- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
çok haklısın.. böyle kal ! bak ben de yalanını yakaladım 4 senelik nişanlımın.. evdeyim dedi türkü barda çıktı, yalanın küçüğü büyüğü olmaz dedim affetmedim ve bitirdim ! iyi ki bitirmişim öğrendim ki güzel güzel boynuzlanmışım.. işin içinde yalan dolan varsa daha bilmemkaç pislik vardır ! yemişim 4 yılını, acıma hiç.. def et gitsin ! gitsin yaşasın dilediği hayatı herkes...
Biz bu yüzden ayrıldık. Sonra kapıma kadar geldi barıştık.
Tatile gittikten sonra seninle barıştığıma pişman oldum dedi.
Dün akşam. Erkenden uyudum. Naptınız Aşkım Akşam dedim !! Aynen bu şekilde. Kapat konuyu dedi bana ! Küfür etmek istemiyorum. Sinirden ağlıyorum !
Artık kiminleyse Allah belalarını versin.
Canım kızmakta tepki göstermekte sonuna kadar haklısın. Seni yargılayan arkadaşlar konuyu baştan okumamışlar heralde. Eğer okuyup kendilerini senin yerine koysalardı ne kadar alttan aldığını sevgilini kaybetmemek için neler yaptığını ama karşılığında bunları hak etmediğini çok iyi bilirlerdi. Ve kesinlikle taviz verme erkek arkadaşına, senin onu bırakmıycagını bildiği için bu kadar rahat. Burnu sürtsün biraz yumuşama sakın.
Ahh bu erkekler
canım yanlış anlamadıyssam sen bu cocuğa tatile gitme dedin öyle mi ? bu yüzden tartıstınız ayrıldınız vs.
ama kendileri pişman olduğunu söyledi ve ordada yaparız rahat rahat her ne yapacaklarsa bunu dedi.
canım eğer söylediklerim doğruysa lütfen sil kafandan bi an önce . ağla ama atma icine bırak Allahından bulsun dua et bol bol..
Burnu sürtmicek. Beni tamamen kaybetti. Ne sözüne ne yeminine inanmam artık. Ölsem de acımdan gebersem de bitti. Yazık ki 4 sene boşuna sevmişim.
hep ona yalan söylemekle suçladı beni,aldatmakla suçladı. Keşke aldatsaymışım diyorum.
ay ben yazarken erkek kuzeni demisiniz. yalan soyledigine gore bence kesin bi isler karistiriyorlar. yani zaten hissetmissiniz, o zaman dogrudur. hic te uzulme, evlenip gorseydin gercek yuzunu zor olurdu her sey. tabi demesi kolay. nasil hissettigini anliyorum. o sana donecek bence, pisman olacak ama is isten gecmis olacak. seni kaybettigine yansin
Hayır. Bak senenin ortasında kuzeni geleceğini söylemişti. Face'den. Bu da gel tatile gideriz. Burda yapacağımızı orda yaparız demiş rahat rahat. Ben bu konuyu kapattım uzatmadım.
Bana doğum günümde ! Biz gidiyoruz,annem kuzenim ben dedi. Bugün öğrendim ki annesi yokmuş. Ve bu çocuk bana 3 gündür doğru dürüst mesaj atmıyor.
4 yılımı boşa harcamışım yani...
cehennemin dibine gitsin !
Günahını almayım ama boynuzluyor galiba seni.İlişkini ayakta tutmak için yaptığın çabalara yazık,4 yıl dile kolay hiç mi değerin yok bu adamda.
canm sana tek hayret ettiğim şey ben olsam o tlfnu açıp msjna bakardım
nasıl dayanabiliyosun
Ben olsam çok çok daha sert bir mesaj yazardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?