız Aşkım Akşam dedim !! Aynen bu şekilde. Kapat konuyu dedi bana ! Küfür etmek istemiyorum. Sinirden ağlıyorum !

Artık kiminleyse Allah belalarını versin.

Benden izin almak zorunda değil. Ya siz konuyu okumuyor musunuz.

Burda yapacağımızı orda yaparız rahat rahat ne demek !

Benimle ilgilenmedi hemde hiç.

Tatile gitsin,cehennemin dibine gitsin !

Bana yalan söyledi !

çok haklısın.. böyle kal ! bak ben de yalanını yakaladım 4 senelik nişanlımın.. evdeyim dedi türkü barda çıktı, yalanın küçüğü büyüğü olmaz dedim affetmedim ve bitirdim ! iyi ki bitirmişim öğrendim ki güzel güzel boynuzlanmışım.. işin içinde yalan dolan varsa daha bilmemkaç pislik vardır ! yemişim 4 yılını, acıma hiç.. def et gitsin ! gitsin yaşasın dilediği hayatı herkes...

ilk okudugumda zannettim ki sevgilisiyle gitmis. Iste dedim, ucuz bir erkek daha. ama kuzeniylegitmisse bence durum daha karisik. asla ve asla kuzenmis akrabaymis arasinda bisey olmamali ama bazen de, sik sik olmasa da neler oluyor duyuyoruz. yalan soylemesi kotu, neden yalan soyluyor? kuzenimle gittim desin, sana da vakit ayirsin, ne var bunda yani?

Çok sinir bir durum canım nasıl seni aramaz yaa sen burda sinir harbi yaşarken olacak şey değil Allah yardımcın olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…