Bir insan ne kadar degisebilir ?

Burada yazıyoruz, fikrimizi söylüyoruz, yapma etme diyoruz.
Sonra geliyorlar diyorlar ki 'Biz boşanmaktan vazgeçtik lütfen kocam hakkında böyle konuşmayın'
O yüzden artık bu konularda fikir vermemeye çalışıyorum.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

huyları degısırmı demıssınız..can cıkmadan huy cıkmaz demısler.helekı bu bır aylık bır surecte ımkansız ..bır ınsan ne kadar canı gonulden ıstese bıle basarmazı belkı aylarını yıllarını alır..nerden bılıyorsun dıye sorarsan kendımden ..degısmek kolay olaydı ınsanlık bolemı olurdu...

Zaten bosanmaya karar verdigimizde ben aglarkende hep para konusmustu seninle hayalim vardi dedi ben cocugumuz olmasini istiyordum diyecegini umdum ama o altinlarinla sunu bunu yapacaktim dedi ikidebi masraf ettik tüh dedi bidaha evlenirsem bukadar para harcamicam ama öylede beni kimse istemezki dedi sesli sesli kendiyle konusuyor ben orda aglarken
Ha bide ilk basta ayligi geldigi gün mihrin 1 de ücünü verdi iste yaklasik bi hafta önce yine tam ayligi geldigi günlerde yine biraz verir sandim ama tam ozaman benden özür diledi aniiii yoksa vermemek icinmii
Tamda ayliginin geldigi normalde verdigi günde

"Mihrimi istedim. Damarina bastim. " dediginize gore paraya onem veren ve cimri biri galiba? Mihrinizi vermemek icin, masraflar yuzunden, altinlar icinicin vs maddi konular sebebiyle "ben duzeldim, pismanim" ayaklari yapiyor olmasin?

Zaten bosanmaya karar verdigimizde ben aglarkende hep para konusmustu seninle hayalim vardi dedi ben cocugumuz olmasini istiyordum diyecegini umdum ama o altinlarinla sunu bunu yapacaktim dedi ikidebi masraf ettik tüh dedi bidaha evlenirsem bukadar para harcamicam ama öylede beni kimse istemezki dedi sesli sesli kendiyle konusuyor ben orda aglarken
Ha bide ilk basta ayligi geldigi gün mihrin 1 de ücünü verdi iste yaklasik bi hafta önce yine tam ayligi geldigi günlerde yine biraz verir sandim ama tam ozaman benden özür diledi aniiii yoksa vermemek icinmii

Yani buradan oyle gorunuyor..
Zamanlama manidar olmus biraz.

Kızım önceki ,konunu okudum , eğer sabırlıyım dersen dön
ama ne zamana kadar, bu değişmez tedavi olmasa hastalığı ilerler asla baş edemezsin , sen ruhen bedenen maf olursun uzak dur , kim değişmiş olabilir kısa zamanda asla inanma

dönme kardeş,eski konuna bir göz attım da değmez bu kocaya!

Diğer konunu okuyayım dedim de!!! İçim şiştikçe şişti... Sen bu adamdan kurtulmuşsun kardeşim. Sen rahatsızken öyle sözler söyleyen adamı mı düşünüyorsun yalnız kalmasın diye... Pes! Pişman olması hiç inandırıcı gelmedi doğrusu. Bu kadar kısa zamanda o kara paslı kalbi temizlenemez... Bazı insanlara bu kadar merhametle yaklaşılmaz. Layıkına muhabbet, müstahakına nefret!

canım daha ne istiyorsun kaçıp kurtar kendını sana oynuyor eşin işte işine g eelmeyince gerçek yüzünü gösteriyor eğer eşine dönersen aynısı olacak emin ol buna seni kandırmasına izin verme hem çocukta yokmuş ne olsun bal kaymak

ARKADAŞIM
Lütfen bu adamdan kurtul
Bu nasıl bir herif böyle, seni sadece kendi istekleri için kullanıyor bir de üstüne hakaret ediyor. İlk konunu da okudum
Böyle biri düzelemez
çünkü bence psikolojik sorunları var.
LÜTFEN kendi kendini ateşe atma tekrar.
Sana da yazık be canım daha 25 yaşındasın

İnsanlar değişmez, bir durumdan dolayı kendini tutar ve değişik davranır. Herhangi bir öfke, rahatlama, kızgınlık gibi kontrolünü yitirten anda gerçek kişilikleri ortaya çıkar. Yani değişti sanırsın, sinirlendiği ya da seni tekrar elde ettiğinden emin olduğu anda eski haline döner. Tek diyebileceğim bu.

Tesekkür ederim arkadaslar zaten bana sadece telefondan mesaj atiyordu buraya gelip konusmadi bile ama artik bana yazmayida birakti zaten pes etti yani sanki cok cabalamisda olmamis gibi sanirim bi kac hafta sonra yine dener sansini bosanmaya bir kac gün kala böyle gayet rahat bi sekilde deniyor sansini geri cekiliyo sonra cani sikilinca yine geliyor galiba zaten ne kadar istedigini ve degistigini yine göstermis oldu bana böylelikle

Daha dün yazdiniz bugün tam yazdiginiz gibi oldu bana yine yazdi ama ne varsa saydi kisiligime olsun
Görünüsüme olsun yaptiklarima olsun herseyime saydi dogru dürüst giyinemedin bir diyor hep vucudun cok belli oluyordu diyor hala okadar kötü seyler dediki hala agliyorum asil hasta sensin diyor sen bidaha evlenmemelisin senin yüzünden böyle oldum psikolojim bozuldu senin yüzünden kilo aldim diyor nenvarsa hersey benim yüzümdenmis bide ben evden ayrilirken kendi özel esyalarimdan haric hicbisey almadim orda bizim aldigimiz toplasan kac bin lira degerinde esyalar var aslinda biraktim bi birlikte aldigimiz laptopu aldim sasirmistim simdiye kadar nasil sesini cikartmadi diye cünkü cimri biri aslinda bekledigim bugün geldi
Laptopu da almissin diye sözünü ediyor bana insaallah kirilir laptop diyor onun yerine okadar utandimki
Senin yerine ihtiyac sahibi birine verirdim diyo bide cimri gibi gözükmemek icin sanki erzaktan bahsediyo
Bide en kötüsünüde sonunda patlatti
Bi kiz varmis onunla evlenmek isteyen !!! Ama o reddetmis diyor bu ne hiz dedim daha bosanmadik bile diyorki beni görmüs sevmis etkilenmis evlenmek istiyormus diyor boyle bi sacmalik olurmu adami yolda görcem hemen evlenecem kesin eski sevgilisi felandir veya yeni tanistigi biri sanirim aldatildimda bilmiyorum bu neyin nesi kiskanclikmi sinirmi kirginlikmi kendimi cok kötü hissediyorum baska birisinin olmasi düsüncesi okadar kötü ki ama gercekten iyiki kurtulmusum

Allah aşkına kiminle evleniyorsa evlensin onu mutlu edebilecekmiki zaten. piskopat yüzsüz birisini baska kadin evlense ne olur onu kim kabul eder böyle allah askina kiskanilcak birisi bile deyil cocuklar bile daha mantikli konuşur bu çocuk bile deyil ruh hastasi ya. üzülmeyin allah haklinin yanindadir hep dua edin ve onu kafanizdan atin hakkinizda hayirlisi olsun mutlu hayatlar dilerim

Umari
Umarim bu sana soyledikleri telefonda kayitlidir. Bunlar kayitliysa bosanma icin iyi bir delil. Kayitli degilse tekefonuna konusma kaydeden program indir. Rec cagri kaydediciydi saniyorum o program. onu indir. Delil olur sana. Mesajlarini da silme.
Bosanmadan baska biriyle evlilikten bahsetmesi onun aleyhine.
Soylediklerine de takilma seni yipratmaya calisiyor. Seni sindirmeye ugrasiyor. Akli basinda hic kinse bosanmadan evlilikten bahsetmez. Bu arada senin wvlenirken aldigin esyalari bir avukata sor ama alabilirsin. Tabi onun da bir usulu olabilir. Polis esliginde tutanakla aliyorsun saniyorum. Ya da bosanirken de alabilirsin. Biraz bekle istersen.
Ben bosanirken almistim esyalarimi. Annemlerle. Polise gerek yok demisti avukat ama bu kk sitesindeki bazi bayanlar oyle diyor.
bu adam yani kocan normal degil. Dis gorunus hastasi. Ic guzelligi onemsemeyen biri. Seninle evlenirken begenmiscde sonradan mi sorun etmis bunlari? Bunlar bahane. Seven sevdigini her haliyle sever. Hatta kusurlari bile gormez. Kinse 4 dortluk degil. Pismanim diyen adam ilimli olur. Oysa bu hala burnundan kil aldirmiyor. Kulaklarini tika. Hatta eger kesin bosanmaya karar verdiysen telefonundan engelle. Kafan rahat olur. Ben engellemistim. Hala da engelli telefonumda. Onunla ortak herkesle bagimi koparmistim. Cunku bana laf getirenler ona da laf goturuyordur diye. Kafan rahat olsun, bu adam pisman degil geri donersen de bundan bin beterini yapacak biri.

Isimcik diger konunuda okudum ve senin icin cok uzuldum. Boyle bir adami koca diye hala kabul etmemelisin. Tabiri caizse evlat olsa sevilmez ne degiscek ya imkansiz. Birak naparsa yapsin cok lazimsa ailesi tedavi ettirsin. Onca hakarete ben kirildim sen kirilmadin mi da hala bekliyosun onu

Ay ayrica baskasi olsa nolur resmen salliyor adam.Bu adami kim ne yapsin herkesi hayattan bezdirir bu valla

yok aramadi ama mesajlari telefonumda kayitli o kizdan bahsetmesi hakaretleri hersey var bende engelledim nekadar nefret varmis icinde engellemesem durmadan yazacak okadar seviyesiz seyler yazdiki agzim acik kaldi ama artik yazamaz.

Ay ayrica baskasi olsa nolur resmen salliyor adam.Bu adami kim ne yapsin herkesi hayattan bezdirir bu valla

Arkadaslar hepinize tesekkür ederim hepiniz bana cok iyi geldiniz salak gibi aciyordum bide ona acaba degistimi diye düsünüyordum bugün hersey ortaya cikti iste ama cok sükür ki böyle oldu herseyi ögrenmis oldum baska kadin varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…