Şu anda çok sinirliyim.
Sevgilim tatilde. Ve ben annesi kuzeni ve o gittiklerini sanıyorken öğrendim ki sadece ikisi gitmişler.
Sene ortasında Facebook'tan bi konuşma yapmışlardı. Ve sevgilim ona burda yapacağımızı orda yaparız rahat rahat demişti !
Ne kadar aptaldım. Altında art niyet aramadım.
Günlerdir,ona mesaj çektiğim için rahat bırakmadığım için kızıyor. Dün konu açmıştım. Bana destek çıkmayanlar,haksızsın tatilini yapsın diyenler olmuştu.
Bana yalan söyleme diyen sevgilimdi o benim canımdı...
Tek bir mesaj attım. Sonuna da hakkımı helal etmiyorum. İyi Tatiller yazıp bitirdim.
4 senem koca bi hiçmiş...
aç şöyle bol aksiyonlu bir film izle , ya da seni oyalayacak bi diziye başla. ben 8 sezonluk diziyi 2 ayda bitirmiştim
Bi şekilde intikam alsam,bende onun canını yaksam bu gece. Uyuyamasa o da...
ben olsam gitmesine izin vermezdim.sevgılısı olan bir erkeği tek başına tatile çıkmasını yasaklıyorum.en azından benımkı g.....yırtsa gidemez.
az çok bilmen gerekırdı tatıl yerlerının verdiği rahatlığı ve ortamlarını.helekı erkek çapkınlık yapmaya müsayit bir yapıdaysa.
çapkın olmasa bile gidemez , o kadar!.
canım bence bundan sonra hiç birşey yazma çünkü hiçbirini ANLAMAZ eğer anlayacak biri olsa zaten bu şekilde davranmazdı..bundan sonra onunla hiç bir şekilde iletişime geçme ve hayatından çıkar at o adamı..saf temiz güzel duyguları hakettiğini sanmıyorum onun..sevgilisine yalan söyleyerek tatile gitmiş bir adam aldatmasa bile belliki bu niyetle oraya gitmiş..ileride çok başka sorunlarınız çıkabilirdi..o yüzden evet zor olucak biliyorum ama bence bu adamla artık hiç bir şekilde muhatap olma..ayrıca seni anlamasını falan duygularını anlamasını falan kesinlikle bekleme dediğim gibi anlayabilecek bir insan olsa zaten bu hareketleri yapmazdı..adam resmen ben tatile gidip gönlümü gezdiricem beni rahatsız etme demek istemiş..o yüzden seviyeni sakın düşürme..kendi bulur yaptığının cezasını..
intikam almayı falan düşünme sonra pişman olursun dersin ben bu adam için boşa üzülmüşüm değmezmiş dersin
sen intikam alarak onu dahada havaya sokarsın
canım az biraz sabret arama sorma umursama dayan yarın sabaha kadar birşey yapma uyuyup kalkarsan daha mantıklı düşünürsün
Öyle yapmaya çalışıyorum. Sadece intikam almak istiyorum. Bugüne kadar ne yüreğim ne bedenim ondan başkasının olmadı.
Bunun acısını çıkarmak istiyorum. Bi şekilde aklı bende kalmalı.
Zaten onu sıktığım için ayrıldık. Sormadı bana giderken de...
ayrıldınız mı??
eğer ayrıldıysanız çabaların boşuna.
belkı okurken bır seyler atlamıs olabılırım, ayrılmamışsınız gibi yazmıssın da.
ayrıca madem ayrıldınız neden hala sana hesap verıyor ( annemle falan gidicem ) diye?
Ayrılmadık. Okursanız şimdi kötüyüm yazamıyorum herşeyi baştan... Sakinleştirici etkisini göstermeye başladı...
Ayrılmadık. Okursanız şimdi kötüyüm yazamıyorum herşeyi baştan... Sakinleştirici etkisini göstermeye başladı...
''çok sıktığım için ayrıldık '' dedın ama?
yoksa o tatıldeyken telefonda falan mı ayrıldınız??
Daha önce bu sebeple ayrılmışlar ama sonradan barışmışlar..
''çok sıktığım için ayrıldık '' dedın ama?
yoksa o tatıldeyken telefonda falan mı ayrıldınız??
Daha önceden ayrılmıştık. Barıştık. Bugün de ben ayrıldım yalan söylediği için.
Evimde onunla ilgili o kadar çok eşya varki. İki gecedir annemden gizli mendile isimlerimizi işliyorum. Yastığımın altında.......
Uyuyabilirsem,evet düşünürüm belki. Bütün gece rüyamda onu görerek.
Kesin başkası var buna da eminim. O adam oraya giderken benim gözümün içine bakıyodu. Değişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?