- 25 Nisan 2018
- 4.984
- 9.626
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Neye yonelik mesela bu ozguven tip olarak mi ya da bi isi basaramamak korkusu mu
Mesela boşanmak istiyorum ama o kararı verecek özgüveni kendimde bulamıyorum
Teşekkür ederim çok incesiniz. Kararlı olup yapmak istiyorum tez zamandaBoşanmak özgüven değil cesaret ve kararlılık isteyen bir süreç. Enine boyuna düşünmek ve son çare olduğuna emin olmak lazım önce. Başka yapılacak bir şey kalmadıysa buna cesaret etmekten başka şansın yok. Aklına takılan ne varsa bana sorabilirsin.
Rica ederim, ne demek. Şiddet vs bir durum varsa hem tedbir kararı almak hem de biraz acele etmek gerek. Onun dışında iyice düşünün taşının kafanızı toparlayın, kendinizi hazır hissettiğiniz anda atarsınız adımınızı.Teşekkür ederim çok incesiniz. Kararlı olup yapmak istiyorum tez zamanda
Kesinlikle öyle çocuk var olunca daha zor teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bilmukabilBen çocukluktan başladığına inanıyorum özgüvenin. Ailede başlıyor bence.
Sindirilen, beğenilmeyen, ailesi tarafından itilip kakılan ya da tam tersi hiç serbest bırakılmayan insanlarda görüyorum genelde özgüven eksikliğini.
Ama çevresel koşullar da etkiliyor işte.
Yani normalde özgüveni çok yüksek olan bir
insan bazı yaşanmışlıklar sonrasında kaybedebiliyor bunu.
Bende öyle oldu en azından bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış.
Ama bir diğer yorum sahibinin de yazdığı gibi boşanmak çok farklı bir dünya. Sadece özgüvenle açıklamak imkansız malesef.
Ben de boşanma kararı aldım, 1 senenin sonunda. 1 sene boyunca her gün en az bir kere boşanma fikrini aklıma getirdim mesela.
Tamamen cesaret işi. Hele çocuk varsa duygudan duyguya koşuyor insan.
Umarım doğru zaman gelince, doğru adımlar atmaya cesaret edebilirim ben de.
Sizin için de hayırlısını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?