Bir insan bu kadar takıntılı olabilir mi ?

Gokmavii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
141
65
98
31
Kızlar hepinize merhaba.Bana göre çok büyük (belki çoğunuza göre önemsiz) bir derdim var. Başlıktan da anlayacağınız üzere tam bir obsesifim.1 yıl boyunca anksiyete ve obsesif kompülsüf tedavisi gördüm fakat işe yaramadı ki 2 sene sonra tekrar başa sardım.İnsanlara rezil olma kaygısı daha çok yaygın bende.1 ay önce bir akrabamızın düğününe gittik çok afedersiniz zaruri sebeplerden dolayı koltukaltımı alamadım ve o gün kısa kollu giymek zorunda kaldım.düğün esnasında her şey normaldi kolumu kaldırmamaya ve fazla oynatmaya çalıştım fakat eve geldikten sonra acaba belli oldu mu, ya kamerada çıktıysa ve insanlara rezil olduysam ne yaparım diye kendime eziyet ediyorum.yemekten içmekten kesildim ve inanın sanki dünyanın en büyük derdi gibi geliyor bana.biliyorum abartıyorum belki de ama beynim bana bu oyunu oynuyor.

Belki de burada konuyu açma sebebim sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi diye kendimi rahatlatacak olmam.tekrar ediyorum belki de saçmalıyorum ama bu benim için dünyanın en büyük rezilliği şuan.hatta öyle aptal fikirler geliyor ki ya düğün sahipleri o anı kamerada görür de kesip internete falan koyarsalar diye düşünüyorum .gerçekten yapıcı yorumlar bekliyorum herkesin başına gelebilir mi ben mi çok abartıyorum ? ( kızlar bu sadece bir örnekti buna benzer bir sürü takıntım var özellikle düşüncede )

Dügünde fark etseler yakinlarinizdan biri uyarirdi herhalde sizi ya takmayin bu kadar internete atmakla niye ugrassinlar ki sanki dunyada kimsede kil yok mu

Sizin piskolojiniz çok bozulmuş lütfen bir piskoloja gidin kendinize eziyet ediyorsunuz benim derdim sizde olsa ne yapardiniz acaba ..
evli değilsiniz sanırım. .. sakin bu problemleri atlatmadan evlenmeyin. .
evlilik öyle zor bisey ki bu derdiniz yanında devede pire kalır. ..

Dügünde fark etseler yakinlarinizdan biri uyarirdi herhalde sizi ya takmayin bu kadar internete atmakla niye ugrassinlar ki sanki dunyada kimsede kil yok mu

o düşünce çok ütopik tabi saçmaladığımın farkındayım ama bir de o anki kargaşadan kalkıp oynadım ya aptal gibi .bunun pişmanlığını yaşıyorum.kendime çok kızıyorum

o düşünce çok ütopik tabi saçmaladığımın farkındayım ama bir de o anki kargaşadan kalkıp oynadım ya aptal gibi .bunun pişmanlığını yaşıyorum.kendime çok kızıyorum
Yahu insanlar neler neler yapiyor akliniza takmayin kizmayin kendinize gecmis geri gelecek mi sanki oldu bitti gitti

evet tekrar psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum başka çarem yok sanırım.evli değilim öğrenciyim.biliyor musunuz hayatımda bir değişiklik olsa ne bileyim evlilik söz nişan gibi belki unuturum zaman geçtikçe daha büyük sıkıntılar görürürüm falan diyorum.yani çok boşluktayım bu aralar.kendime dert mi arıyorum anlamadım.yorumunuz için teşekkürler.

Yahu insanlar neler neler yapiyor akliniza takmayin kizmayin kendinize gecmis geri gelecek mi sanki oldu bitti gitti

teşekkürler yorumunuz için. ne bileyim çok utanıyorum şuan.çok afedersiniz bir de uzatmıştım aptal gibi ağdayla alıcam diye.ama alamadım işte.. kabak gibi çıktıysa orda mahvoldum

dert etme
senin dediğin durumda ben de kaldım
hem de bir gün boyunca
bir toplantı sırasında :) o esnada rahatsız oldum tabi ama sonra eeeh napiyim dedim.
napalım yani görünse de görünsün insanız yahu
erkekler hep geziyo öyle kıllı mıllı

hem ne diybilirler ki ya?
x in kolunun altında kıl varrr mı diycekler
ee onlarda çıkmıyo sanki

ay ama seninki toplantıdaymış ben bir de ne derdim varsa o tantanada kalkıp oynadım göğsümü gere gere :)) erkekler evet kıllı çoğu.ama böyle kaymak gibi gezenler de var onları düşündükçe kendimden utandım :)

teşekkürler yorumun için.biraz olsun içim rahatladı :)

teşekkürler yorumunuz için. ne bileyim çok utanıyorum şuan.çok afedersiniz bir de uzatmıştım aptal gibi ağdayla alıcam diye.ama alamadım işte.. kabak gibi çıktıysa orda mahvoldum
Bende uzatip agdayla aliyorum her kadinin ortak derdi bu galiba.Bu dusunceyi bi an once atin kafanizdan yoksa gunleriniz zehir olacak gibi

hem ne diybilirler ki ya?
x in kolunun altında kıl varrr mı diycekler
ee onlarda çıkmıyo sanki

Ama sonuçta toplum içine çıkıyorsun ya bir kız için iğrençlik değil mi? bir de kısa sayılabilecek bir kol hizasında demezler mi pis kıza bak diye :))

Bende uzatip agdayla aliyorum her kadinin ortak derdi bu galiba.Bu dusunceyi bi an once atin kafanizdan yoksa gunleriniz zehir olacak gibi
bir de benimkiler kalın kalın daha yeni ağdaya geçtiğim için :)) malesef zamanında çok kullandım traş bıçağı ve tüy dökücü..

ahh ahh keşke öyle kolay olsa kafadan atmak her istediğinde
Benim arkadas ortaminda bi kiz vardi killi bacaklariyla kisa pantolon giyer koltuk alti var atlet giyerdi ama mecburiyetten degil bilerek yapardi o internete dusmediyse sen hic korkma.

Benim arkadas ortaminda bi kiz vardi killi bacaklariyla kisa pantolon giyer koltuk alti var atlet giyerdi ama mecburiyetten degil bilerek yapardi o internete dusmediyse sen hic korkma.
yok artık ya kızlar arasında mı gezerdi dışarıda mı ?

Ya benim anlamadigim şu...tamam uzatmissiniz zaruri olarak. Düğün olacağını Kolsuz giyeceginizi bilmiyor musunuz...hadi o da oldu kolları kaldırıp oynamak neyin nesi.
Madem uzattiniz Kolsuz giymiyeceksiniz ya da oynamayacaksiniz.
Hem Karnım doysun hem pastam dursun.
Bunun obsesiflikle bir alakası yokki her kadın rahatsız olur böyle birseyin gozukmesinden.
Rahatsızlık duyacağınız birseyi bile bile yapmak bu.

bende sizin gibi takıntılı biriydim evlenmeden önce. ..
hatta bi keresinde dans grubumuzla bir yerde gösteri yapmıştık ve ben yanlış bi ayak atmıştım yani yanlış dans etmiştim hata yapmıştım .. izleyenler anlamamis bile hata olduğunu.. ben eve geldikten sonra çok ağladım rezil oldum diye günlerce dert ettim bunu kendime . .
inanirmisin şimdi gülüyorum buna evliligimde o kadar çok sorun la karşılaştım ki bazen diyorumki küçük çocuk artık büyüyor kafasına vura vura hayatı öğreniyor insan. .. önceden dert ettiğin şeyler komik geliyor keşke sizin şuanki derdiniz bende olsa. .. tek derdim koltuk altım görün dü olsa bunun için neler vermezdim. .. Hayat insanı farkında olmadan büyütüyor nelere alisiyorsunuz ama zayıf bir karakter olduğum için suan 4 senelik evlilikte 40 yıl gibi yıprandım. .. siz benim yaptığım hatayi yapmayın önce silkelenip kendinize gelin piskolojik yardım alinnn. ..

Eğer dusunmemeye calisirsan bunu basaramazsin.Hatta dahada artar.Düşünceleri durdurmak imkânsız ve insanlar günde %80 gibi bi oranda hep olumsuz dusunur.Mesela bi yerin acirsa oraya odaklanirsin.Sağlam sağlıklı olan biseye odaklanamayiz bu dogamizda var.Ortalıkta dolaşan olumlu düşünün sloganları çabaları boşuna mi saniyosun.Çünkü herkes olumsuz düşünmekten muzdarip.Bu yonunle barismadan basaramazsin.İlaçlarla belki ama buda hiç doğru değil.Aklından geçen düşüncelerle özdeşleşme onlar akıp gider doğası bu.Sen onu yok etmek istedikce o dahada buyur kacari yok çünkü ona odaklaniyosun.Böyle düşündüm şöyle düşündüm ay bunları nasıl Düşünürüm vs...
Her aklımdan geçeni anlatsam gülmekten bi hal olursun..Velhasıl o düşünceleri senden ayrı akan hatta akması gereken biseymis gibi düşün.Gökyüzünden birsuru karabulutlar geciyo ama bak arka plan hep tertemiz.Bulut geliyo ve geciyo yağmur için şart.Onlarin gelip geçmesine kabul vermek yerine onlara tutunsaydi kirli bi gökyüzü veya onları kovsaydi kurak bi dünya olurdu.Çok uzattim kısacası senden ayrı bisey akıp gidiyo buna kabul ver onlara yapışma savaşma.Bak bu konuda osho nun yazısını paylaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…