Bir insan kardeine bunu neden yapar?

evet aniden 2 ay içinde karakter değiştirdi bi kardeşiniz varmı bilemiyorum ama eğer varsa ve bi sevgili uğruna size hakaretler edip yok yere suçlarsa eminim ki siz de benim yaptığımın aynısını yaparsınız

sen resmen beni anlatıyorsun yaa,bi an benmi yazdım dedim

Evet bence de ablanıza kızmakta haklısınız fakat bunu erkek arkadaşınıza tam olarak yansıtmamanız taraftarıyım bende....Bu konuyu onunla konuşmayı bir deneyin. Evlenmeye karar verilince sinizde dediğiniz gibi hemen ertesi günü olmuyor bu evlilik. Sözü var nişanı var..... bunlar hep bir süreç...Elbetteki ondan izin almıyacaksınız ama yinede gönül kırıklığı olmasın aranızda.Ben kesinlikle kıskandığını düşünmüyorum , kalbinizi soğutmayın ablanıza karşı yasakkelime

benden küçük kardeşim benden önce evlendi.
ben evleneli 1 sene olacak
kardeşimin 6 yıllık evliliği var düşünün
ayıp ediyor ablan
bunlar kısmet meselesi ya.
sırayla olmazki.

offf çokk karışık işler...

iki kardeşin arası saçma bir mevzudan açılıyor ben ona üzülüyorum...

Neticede kardeşsiniz siz. hiç evlilikte sıramı olur kısmet işidir bunlar ama işte gelde anlat...

2,5 senelik evli biri olarak benzer sorunları bende yaşadım.ve maalesef seninle benzer nedenlerden 2 yıldır ablamla konuşmuyorum. maalsef kıskançlıktan ziyade paylaşamama duygusu. bu çok daha ağır.bizde sorunlar evlendikten sonra başladı.bize yapmadığı kalmadı.ama dediğim gibi temel neden sevdiğini paylaşamamak, ve galiba küçük kız kardeşin artık büyüdüğünü anlayamamak.aile yapınızı bilmiyorum.ama ben bu hayat benim deyip rest çektim direk.ki rahat bir aile yapım olduğundan bana karışmazlar.seçim senin?

ablanız birden kıskançlık kompleksine girmiş...evde kaldım diye

saçma gelen şu...benimde ablam var benden 4yaş büyük...

ikimizde evliyiz şuan...daha evlenmeden önce arkadaşlarım çağırırdı beni kalmaya

babamdan veya annemden izin istemeye gittiğimde hemen ablana sor o izin verirse olur derlerdi

izin verirse giderdim vermezse otururdum...benimle ilgili kararları hep o verirdi...

hayret bişey...anne baba dururken....seninkide bunun gibi

ablanla aranı iyi tut canım...başka çare yok...

o çok beklediğim ocak ayı geldi ablamla aramız düzeldi sözlendim hatta bir ay sonra nişanlanıyorum yardım eden herkese teşekkür ederim...

o çok beklediğim ocak ayı geldi ablamla aramız düzeldi sözlendim hatta bir ay sonra nişanlanıyorum yardım eden herkese teşekkür ederim...

konunuzu şimdi görüp okumuştum çok sevindim:) hayırlı olsun:)

opuyorumnanaktan

peki ya ablanızın söz nişan durumu var mı?

ya nolur bana yardım edin ya ben 21 yaşındayım ablam 30 kardeşim 18 ben bıktım artık bu ablamın kıskançlıklarından çocukluğumu bile yaşatmadı bana şimdide yuvamı yıkmaya çalışıyor bakın benim hiç arkadaşım yok dertleşeceğim kimse yok bana yardım edin lütfen birileriyle konuşmaya ihtiyacım var

ablam la kendimi görür gibi oldum bir an
benimde ablamla aramızda 5 yaş var ben lisedeyken bir erkek arkadaşım vardı ve biz liseden sonra hemen evlenmeyi planlıyorduk bunu ablamda biliyordu ama ne zman tlf. görüşmeye çalışsam kavga çıkartmalar kısıtlamalar şantajlar ayyy çok çektim ablamdan daha liseyi bitirmemiştim ki biriyle tanıştı ve ben rahata ermiştim.gerçi erkek arkadaşımla ayrılmıştık ama ablamın yaptıkları çok saçmaydı çok alınıyordu ve hep benden önce evlenirsin nasılsa çeyizimi de sana veririm derdi sonra çark eder hayatı zehir ederdi bide elalemin ondan önce evlenirsem onun için laf edeceğini düşünüyordu birazda benim sebebime karşısına çıkan ilk kiişi yani eniştemle evlendi o da bende rahata erdik.annem den babam dan gördüğüm baskıyı ondan görüyordum gerçi o evlendikten 4 yıl sonra evlendim kader işte.

ablamda bana yaptı aynı şeyi ben o nişanlıyken kaçtım beni çok kötü dövdü zaten hayatım ondan dayak yemekle geçti o gün annemlere eşim için hapisten yeni çıktı demiş bende sinirlendim herşeyi anlatıım anneme ben geri geliyim diye akla karayı seçti şimdi çok mutluyum bozmk istiyor benim kardeşlerim kardeşin nedemek olduğunu bilmiyorlar kardeş çok önemli birşey ama ben onara anlatamıyorum işte ortanca olmak çok zor evlendim ama hala aynı allah yarımcım olsun yaaa:( :kızgın:

ablamda bana yaptı aynı şeyi ben o nişanlıyken kaçtım beni çok kötü dövdü zaten hayatım ondan dayak yemekle geçti o gün annemlere eşim için hapisten yeni çıktı demiş bende sinirlendim herşeyi anlatıım anneme ben geri geliyim diye akla karayı seçti şimdi çok mutluyum bozmk istiyor benim kardeşlerim kardeşin nedemek olduğunu bilmiyorlar kardeş çok önemli birşey ama ben onara anlatamıyorum işte ortanca olmak çok zor evlendim ama hala aynı allah yarımcım olsun yaaa:( :kızgın:

ablan piskopatmış sanırım..bende ablayım iki erkek kardeşim var ve biri benden önce evli,şuan 2 yılı bitecek..kıskanmak ne demek her zaman desdek olmaya çalışırım..o ablanın ağzının payını verecek kimse olmamışş..Allah ın sopası bir gün onu da bulur canım merak etme,ne ekersen şu hayatta onu biçiyorsun emin ol..sen tavrını koy ve mümkün olduğu kadar da uzak dur,mesafeli davran..

Bir daha konuş ablanla . Kabul etmezse , konuyu babana aç . Salla gitsin . Senin mutluluğunu istemeyen abla da bunu hakeder :delphin:

bu ne saçmalık ya.....izin vermiyorum ne demek...abla ya bide işin zor gibi be canım..okulunun bitmesini bekle ben evleniyorum de diret mutlaka pes ederler.. mutluluğunu kimse için erteleme....inşallah sorun çıkmadan kurarsınız yuvanızı :)

Back
X