Bir insan bu kadar takıntılı olabilir mi ?

anlamadınız sanırım kollarımı kaldırarak oynamadım gayet dikkatliydim oynarken. aynı zamanda tedirgindim.koltukaltı kıllarım da göründü meydana çıktı demiyorum. ya olduysa ya farkedildiyse diye takıntı yapıyorum.pastayla doymakla ne ilgisi var .başta da belirttim zaten.aksilikler yüzünden bu duruma düştüm.oynamaya da zorla kaldırıldım. lütfen zaten pişmanlığım bana yetiyor olumsuz eleştiri kaldıramayacağım.

çok teşekkür ederim umarım kısa zamanda her şey yoluna girer evliliğinizde.

İlk şey şu ki zihin bir varlık değildir. Sadece düşünceler vardır.
İkincisi; düşünceler senden ayrıdır, senin doğanla bir değildir, onlar gelir ve gider -sen kalırsın, sen devamlılık gösterirsin. Sen gökyüzü gibisindir: o asla gelmez, asla gitmez, her zaman oradadır. Bulutlar gelir ve gider, onlar anlık fenomenlerdir, sonsuz değillerdir. Bir düşünceye tutunmaya çalışsan bile uzun süre onda kalamazsın; o gitmelidir çünkü onun kendi doğumu ve ölümü vardır. Düşünceler senin değillerdir, sana ait değillerdir. Onlar sadece ziyaretçi olarak gelirler fakat ev sahibi değillerdir.
Derin bir şekilde izle o zaman ev sahibi olursun ve düşünceler ziyaretçiler olur. Ve ziyaretçi olarak güzellerdir fakat ev sahibi olduğunu unutursan ve onlar ev sahibi haline gelirlerse karmaşaya düşersin. İşte cehennem budur. Evin efendisi sensin, ev sana ait fakat misafirler efendi haline gelmişlerdir. Onları kabul et, onlarla ilgilen fakat onlarla özdeşleşme yoksa efendi haline gelirler. OSHO

çok teşekkürler uğraşıp uzun uzun yazmışsınız.ben kendimi bildim bileli karamsar bir ruh yapısına sahibim zaten.her şeyde ama her şeyde önce olumsuz düşünürüm.hep en kötüsünü aklıma getiririm malesef.bu da biraz özgüvensizlikle de alakalı.tekrar psikiyatri uzmanına görünmeyi düşünüyorum.bakalım yenebilecek miyim bu hastalığı.tekrar teşekkür ederim.

Tekrar teşekkür ederim.gerçekten anlamlı bir yazı.çok iyi geldi bana

Şeytan seninle dalgasını geçmiş vesvese vermiş zayıf karakterin ile ona yenik düşmüşsün .

Insanin ruhunun ve beyninin hasta olmadı çok ağır bilirim. OKB teşhisi yaklaşık 1 ay oncr koyuldu bana da. Hamilelik takıntısı benimki de her hafta ultrasona girip her hafta kan testi yaptiriyorum. Bunun dışında hiç bir hayatım yok. Herşey negatif olmasına rağmen bu korku hep benimle. Sizi cok iyi anlıyorum. Ve takıntı hastalığı yani OKB herkesin bir dönem de olsa yasayabilecegi bi durum. senin takıntın bana göre daha iyi sukret. Allaha emanet ol.

Bitmiş gitmiş bayan gören olduysa da gördüler ne yapalım....altı üstü kıl herkeste var sallayın.

Bilemedim , bence tedaviye devam edin.

Çerçöp şeylere kafa takmanın bence tetikleyicisi boşluk, işsizlik, kendini çok dinlemek. Okulda daha zor seçmeli dersler al, ne bileyim spora yazıl, hobi edin, daha çok kitap oku, daha çok sosyalkeş. Kafaya takacak vaktin olmazsa takmazsın.

sizden daha takıntılı olanlar var burada konu açanlar olmuştu bende çok takıntılıyım

Bendede var tedavi goruyorm efexlor diye bi ilaç kullanıyorum bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…