Dügünde fark etseler yakinlarinizdan biri uyarirdi herhalde sizi ya takmayin bu kadar internete atmakla niye ugrassinlar ki sanki dunyada kimsede kil yok mu
Yahu insanlar neler neler yapiyor akliniza takmayin kizmayin kendinize gecmis geri gelecek mi sanki oldu bitti gittio düşünce çok ütopik tabi saçmaladığımın farkındayım ama bir de o anki kargaşadan kalkıp oynadım ya aptal gibi .bunun pişmanlığını yaşıyorum.kendime çok kızıyorum
Sizin piskolojiniz çok bozulmuş lütfen bir piskoloja gidin kendinize eziyet ediyorsunuz benim derdim sizde olsa ne yapardiniz acaba ..
evli değilsiniz sanırım. .. sakin bu problemleri atlatmadan evlenmeyin. .
evlilik öyle zor bisey ki bu derdiniz yanında devede pire kalır. ..
Yahu insanlar neler neler yapiyor akliniza takmayin kizmayin kendinize gecmis geri gelecek mi sanki oldu bitti gitti
ay ama seninki toplantıdaymış ben bir de ne derdim varsa o tantanada kalkıp oynadım göğsümü gere gere :)) erkekler evet kıllı çoğu.ama böyle kaymak gibi gezenler de var onları düşündükçe kendimden utandım :)dert etme
senin dediğin durumda ben de kaldım
hem de bir gün boyunca
bir toplantı sırasında :) o esnada rahatsız oldum tabi ama sonra eeeh napiyim dedim.
napalım yani görünse de görünsün insanız yahu
erkekler hep geziyo öyle kıllı mıllı
Bende uzatip agdayla aliyorumteşekkürler yorumunuz için. ne bileyim çok utanıyorum şuan.çok afedersiniz bir de uzatmıştım aptal gibi ağdayla alıcam diye.ama alamadım işte.. kabak gibi çıktıysa orda mahvoldum
hem ne diybilirler ki ya?
x in kolunun altında kıl varrr mı diycekler
ee onlarda çıkmıyo sanki
Bende uzatip agdayla aliyorumher kadinin ortak derdi bu galiba.Bu dusunceyi bi an once atin kafanizdan yoksa gunleriniz zehir olacak gibi
bir de benimkiler kalın kalın daha yeni ağdaya geçtiğim için :)) malesef zamanında çok kullandım traş bıçağı ve tüy dökücü..Bende uzatip agdayla aliyorumher kadinin ortak derdi bu galiba.Bu dusunceyi bi an once atin kafanizdan yoksa gunleriniz zehir olacak gibi
Benim arkadas ortaminda bi kiz vardi killi bacaklariyla kisa pantolon giyer koltuk alti var atlet giyerdi ama mecburiyetten degil bilerek yapardi o internete dusmediyse sen hic korkma.ahh ahh keşke öyle kolay olsa kafadan atmak her istediğinde
yok artık ya kızlar arasında mı gezerdi dışarıda mı ?Benim arkadas ortaminda bi kiz vardi killi bacaklariyla kisa pantolon giyer koltuk alti var atlet giyerdi ama mecburiyetten degil bilerek yapardi o internete dusmediyse sen hic korkma.
evet tekrar psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum başka çarem yok sanırım.evli değilim öğrenciyim.biliyor musunuz hayatımda bir değişiklik olsa ne bileyim evlilik söz nişan gibi belki unuturum zaman geçtikçe daha büyük sıkıntılar görürürüm falan diyorum.yani çok boşluktayım bu aralar.kendime dert mi arıyorum anlamadım.yorumunuz için teşekkürler.
Disari cikinca tabi kizlar arasinda olsa neyse biz alismistik zatenyok artık ya kızlar arasında mı gezerdi dışarıda mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?