- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Şöyle bi mesaj attım. Alıntı yapmazsanız sevinirim.
Orda sadece kuzeninle olduğunu biliyorum. Buna rağmen ben neden bile demedim be :) Neden yalan söylediğini sormadım bile. Sana hakkımı helal etmiyorum. İyi Tatiller.
Aynen bu. Onları yazabildim o sırada yalnızca...
İyi yapmış mıyım?
İyi yapmışsın az bile söylemişsin.. Yalanlarıyla daha fazla aptal yerine koymasın...
Keşke: "Burda yapacağımızı orda yaparız demiş rahat rahat." cümlesi için de bir şeyler yazsaydınız.
Anladığınız bilseydi o da.
Anlayana yeter de o yalancıda bunu anlayacak kapasite olduğunu sanmıyorum.Senin kıymetini bilememiş bile.Beyinsiz...
Kusura bakma feci sinirlendim sanki bana yapılmış gibi.Çünkü diğer konularını da okumuştum senin.Ne kadar sevgi dolu,anlayışlı biri olduğunu anladığımdan sana yaptığı bu haksızlık üzdü beni.
Telefonumu açsam hemen yumuşadı diye düşünür mü kızlar yardım edin... Açmalı mıyım?
Telefonumu açsam hemen yumuşadı diye düşünür mü kızlar yardım edin... Açmalı mıyım?
Mace bana hala fazla tepki veriyorsun gibi geliyor.
Tepki vereceğini bildiğinden yalan söyleme yoluna gitmiş olamaz mı?
Açık olayım ben olsam ben de yalan söylerdim çünkü.
Sevgilim de kuzeniyle yunan adalarına gitti, hatta "çıplaklar plajına da gidicem!" diye geziyordu ortada. Dedim paşa gönlün bilir(cidden böyle düşünüyorum. Hatıra olacak, bunu gençken yapmayacak da ne zaman yapacak?), tatilden bana ne alacaksın incik boncuk taşı bol bol. Hatta yurt dışı olduğundan telefonu da yoktu. Bir hafta sadece mailleşebildik. Son anda planların değişmesi ve resmen sülalece gitmeleri de cabası.
Dönünce sordum. Babası izin vermediğinden gidememişSeneye beraber gidecekmişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?