kalbinin acıması çok normal çünkü herşey çok yeni daha.. ama onun yaptığı kötü şeyleri düşün. seni aldatmış olma ihtimali var deil mi sonuçta :? sen bunu kabul edebilir misin ? sana yalan söylemiş ve bunu kendince kılıfa sokmaya çalışacak sölesem izin vermezdin diye. madem izin vermeyeceksn niye gidiyor o zaman ? dmeek ki iyi niyetler yok akıllarında. o yuzden gerçekten sabret, zamanla herşey düzelecek görürrsün tatlım. sadece sabret biraz ve üzme kendini. bak çok önemli bir hastalık atlatmışsın hiç bişey senden önemli deil ki.. karşındaki kim olursa olsun seni hasta etmeye değmez inan bana. sakin ol ve sabırlı davran hepsi geçecek..
<
Haklısın. Aslında gerçekleri BAL GİBİ görüyorum ama. Kalbim acıyor işte yine de...
ne hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki, bak anlıyorum demiyorum, biliyorum. bazen gerçekler gözüne girse de görmemeye programlıyosun kendini.
seninle çok benzer bişey yaşadığımı söyledim ya, ben affettim onu o olaydan sonra...
yıllar geçtikten sonra bigün telefonda 'sana hiç yalan söylemedim' dedi. meğer o konuşma baştan sona yalanmış.
hayatında başka biri varmış falan filan... efff efkarlandım gece gece...
kalbin acıyacak maalesef ama bugün kırk iğne battıysa her gün bi tane eksilecek, ama kararlı ol lütfen,yalana göz yumma...
yanlış anlama, o kesin seni aldatıyo demiyorum, ama yalan söylemek bi insana kolaysa, hep söylüyo...
Üzülmekte haklısın..ama zararın neresinden dönersen kardır..4yıl kaybetmedin,tecrübeyle uzun yılları kurtardın..
Kaybeden o olacak,merak etme kapında çok sürünür..
Neden insanlar bu kadar Ş...siz olmak zorunda ?
Bu adam gitmeden bana sözler vermişti.
Giderken yolda sen bende çok değerlisin sana değer vermesem tatile gittiğimi bile söylemem demişti.
Ne yaptığını sormaya bile hakkım yokmuş.
Son attığım mesaj ne kadar doğru bilmiyorum ama ne olursa olsun yazdım bitti. Yazmicam. Kiminleyse umarım mutludur...
Ben tatilimi iptal ettim onun için. Doğum günümü tek geçirdim.
Afedersiniz ama orda tek gece onunla birlikte olacak kızlar hep yanında olacak mı?
Bunları hiç mi düşünmedi... Kafasını dinlemek istemişmiş... Bahanesi de bu olur eminim.
Gelmesini bekleseydin diyen kızlar var.
Bekleyemedim. Bugün 5 saat aramadım. Sonra aradım tersledi soru sorduğum ettiğim için.
Beni sevmediğini söyledi. Buna rağmen aradım.
Telefonu kapattı. Bende dayanamadım...
İşte bi sakin ol. Çok fevrisiniz ikinizde. Forumdan filan hatırlıyorum seni ve samimi buluyorum. O nedenle bu söyleyeceklerimi yargılamak için değil senin açından daha iyi olacağına inanığım için söylüyorum.
Bence çocuğu sana tatile haber gittiğimi söylemem şart değil, ne yaptığını sormaya hakkım yok, seni sevmiyorum vs. vs. noktasına getiren sensin biraz da. Her ne kadar bunları söylese de, 4 yıl devam edebildiğinize göre belli ki aslında senin etrafında oluşunu, senin sevme tarzını seviyor belli ki. Gerçekten özgürlük isteyen bir adam katlanamaz çünkü sürekli aranmaya, sürekli ilgi bekleyen bir kıza vs. Bence sadece bu aralar fazla bunaldığı için rahat bırakılmak istiyorum yae, sevi sevmiyorum artık işte modunda ergen çocuklar gibi saçmalıyor. Hayatından elini eteğini çektiğinde mutlaka bocalayıp sana geri dönmek isteyecektir.
Aldatıyodur. Yalnışı doğrusu yok. Erkek erkeğe tatile gidiyosan bir de sevgiline yalan söylüyosan. Başka amacı yoktur.
Başka söyleyecek sözüm yok. Tek yakıştırabildiğim "....." o işte. Bu sabah seni seviyorum yazdı bu adam bana.
Lafla ne kadar kolay sevmek.
Ben tatilimi iptal ettim onun için. Doğum günümü tek geçirdim.
Afedersiniz ama orda tek gece onunla birlikte olacak kızlar hep yanında olacak mı?
Bunları hiç mi düşünmedi... Kafasını dinlemek istemişmiş... Bahanesi de bu olur eminim.
Gelmesini bekleseydin diyen kızlar var.
Bekleyemedim. Bugün 5 saat aramadım. Sonra aradım tersledi soru sorduğum ettiğim için.
Beni sevmediğini söyledi. Buna rağmen aradım.
Telefonu kapattı. Bende dayanamadım...
Aldatıyodur. Yalnışı doğrusu yok. Erkek erkeğe tatile gidiyosan bir de sevgiline yalan söylüyosan. Başka amacı yoktur.
Bencede, benımde böyle ınsanlara yakıştırbıldığım koca bı ........
nasıl bı ıkı yüzlülük, madem sabah sevıyordu, sonra kavganızda nıye senı sevmıyorum, benı çok sıkıyorsun dıyor bu adam
bence önemlı olan aldatmamış olsa bıle yalan söylemesı
hatta önce kı kavgalarınızı da bırleştırırsek, adam resmen ayrılmanın yolunu yapmış
Teşekkür ederim. Biliyorum geçeceğini. Ama aynı ay içerisinde bu yaşadığım 2. acı. Rabbim 3.sünü yaşatmasın.
Eğer başkasıylaysa da onu bildiği gibi yapsın.
Ben bittim artık. Sakinleştiriciyle ayakta durmaya çalışıyorum.
Onu okulda her gördüğümde o iğneler bir bir tekrar batacak kalbime...
Canım yatıp uyumaya çalışsan olmaz mı? sakinleştirici bende kullandım daha once 1 ay kadar hem de en ağırından. insanı ne kadar sersem ediyor iyi biliyorum. yatıp dinlen düşünmemeye çalış..
ayrıca kalbime iğneler batacak diyorsun ya, inan bana onu unutuacaksın ve hiç birşey hissetmeyeceksn bir süre sonra. yaşadım tatlım biliyorum, kapına gelsee bile taşlaşacak kalbin ona karşı sadece zaman ver kendine
Bencede, benımde böyle ınsanlara yakıştırbıldığım koca bı ........
nasıl bı ıkı yüzlülük, madem sabah sevıyordu, sonra kavganızda nıye senı sevmıyorum, benı çok sıkıyorsun dıyor bu adam
bence önemlı olan aldatmamış olsa bıle yalan söylemesı
hatta önce kı kavgalarınızı da bırleştırırsek, adam resmen ayrılmanın yolunu yapmış
Şu anda uyuyamam ki istesemde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?