- 2 Temmuz 2023
- 302
- 567
- 18
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Sorduk mu deseydin ya öyle sessiz sakin durmayın ne münasebet bunu diyor size yaSelam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Benim de bazı kişilerle enerjim uyuşmuyor beni iten şeyler oluyor ama sevmek-sevmemek çok farklı tanıdığın zaman karar verilen bir şey birde densiz gelip bunu nasıl söyleyebilmiş yok artık...Selam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
+ haklı, sessiz kalacağınız şeyler vardır ses çıkaracağınız şeyler vardır... Sessiz kaldıkça karşı taraf eziklemeye devam ediyor o yüzü vermemelisinizSorduk mu deseydin ya öyle sessiz sakin durmayın ne münasebet bunu diyor size ya
Vah vah çok uzuldum dedim geçtim gittim. Neden diye bile sormadımSorduk mu deseydin ya öyle sessiz sakin durmayın ne münasebet bunu diyor size ya
Bir insanla enerjisinin uyup uymadığını anlaması için en azından iki kelam da olsa konuşması gerekmez mi ama? Kaşıma gözüme enerjisi uymadı o zamanEnerjisi uyuşmamıştır ama bunu seni sevmedim diyerek ifade etmesi çok saçma.
Ön yargı da olabilir bilemedim.Bir insanla enerjisinin uyup uymadığını anlaması için en azından iki kelam da olsa konuşması gerekmez mi ama? Kaşıma gözüme enerjisi uymadı o zaman
Tamamen içindeki sevgisizlikten olduğunu dusunuyorum. Sevgisiz ilgisiz büyümüş milletin canını sıkıp tatmin olmaya çalışıyor muhtemelen. Bokunda boğulur umarım. Kaale almamak en iyisi kesinlikle, teşekkürlerAcaba sizi kıskanmış olabilir mi? Konunuzu okuyunca ilk aklıma gelen buydu. Sırf sizi gıcık etmek için demiş olabilir. Bence hiç kaale bile almayın. Modunuzu düşürmek sataşmak için yapıldığı çok belli sevgiler
Hahaha iş yerinde o kadar çok manyak var ki ! Bizde de bir kadın Güneş gozluklerini takip arkasını dönüp oturuyor! Bazen deliriyorum ama sonra diyorum kızım hiç bir şeyi kişisel algılama. Ama bence kendisine sor bakayım niye sevmemişSelam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Olsa olsa yılan burcu olur yaHahaha iş yerinde o kadar çok manyak var ki ! Bizde de bir kadın Güneş gozluklerini takip arkasını dönüp oturuyor! Bazen deliriyorum ama sonra diyorum kızım hiç bir şeyi kişisel algılama. Ama bence kendisine sor bakayım niye sevmemişbelki de oğlak burcudur!
sevmek için de bir sebebi yok buna bakarsanBeni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor,
Ne alaka? Sevsin ya da sevmek için sebebi var demedim ki zaten. Tanımadığı birine gelip seni sevmedim deyip modunu durup dururken düşürecek kadar ruh hastası tavırlarıyla insanları rahatsız etmesin yeterlisevmek için de bir sebebi yok buna bakarsan
Banada dediler ama ben direk muhattap olmasam bile işyerinde genelde biraz dominant olarak tanınıyorumSelam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Kesinlikle şikayetimi edeceğim. Hatta rezil etmeyi düşünüyorum kendisini. İnsanlar bu kadar yüzü nereden buluyor. Kimse kimseyi rahatsız edemez. Herkes işini yapsın ve çıksın. Ruh hastalığı olan da tedavi olsun değil mi amaBanada dediler ama ben direk muhattap olmasam bile işyerinde genelde biraz dominant olarak tanınıyorum
Direk cevabını yapıştırsaydın. Hatta ben olsam gidip üstüne şikayet eder uyarı almasını sağlardım öyle saçmalıkmı olur.
Benimde bazen tanımadığım halde negatif enerji aldığım insanlar oluyor ama gidip asla öyle dengesiz birşey söylemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?