Bir insan bu kadar mı .... olur !

Teşekkür ederim. Biliyorum geçeceğini. Ama aynı ay içerisinde bu yaşadığım 2. acı. Rabbim 3.sünü yaşatmasın.

Eğer başkasıylaysa da onu bildiği gibi yapsın.

Ben bittim artık. Sakinleştiriciyle ayakta durmaya çalışıyorum.

Üzülmekte haklısın..ama zararın neresinden dönersen kardır..4yıl kaybetmedin,tecrübeyle uzun yılları kurtardın..

Kaybeden o olacak,merak etme kapında çok sürünür..

Üzülmekte haklısın..ama zararın neresinden dönersen kardır..4yıl kaybetmedin,tecrübeyle uzun yılları kurtardın..

Kaybeden o olacak,merak etme kapında çok sürünür..

Şu an bana mesaj çekmiyor ya. 1 hafta sonra döndüğünde çekmesi ne anlam ifade edecek acaba...

Keşke kiminle nerde olduğunu öğrenebilseydim veya ona bi ders verebilseydim...

Son düzenleme:

İşte bi sakin ol. Çok fevrisiniz ikinizde. Forumdan filan hatırlıyorum seni ve samimi buluyorum. O nedenle bu söyleyeceklerimi yargılamak için değil senin açından daha iyi olacağına inanığım için söylüyorum.

Bence çocuğu sana tatile haber gittiğimi söylemem şart değil, ne yaptığını sormaya hakkım yok, seni sevmiyorum vs. vs. noktasına getiren sensin biraz da. Aynı şekilde kuzeniyle tatile gittiğini saklamasının sebebi de.

Her ne kadar bunları söylese de, 4 yıl devam edebildiğinize göre belli ki aslında senin etrafında oluşunu, senin sevme tarzını seviyor belli ki. Gerçekten özgürlük isteyen bir adam katlanamaz çünkü sürekli aranmaya, sürekli ilgi bekleyen bir kıza vs. Bence sadece bu aralar fazla bunaldığı için rahat bırakılmak istiyorum yae, sevi sevmiyorum artık işte modunda ergen çocuklar gibi saçmalıyor. Hayatından elini eteğini çektiğinde mutlaka bocalayıp sana geri dönmek isteyecektir.

Son düzenleme:

Ona eminim. Bir gün elbet dönecek. Ama belki de başkalarıyla birlikte olarak 1 gecelik.

Ve en nihayetinde ben onunla ayrılıp barıştıktan sonra. GERÇEKTEN hiç bir şeyine karışmadım. Buna da karışmazdım. HADİ YALAN SÖYLEDİ; Bari biraz benimle ilgilenseydi de, vicdanını rahatlatsaydı. Onu bile yapmadı.

Cumartesi günü buluşuruz diye planlar yapıyoruz. Bir gün havuza gideriz belki diyoruz. Bugün öğrendim ki Cumartesi günü dönmeyecekmiş bile... Beni oyalamış... Doğum gününe hediye alamadığım için salak salak kutular hazırlıyorum böyle,mendiller işliyorum.... Ne kadar... Ne ne diyeceğimi bilemiyorum. Bas git oraya orda onu öyle yakala gebert diyorum kendime.

Son düzenleme:
Aldatıyodur. Yalnışı doğrusu yok. Erkek erkeğe tatile gidiyosan bir de sevgiline yalan söylüyosan. Başka amacı yoktur.

ya erkek erkeğe her tatile giden aldatıyo diye bişey yok bence...

benim dikkatini çekmeye çalıştığım nokta yalan konusu...

Başka söyleyecek sözüm yok. Tek yakıştırabildiğim "....." o işte. Bu sabah seni seviyorum yazdı bu adam bana.

Lafla ne kadar kolay sevmek.

Bencede, benımde böyle ınsanlara yakıştırbıldığım koca bı ........
nasıl bı ıkı yüzlülük, madem sabah sevıyordu, sonra kavganızda nıye senı sevmıyorum, benı çok sıkıyorsun dıyor bu adam

bence önemlı olan aldatmamış olsa bıle yalan söylemesı
hatta önce kı kavgalarınızı da bırleştırırsek, adam resmen ayrılmanın yolunu yapmış

Canım aramışsın mesajda atmışsın ama arkadaşlarında dediği gibi lütfen daha ne ,ara ne sor umursama
ne demek ya 4 senesini senin uğruna harcamış bir kıza seni sevmiyorum arama beni demeler
Beyfendi şuan tatilde günübirlik ilişkilerin büyüsüne kapılmış , seninde onu deliler gibi sevdiğini , kızsada, teli yüzüne kapasada , sevmiyorum desede onu herşeye rağmen çok sevdiğini biliyor ya baya bir havaya girmiş
senin onun havasını indirmen lazım , bir kendine gelsin kendini ne sanıyor bulunmaz hint kumaşımı , canım değersize değer verirsen kendini bişe sanır havaya girer unutma
sen en iyisi onun hak ettiği değeri ona vermekle işe başla
telini asla kapama , arama , sorma , ararsa açma, mesaj yazarsa cevap atma sanki o yokmuş gibi hayatını yaşa bunları yaparsan bir süre sonra senin yokluğunu hissetmeye başlayacak , zaman geçmeye ve senin onu umursamadan hayatına devam ettiğini gördükçe , seni kaybettiğini anlayacak işte o zaman kapına gelicek sen orada ona' beni rahatsız etme seni sevmiyorum defol git 'diyeceksin
Ve hayatına onsuz devam edeceksin
Aksş halde sen aradıkça adam telini açmayacak bakacak keyfine , sen kendini üzdüğünle yıprattığınla kalacaksın , beyefendide önemli değerli ulaşılamaz adam sayıp hayatını aşamaya devam edecek

Aldatıyodur. Yalnışı doğrusu yok. Erkek erkeğe tatile gidiyosan bir de sevgiline yalan söylüyosan. Başka amacı yoktur.

ben de öyle düşünüyorum ve çevreden duyduklarım hep bu yöndeydi... kusura bakma ama midemi bulandırıyo böleleri yalnız yine de direk aldatıyodur diye suçlamıyorum, bence sen de suçlama görmeden ya da o itiraf etmeden, şükret yine de farkettin yalanını, kurtarıyosun kendini, şimdi de acının geçmesi için biraz sabret o kadar...

Bende öyle düşünüyorum artık... Geçen gece haklısın ilgilenemedim seninle diyordu. Yine değişti.

Bi yandan diyorum acaba ben kızarım diye söylemedi mi,kafasını dinlemek istiyor gerçekten. Yemek yapmaktan falan sıkıldı. Ayrıca tatil sezonu da değil. Plajlar da boştur. BAna gitmeden önce seni aldatmam hiç bi kızla konuşmam demişti

Kızlar nasıl bi psikolojideyim siz düşünün artık. Birsürü şey düşünüyorum

Son düzenleme:

Onu okulda her gördüğümde o iğneler bir bir tekrar batacak kalbime...

Canım yatıp uyumaya çalışsan olmaz mı? sakinleştirici bende kullandım daha once 1 ay kadar hem de en ağırından. insanı ne kadar sersem ediyor iyi biliyorum. yatıp dinlen düşünmemeye çalış..

ayrıca kalbime iğneler batacak diyorsun ya, inan bana onu unutuacaksın ve hiç birşey hissetmeyeceksn bir süre sonra. yaşadım tatlım biliyorum, kapına gelsee bile taşlaşacak kalbin ona karşı sadece zaman ver kendine

Şu anda uyuyamam ki istesemde ...

bence de aldatıp aldatmamak bir yana asıl önemli olan yalan sölemiş olması... yalan sölemek de sonuçta kafada aldatmaktır fikrimce, illa bi kadınla olacak değil, yalan en kötü aldatma şekli
((

Bi şekilde intikam alsam,bende onun canını yaksam bu gece. Uyuyamasa o da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…