Bir insan bu kadar mı .... olur !

ben olsam gitmesine izin vermezdim.sevgılısı olan bir erkeği tek başına tatile çıkmasını yasaklıyorum.en azından benımkı g.....yırtsa gidemez.
az çok bilmen gerekırdı tatıl yerlerının verdiği rahatlığı ve ortamlarını.helekı erkek çapkınlık yapmaya müsayit bir yapıdaysa.

çapkın olmasa bile gidemez , o kadar!.

Son düzenleme:
aç şöyle bol aksiyonlu bir film izle , ya da seni oyalayacak bi diziye başla. ben 8 sezonluk diziyi 2 ayda bitirmiştim

Aklım hep onda şu anda.

Nasıl yaparım. Düşünsenize sevgiliniz belki de başkasıyla sevi...yor..... Bu ne demek.............

Bi şekilde intikam alsam,bende onun canını yaksam bu gece. Uyuyamasa o da...

düşünme öyle şeyler.. şuan senin ona atacagın olumsuz bir adım bile onun kendine daha çok güvenmesini ve şımarmasını sağlayacak.. sen o yokmuş gibi davran, ancak o zamn bi süre sonra anlayacaktır hatasını

Zaten onu sıktığım için ayrıldık. Sormadı bana giderken de...

canım bence bundan sonra hiç birşey yazma çünkü hiçbirini ANLAMAZ eğer anlayacak biri olsa zaten bu şekilde davranmazdı..bundan sonra onunla hiç bir şekilde iletişime geçme ve hayatından çıkar at o adamı..saf temiz güzel duyguları hakettiğini sanmıyorum onun..sevgilisine yalan söyleyerek tatile gitmiş bir adam aldatmasa bile belliki bu niyetle oraya gitmiş..ileride çok başka sorunlarınız çıkabilirdi..o yüzden evet zor olucak biliyorum ama bence bu adamla artık hiç bir şekilde muhatap olma..ayrıca seni anlamasını falan duygularını anlamasını falan kesinlikle bekleme dediğim gibi anlayabilecek bir insan olsa zaten bu hareketleri yapmazdı..adam resmen ben tatile gidip gönlümü gezdiricem beni rahatsız etme demek istemiş..o yüzden seviyeni sakın düşürme..kendi bulur yaptığının cezasını..

intikam almayı falan düşünme sonra pişman olursun dersin ben bu adam için boşa üzülmüşüm değmezmiş dersin
sen intikam alarak onu dahada havaya sokarsın
canım az biraz sabret arama sorma umursama dayan yarın sabaha kadar birşey yapma uyuyup kalkarsan daha mantıklı düşünürsün

Öyle yapmaya çalışıyorum. Sadece intikam almak istiyorum. Bugüne kadar ne yüreğim ne bedenim ondan başkasının olmadı.

Bunun acısını çıkarmak istiyorum. Bi şekilde aklı bende kalmalı.

Uyuyabilirsem,evet düşünürüm belki. Bütün gece rüyamda onu görerek.

Kesin başkası var buna da eminim. O adam oraya giderken benim gözümün içine bakıyodu. Değişti...

intikamla falan zamanını boşa harcama bırak Allah'ından bulsun..kendi hayatını daha güzelleştirmek için harca zamanını sana dediğim gibi bu adam için artık 1 saniyeni bile harcama ne düşünmek ne de bir şeyler yapmak için..

Zaten onu sıktığım için ayrıldık. Sormadı bana giderken de...

ayrıldınız mı??

eğer ayrıldıysanız çabaların boşuna.
belkı okurken bır seyler atlamıs olabılırım, ayrılmamışsınız gibi yazmıssın da.
ayrıca madem ayrıldınız neden hala sana hesap verıyor ( annemle falan gidicem ) diye?

güzelim, intikam soğuk yenen bi yemektir, kafasına dank ettiğinde artık çoook geçmiş olmalı, geri dönüşü olmamalı... bırak şimdi kendini haklı ve mutlu görsün, "yalan"cı mutluluklar peşinde koştuğunu, bu arada seni ne kadar incitmiş olduğunu anlayacaktır, iş işten geçtiğinde bunu anlasa bundan daha ii intikam mı olur???

Ayrılmadık. Okursanız şimdi kötüyüm yazamıyorum herşeyi baştan... Sakinleştirici etkisini göstermeye başladı...

Ayrılmadık. Okursanız şimdi kötüyüm yazamıyorum herşeyi baştan... Sakinleştirici etkisini göstermeye başladı...

''çok sıktığım için ayrıldık '' dedın ama?

yoksa o tatıldeyken telefonda falan mı ayrıldınız??

Evimde onunla ilgili o kadar çok eşya varki. İki gecedir annemden gizli mendile isimlerimizi işliyorum. Yastığımın altında.......

hadi şimdi git uzan yatagına, ilacın da etkisiyle bir güzel uyursun.. sabaha daha saglıklı düşünürsün..

''çok sıktığım için ayrıldık '' dedın ama?

yoksa o tatıldeyken telefonda falan mı ayrıldınız??
Daha önce bu sebeple ayrılmışlar ama sonradan barışmışlar..
Kız yazamıcam kötüyüm konuyu okuyun diyo siz tekrar soruyosunuz..

Daha önceden ayrılmıştık. Barıştık. Bugün de ben ayrıldım yalan söylediği için.

hmm anladım.
peki sen ''bitti'' dediğinde ne dedı? sonuçta tatılde kendısı.
ne bıleyım ard arda msjlar falan atmadı mı??

Evimde onunla ilgili o kadar çok eşya varki. İki gecedir annemden gizli mendile isimlerimizi işliyorum. Yastığımın altında.......

oyyy kuzum benim!.. ne saf duygularla bağlanmışın... maalesef karşındaki öyle görünüyo ki bu inceliklerini anlayamayacak kadar aklı havalarda geziyo, değer mi???

Uyuyabilirsem,evet düşünürüm belki. Bütün gece rüyamda onu görerek.

Kesin başkası var buna da eminim. O adam oraya giderken benim gözümün içine bakıyodu. Değişti...

Canım bir insan öyle kolay kolay değişmez hatta hiç değişmez
adam oraya gitmiş belki senle yaşayamadığı şeyleri başka basit kadınlarla yaşıyor onun sarhoşluğu ve senin onun üzerine bu düşerek onu çok sevdiğini hissettirmenden almış olduğu affedersin ama gazla havaya girmiş kendine güveni tavan yapmışda adam değişmiş
bir süre sonra pembe gözlüklerini çıkarınca çevresinde senin kadar ona değer verip seveni göremeyince paçaları tutuşur kapında köpeğin olur
tabi eğer sen arayıp sormazsan , onsuz bakarsan keyfine böyle olur
dediklerimizi yaparsan kapında yalvarırken göreceksin onu , o zaman incimnaz demişti dersin
inş ALLAH gönlündekini sana hayırlı kılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…