• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir insan günün 24 saati temizlik düşünürmü ??

GulMuratt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
79
20
88
evet yanlış okumadınız günün 24 saati yani uykumda rüyamda bile temizlikle uğraşıyorum Bu temizlik yapma isteği beni öldürecek.Aslında temzlik yapmaya artık isteğimde kalmadı çok sıkıldım ama yapmayınca da kafamda sürekli bir ses 'keşke yapsaydım hadi kaldır totonuda yap bak kocan gelince rahat rahat gezmeyede gidemezsin' diyor (çünkü biliyorum aklım evde kalır) neyse örnek vereyim geçen hafta görümcemler yatıya kaldı ben onlar gidince evi baştan dizayn ettim nerdeyse.Artık yorucu olmaya başladı misafir kabul edemiyorum etsem biliyorum ki arkalarından evi kırklayacağım.Eşimi görseniz dünya iyisi bir insan ama bazen oda sıkılıyor.'Ayda beşkere koltuklar çekilip de arkası mı silinir b...k mu var?' bile dedi geçen gün sonra dayanamadı geldi benmle temizlik yaptık beraber .) akşamda beni dışarı çıkardı tabi ben yine perte çıktım hiç bişey anlamadım gezdiğimizden bile.Bu sadece bir örnekti :( Of şimdi mübarek bayramda geldi ben ne yapacağım iş hiç bitmiyor..:(

Çok severim temız evı ve ınsanı ama olculu olmalı hersey kendınıze yazık valla ben bıle ıkı çocuklu olmama rağmen ayda toplam 4 kere falan sılıyorum kanepe altlarını cocuk yoksa bu kadar kasmanıza gerek yok bence bır zaman sonra temızlık malzemelerıne bağımlılığı başlıyor ınsanın onları koklamak ıcın temzılık yapıyor gene yapıyor ınsan o yüzden bosver hayatı bu kadar zorlastırma kendıne toz bu dünyada her yerde var bizde bu dunyada yasıyoruz yok edemeyız onları onlarla yasamayı kabul etmek lazım

her şeyin fazlası zarar demişler
madem sende farkındasın biraz azaltmaya çalış bence

Eşin bunalmakta çok haklı.
Benim arkadaşım da böyle resmen izlerken ben yoruluyorum insan kımıldarken bile çekiniyo yere saç maç düşer diye:31:.
Bence biraz frenle kendini beraber zaman geçirmek varken tüm enerjini temizliğe veriyosun halbuki beraber dolaşmanız ve bundan keyif almanız çok daha önemli varsın eviniz bi'gün bal dök yala olmayıversin.
Eşinin gözünde direk "annesi" moduna girme lütfen, ayrıca fazla temizlik aşkı da bi'hastalık:26:

Hayatı zindan edecek kadar temizlik iyi değildir tabi ama 1 ayda koltukların altı 5 kez temizlenebilir.
Bunda abartı yok.
Bizim de parkelerimiz çok çabuk tozlanır , biz her 3 günde bir temizleriz mesela.

bende temizliği severim kim sevmez ki evim temiz olsun toplu olsun..ama ölçüyü kaçırınca eşinde bunalırr zamanla anlayış göstermeyi de bırakır canım..bence kendine eziyet etme enerjini eşine sakla temizlik yapma demiyorum ama ölçü şart

kimyasallarla çok haşır neşir olmamanızı tavsiye ederim.

bildiğiniz zehir...

bir de hayat çok kısa...

koltuğun altı azıcık toz oluversin, ama kendi hayatınızdan çalmayın

gezmeye gittiğinizde bile yorgun düşüyormuşsunuz.

Bu kadar kafayi taktiysaniz ve kendinizi engelleyemiyorsaniz bence de psikiyatriste gidin. Temizlik hastaligi diye birsey var.
Kendinize de etrafinizdakilere de yazik ediyorsunuz. Dunyaya temizlik yapmaya mi geldiniz? Kendinizi toparlayin. Disarda hayat var.

Bende evde olunca öyleydim ama misafirlerinin arkasından evimi kırklamadım açıkçası.Hala temizim ama kendime meşgale bulunca eve bakamıyorum neredeyse :)
Kendine meşgale bul,yeni evliysen çocuk yap:1:çalışmak istersen çalış,el işi yap ne bileyim canım kendini oyala.yoksa doktora git aşırı temizlik hastalıktır.Buda sağlığından olman demektir.:20:

ayda 5 kere koltukları çekmek çok değil ki misafirlerin yatıya kalıyorsa haliyle baya dağlıyordur ev her tarafı temizlemek gerekir bana anlattıkların normal gbi geldi benim ablam yada abimlerde kalmaya geldiği zaman aynen arkalarından senin deyiminle kırklamak benim dememle normal temizlik yapıyorum yatıya kaldıkları için nevresimler yıkanıyor onların kuruması katlanması toz al sil süpür bulaşık falan gayet normal işler bence abartacak bi durum yok yani erkeklere bakarsanız onlara göre hergün ev süpürmekte gereksiz ama çocuklu evlerde bazen günde 1 kereden fazla süpürge açıldığıda oluyordur emin olun

evet yanlış okumadınız günün 24 saati yani uykumda rüyamda bile temizlikle uğraşıyorum Bu temizlik yapma isteği beni öldürecek.Aslında temzlik yapmaya artık isteğimde kalmadı çok sıkıldım ama yapmayınca da kafamda sürekli bir ses 'keşke yapsaydım hadi kaldır totonuda yap bak kocan gelince rahat rahat gezmeyede gidemezsin' diyor (çünkü biliyorum aklım evde kalır) neyse örnek vereyim geçen hafta görümcemler yatıya kaldı ben onlar gidince evi baştan dizayn ettim nerdeyse.Artık yorucu olmaya başladı misafir kabul edemiyorum etsem biliyorum ki arkalarından evi kırklayacağım.Eşimi görseniz dünya iyisi bir insan ama bazen oda sıkılıyor.'Ayda beşkere koltuklar çekilip de arkası mı silinir b...k mu var?' bile dedi geçen gün sonra dayanamadı geldi benmle temizlik yaptık beraber .) akşamda beni dışarı çıkardı tabi ben yine perte çıktım hiç bişey anlamadım gezdiğimizden bile.Bu sadece bir örnekti :( Of şimdi mübarek bayramda geldi ben ne yapacağım iş hiç bitmiyor..:(

ben de senin gibiyim. işte, misafirlikte, heryerde eve gittiğimde neler yapacağımı düşünüyor-planlıyorum.
ev sürekli dağınık ve pis gibi geliyor ama çok zayıfım ve bu beni çok yoruyor, tüketiyor içteniçe.
ayrıca eşimle aramızda sorunlara da neden oldu, eve gelip ne yaptın bugün dediğinde herseferinde temizlik yaptım diyorum ve tavırlarından ne sıkıcı bir cevap verdiğimi anlıyorum. hem onuda rahatsız ediyorum sürekli; onu oraya koyma, orayı öyle bırakma, onun yeri orası değil...

son bir kaç haftadır bunu farkettiğimden beri kendimi kontrol etmeye, rahatlatmaya başladım.
kendi kendinize bunu yapamıyorsanız bir uzman desteği alın lütfen eşinizinde canına tak etmeden.

Benim teyzem de temizlik hastasıdır. öyle ki kimsenin evine gidip gelmez. kimsenin yaptığını yemez.kimseyi mutfağına sokmaz bir yeri elletmez çok garip decede onun ki. fazla temizlikte zarar.

Ben simdi dusuk riskinden iki seksen yatiyorum 17 gundur tek hayalim temizlik yapmak olabilir :)

sonra koca aldatınca nıye aldattı ben bunu hakedecek ne yaptım

hanımlar bazen sizde abartıp adamları bezdiriyorsunuz

sürekli temizlik yapan bir kadınla ömür geçmez, çamaşır suyu kokan bir kadınla sevişmek hiç hoş değildir bence.

psikoloğa git kardeş ne diycez sankı başka

gideceğine de &20 ihtimal veriyorum adam en sonunda dışarılara kaçacak senle temizlik yapacak hali yok sürekli

hakkaten eve ne yapıyorsunuz ki bu kadar pisletiyosunuz? sen de ben de evinin gayet temiz olduğunu biliyoruz ama okb hastası olduğunu kabullenıp tedavi olman gerektiğini de biliyoruz tek çare kabullenip tedavi olman.

alkolik bir koca gibi sen de yardıma muhtaçsın.bu ayıp değil günah değil umarım tedavı olursun.

işten geliyorum saat 9 buçuk 10 ben komple evi sil süpür delilik ya bende çok seviyorum temizlk yapmayı :1:

Ben tam bır hastayım gece yatmadan banyo ve wclerı temızlemeden yattığımı hıc hatırlamıyorum
Mısafırın gıtmesı bır yana onlar varkende yapacamı yaparım
Alıştı herkez delı gözüyle bakıyorlar sanırsam
Temızlık yaparken öyle ıstahlı yapıyormusumkı uanımdakıler heveslenıyormus
Çok yıpranıyorum bılıyorum çünkü
4. Cocuğa hamıleyım
Köpegımız var
Çalışıyorum
Ve evım 380 m
Halımı sız duşunun ama tedavı görmeme rağmen temızkıgı bırakamadım

Ben tam bır hastayım gece yatmadan banyo ve wclerı temızlemeden yattığımı hıc hatırlamıyorum
Mısafırın gıtmesı bır yana onlar varkende yapacamı yaparım
Alıştı herkez delı gözüyle bakıyorlar sanırsam
Temızlık yaparken öyle ıstahlı yapıyormusumkı uanımdakıler heveslenıyormus
Çok yıpranıyorum bılıyorum çünkü
4. Cocuğa hamıleyım
Köpegımız var
Çalışıyorum
Ve evım 380 m
Halımı sız duşunun ama tedavı görmeme rağmen temızkıgı bırakamadım

konu dışı olcak ama kusura bakmayın bende üç çocuk 300 m2 ev evhanımıyım ve oldukca kilolu biri olrak zorlanıyorum temizlikte siz hamile halinizle nasıl yapıyorsunuz yardımcınız falanmı var.

Back
X