• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İnsan Hasta Birisine Neden Bu Kadar Kötü Davranır?

Sizi dirhem hak etmeyen dengesiz kendini bilmezin teki.
Neden binlerce iyi adam varken bu tür insanların peşinde kendini üzüyorsun ki. Ayrıl gitsin. Bugün bunu yapan yarın nikahı kıysa sen evde ölürken pavyon pavyon gezer bacım benden demesi.

Sizi dirhem hak etmeyen dengesiz kendini bilmezin teki.
Neden binlerce iyi adam varken bu tür insanların peşinde kendini üzüyorsun ki. Ayrıl gitsin. Bugün bunu yapan yarın nikahı kıysa sen evde ölürken pavyon pavyon gezer bacım benden demesi.
ya ne bileyim hiç iyi insanada denk gelemiyosunki çook zor inşallah ilerde eşimin düşünceli iyi biri olmasını diliyorum şimdiden

ya ne bileyim hiç iyi insanada denk gelemiyosunki çook zor inşallah ilerde eşimin düşünceli iyi biri olmasını diliyorum şimdiden

Sabrın sonu her zaman iyidir. Sabredin,kötülerle karşılamanız iyilerin olmadığı anlamına gelmez. Canınızı sıkmayın,ve bu adamdan mutlaka kurtulun aksi halde bile isteye kendinizi mutsuz edersiniz. Size yazık.
Güzel günler görmeniz dileğiyle ve en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle :KK52:

Sabrın sonu her zaman iyidir. Sabredin,kötülerle karşılamanız iyilerin olmadığı anlamına gelmez. Canınızı sıkmayın,ve bu adamdan mutlaka kurtulun aksi halde bile isteye kendinizi mutsuz edersiniz. Size yazık.
Güzel günler görmeniz dileğiyle ve en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle :KK52:
çok teşekkürler zaten umudumda o hala iyiler vardır belki

Öncelikle geçmiş olsun.
Kısa ve öz; bu çocuğun kendisi kötü huylu bir tümör ve bir an önce kurtulup rahat edin. Bu benim sevgilim olsaydi -ki böyle iğrenç birine bir dakika katlanamam- günde beş öğün döverdim.

Öncelikle geçmiş olsun.
Kısa ve öz; bu çocuğun kendisi kötü huylu bir tümör ve bir an önce kurtulup rahat edin. Bu benim sevgilim olsaydi -ki böyle iğrenç birine bir dakika katlanamam- günde beş öğün döverdim.
teşekkür ederim :)) zaten ne yalan söleyim konuşmadın zaman stresede girmeyince daha bi rahat oluyo insan :KK14:

teşekkür ederim :)) zaten ne yalan söleyim konuşmadın zaman stresede girmeyince daha bi rahat oluyo insan :KK14:

O zaman sevmiyorsun nasilsa onu. Zaten böyle bir tipi insan sevemez bence, buz gibi soğur. Alışkanlık olmuştur ancak. Zamanla uzaklaşıp kurtulabilir veya anında kesebilirsin. Çok iyi geliyor gerçekten. Yanlış ilişkiler ve yanlış kişiler insanı cok yoruyor çünkü.

O zaman sevmiyorsun nasilsa onu. Zaten böyle bir tipi insan sevemez bence, buz gibi soğur. Alışkanlık olmuştur ancak. Zamanla uzaklaşıp kurtulabilir veya anında kesebilirsin. Çok iyi geliyor gerçekten. Yanlış ilişkiler ve yanlış kişiler insanı cok yoruyor çünkü.
ya zaten insan o olaylarla karışılaşınca ister istemez soğuyoki

ya ben çok şakaya alınmayan bi insanım ama şakaya alınmıyorum diye bunu demesi zaten bozdu selin hakkında bişiler yaparım dedi de ben yazmadım buraya işte

Şaka olsa bile bunu dememeli .. Ayni şekilde sen ona yapsan senin gibi yapmaz emin ol.. Ayrılmak için bahanesi olur

Şaka olsa bile bunu dememeli .. Ayni şekilde sen ona yapsan senin gibi yapmaz emin ol.. Ayrılmak için bahanesi olur
ya zaten bikeresinde o öle yapınca bende gördüm kaslı bi çocun fotoğrafını attım sonra bu yok ben da kaslıyım bik bik dedi bende hayır x ile kaslarınız aynı dedim sonra akşam aşkım x mi ben mi diye sordu bana bende x dedim :D tamam mesaj atma dedi sonra şaka yaptım diyince düzelmişti :D

ya zaten bikeresinde o öle yapınca bende gördüm kaslı bi çocun fotoğrafını attım sonra bu yok ben da kaslıyım bik bik dedi bende hayır x ile kaslarınız aynı dedim sonra akşam aşkım x mi ben mi diye sordu bana bende x dedim :KK70: tamam mesaj atma dedi sonra şaka yaptım diyince düzelmişti :KK70:

Bak bak demekki hoş olmuyormuş :))) acaba sen öyle yapınca kısasa kısas mı yaptı ki acaba

Back
X