Bir insan bunu kendine neden yapar? O...u lafına nasıl susar?

Ayrıldım 1 hafta kadar oldu birkaç gün işe gitmedim, sonra molalarda nadiren denk geldik. Kitaba bakacağım mutlaka sağ olun

Asla ama asla bu adama dönme. Hasta ruhlu dengesiz seninde ayarlarını bozmuş. Psikolojik destek almak en doğrusu. Böyle bi adamla ömür de geçmez zaten
1.5 senede bu hale geldiysem bir ömre vurunca tahmin bile edemiyorum ve istemiyorum da zaten. Evet dengesizdi de, dışından bir melek herkese karşı ama bana gelince içinden şeytan çıkıyordu. Dönmeyeceğim

Toplumumuzda gizli hasta sayısı çok çok fazla.Evet bunca zaman tahammül etmeniz garip gerçekten ...ben sonu seviyoruma falan baglanicak sandım neyse öyle değilmiş.Def edin gitsin.
Ben de sürekli neden tahammül ettin diye kendimi suçluyorum ve yaşadıklarımdan çok utanıyorum. Bir haftadır sürekli aklımda ona neden sustun, buna neden sustun yankılanıyor

Çok teşekkür ederim, evet uzun bir süredir kendi aklımı kullanmayı bıraktım galiba. Senin iyiliğin için, o adam sana kötü bakıyor, niyeti de iyi değil herkese yazıyor ben senin için konuşuyorumla başladı buralara kadar geldik keşke en baştan kesseydim önünü. İnşallah bundan sonrası güzel olur

O dediklerinizi yaşamadım nreyedeyse hiç ve onun da suçlusu benim. Ben namuslu bir kadın olsaymışım hak ettiğim şeyleri yaşarmışım ama olmadığım için bana böyle davranıyormuş hep. İnşallah bende kurtuldum, ben de güzel şeyler yaşamak istiyorum böyle çok tükendim

Böyle sevgi mi olur bilmiyorum da onay ve kabullenme ihtiyacım çok onun farkındayım. Bir ara öyle bir baskı vardı ki kurumda tuvalete gitmeden yazıyordum. Allahım yazarken o kadar utanıyorum ki rezilliğimi

Destek alacağım mutlaka, kendi kendime olmayacak sanırım herkes aynı şeyi söylemiş. Haklısınız çok gurursuz davrandım

Arkadaşınızın adına çok sevindim umarım ben de bir an önce kurtulur hayatıma devam edebilirim. O kadar sinmişim ki ayrıldıktan sonra bile hareketkerimde tedirginim görmesin kızar, benimle ilgili şöyle düşünür diye. Böyle bir insan değildim, ne hale geldiğime inanamıyorum

O kadar rahatsız oldum ki artık hem kendimden hem ondan, mükemmel olacağını bilsem de artık içim almaz, istemiyorum, bu hale gelmeme sebep olan bir şeyi beslemek istemiyorum daha fazla. Ben onu manipüle ediyormuşum sürekli olarak ona ne yapıyorsun dediysem bana bir gün sonra aynı şeyle geldi sonra da beni suçladı kendini unutup. İnanın anlatsam sayfalar sürer her şeyi yaptı sürekli olarak

Yo söyledim bir süre önce. Sen bana ve aileme laf edemezsin dedi ve yine ben suçlu oldum özür bile dilemişimdir bu aptallıkla. Keşke yapsanız başkasından duysa ikna ederiz belki öyle olduğuna

Nasıl bu kadar gözünüze perde inecek kadar kendinizi kaptirabiliyorsunuz anlamıyorum bunun adı asla aşk değil resmen kendinizi harcamissinjz hastalıkli bir ruh hali bu karşıda ki adam zaten hasta ama sizinde normal olduğunuz pek soylenemez kimse için inanın değmez en önce insanın kendisine bir saygısı olması lazım

Kendinize bunu neden yasatiyorsunuz, neden??
Vazgecrmediginiz sey ne, asagilanmaktan mi vazgecemiyorsunuz. Bagimlilik mi oldu. Terapi alin bi uzmandan..saglikli bi durum yok. Net.
Bağımlılık, alışkanlık sürekli dip dibe olma hali galiba farkındayım sağlıklı olmadığının

En az onun kadar kendimi de suçluyorum o adam hasta ama ben bile isteye bu hale geldim farkında olarak. Özgüven ve özsaygı hak getire uzun bir süredir umarım toparlarım

En az onun kadar kendimi de suçluyorum o adam hasta ama ben bile isteye bu hale geldim farkında olarak. Özgüven ve özsaygı hak getire uzun bir süredir umarım toparlarım
Destek alın tabi ki toplarsiniz negatif düşünmeyin siz çok değerlisiniz kimse için kendinizden ödün vermeyin çünkü sizden bir tane daha yok o kişiden de uzak durun Allah korusun belli ki saplantılı muhatap olmayın

Bağımlılık, alışkanlık sürekli dip dibe olma hali galiba farkındayım sağlıklı olmadığının
Şahsen bana kimse hakaret edemez. Müsade etmem ki. Anında uzaklasirim. Ben iyi seyleri hakediyorum,Bunu haketmiyorum ben, Saygıyı hakediyorum de ve hayatına yön ver. Bu ne böyle.. aslında akıllısiniz olayin farkindasiniz. Kendinize gelin ve mantıklı davranın.

Gerçekten iğrenç bir insan .Bole adamlarla hıc bır sona varamazsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…