Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni sevgilimle tanıştırdığında aramzıdaki herşey harikaydı ama ne olduysa o ilişkiye başladıktan 2 ay sonra olmaya başladı.şöyle anlatayım biz beraber olmaya başladığımız günden itibaren her fırsatta ablamı da dışarı çıkartmaya çalıştık sırf o evde yalnz kalmasın kendini ezik durumda hissetmesin die istediğini yaptık beraberken.sonra kendisine bi sevgili buldu.bi akşam katılmam gereken bi düğün vardı ona sen de gel dedim bi çay ısmarlarsan gelirim dedi ve sevgilim ben ablam çıktık gayet de güzel vakit geçirdik.eve döndüğümzde svgilisiyle kavga etti adam ona çoluk çombalağın aklına uyup sen bu saatte nerde geziosun demş (ki akşam 9da evdeydik) ablam da bana senin yüzünden beni bıraktı al şimdi mutlu ol dedi hep kendini düşünüyosun dedi ben ağzımı bile açmadım zaten ertesi gün üniverste okuduğm şehire dönecektm.bişeyler söylesem iyice aramız bozulacaktı.ben de bunun yerine ona duygularımı ifade eden bi mektup yazıp yastığının atına bıraktım.bu onun ilk ilşkisi ve onu çok iyi anladığımı söledim verdiği tepkileri bi yere kadar kaldırabilceğimi açıkladım sonuçta biz kardeşiz aynı kanı taşıyoruz dedim ama aradan bikaç ay geçti ve o yine o adam uğruna yine bana etmedik hakaret sölemedk söz bırakmadı.herşeye rağmen hala ona abla diyorsam bu da sadece aile bağlarına olan saygımdandır.belki ona yapılan hakaretleri alkışlamam yanlış bu konuda haklı olabilirsiniz ama artık içimde ona karşı hiçbi olumlu duygu yok.hiç bi insan bi sevgili uğruna kardeş dediğine bunu yapmamalı...
beni sevgilimle tanıştırdığında aramzıdaki herşey harikaydı ama ne olduysa o ilişkiye başladıktan 2 ay sonra olmaya başladı.şöyle anlatayım biz beraber olmaya başladığımız günden itibaren her fırsatta ablamı da dışarı çıkartmaya çalıştık sırf o evde yalnz kalmasın kendini ezik durumda hissetmesin die istediğini yaptık beraberken.sonra kendisine bi sevgili buldu.bi akşam katılmam gereken bi düğün vardı ona sen de gel dedim bi çay ısmarlarsan gelirim dedi ve sevgilim ben ablam çıktık gayet de güzel vakit geçirdik.eve döndüğümzde svgilisiyle kavga etti adam ona çoluk çombalağın aklına uyup sen bu saatte nerde geziosun demş (ki akşam 9da evdeydik) ablam da bana senin yüzünden beni bıraktı al şimdi mutlu ol dedi hep kendini düşünüyosun dedi ben ağzımı bile açmadım zaten ertesi gün üniverste okuduğm şehire dönecektm.bişeyler söylesem iyice aramız bozulacaktı.ben de bunun yerine ona duygularımı ifade eden bi mektup yazıp yastığının atına bıraktım.bu onun ilk ilşkisi ve onu çok iyi anladığımı söledim verdiği tepkileri bi yere kadar kaldırabilceğimi açıkladım sonuçta biz kardeşiz aynı kanı taşıyoruz dedim ama aradan bikaç ay geçti ve o yine o adam uğruna yine bana etmedik hakaret sölemedk söz bırakmadı.herşeye rağmen hala ona abla diyorsam bu da sadece aile bağlarına olan saygımdandır.belki ona yapılan hakaretleri alkışlamam yanlış bu konuda haklı olabilirsiniz ama artık içimde ona karşı hiçbi olumlu duygu yok.hiç bi insan bi sevgili uğruna kardeş dediğine bunu yapmamalı...
ALLAH yardımcın olsunben 22 yaşındayım ve benden 6 yaş büyük bi ablam var.2yılı aşkın bi ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz.sevgilim maddi manevi her yönden evliliğe hazır benim de okulumun bitmesine bir sene var.bizim istediğimiz bu yaz nişan yapıp okul bitince de evlenmekti. ama bu yıla kadar bizde sıra diye bişey yok isteyen istediği zaman evlenir kardeşim evlenmke istese asla karışmam dien kız bi sevgili bulur bulmaz döndü ve ben evlenmeden asla evlenemessin diyor.durum o kadar saçmaki anlatamam ailem onu şu an birlikte olduğu adama vermeyeceğini ve ablam izin vermediği sürece benim de bu yönde bi adım atamayacağımı zaten okulum bitmeden asla beni vermeyeceklerini söylüyor.ablamdan izin istediğimde hazirandı ve bana 4-5 ay izin vermiyorum dedi ve bu süre ocak ayında bitiyor o zamana kadar susuyorum ama ocak geldiğinde tekrar sorucam bu defa nasıl bi tepki alacağım bilmiyorum.sevgilim ve ben bu konuya çok üzülüyoruz.bi de şöyle komik bi durum var ki bizi ablam tanıştırdı. zamanında ablamın en yakın arkadaşıydı.bizi kıskandığı da ara ara geliyor aklıma.bi insanın birden bu kadar değişeceğini söleseler inanmazdım.ondan nefret etmeme sebep oluyor. erkek arkadaşım zaten ona çok büyük bi cephe almış burumda ne yapacağımı hiç bilmiyorum...
ablanız kıskanmış olsa da diyelim ki hazımsız olsa da bunu diyen birini alkışlamanız bana da pek doğru gelmedi.bakın bir yıllık evliyim ALLAH'a şükür mutluyum da.ama şunu bilir şunu sölerim hiç kimse için ailenin hiç bir üyesi bi tarafa itilmez.evlenince her ne kadar "mutu da"olsanız o hazımsız geçimsiz dediğiniz aile üyesini bile arıyosunuz
evet aniden 2 ay içinde karakter değiştirdi bi kardeşiniz varmı bilemiyorum ama eğer varsa ve bi sevgili uğruna size hakaretler edip yok yere suçlarsa eminim ki siz de benim yaptığımın aynısını yaparsınız
böle durumları gördükçe tek çocuk olduğuma şükrediyorum. iğrenç bi bencillik ve kıskançlık, midem bulandı.