- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Kesinlikle şikayetimi edeceğim. Hatta rezil etmeyi düşünüyorum kendisini. İnsanlar bu kadar yüzü nereden buluyor. Kimse kimseyi rahatsız edemez. Herkes işini yapsın ve çıksın. Ruh hastalığı olan da tedavi olsun değil mi ama
Argo tabirle hay agzinizi opeyim yani tam olarakBöyle açık açık söyleyeni ilk defa duyuyorum. Enerjisi uymamıştır falan hikaye, kadın ruh hastası bildiğiniz. Tersleyip haddini bildirseydiniz keşke, ne münasebet işinde gücünde insana gelip garezi varmış gibi nefret dökmek? Muhtemelen içten içe kıskanç bir tip, sizin varlığınızdan bile rahatsız olması o yüzdendir ama sizi sevmemişse demek ki doğru yoldasınız. Bir daha böyle bir densizliğiyle karşılaşırsanız yetkili birine bildirin derim. Geçim derdiyle gün boyu çalışan insanlar olarak hiç çekilecek şey değil.
Hakkimi helal etmiyorum boyle engerek yılanlarınaBiri sizin dedikodunuzu yapmistir ona dayanarak sevmiyor da olabilir. Tabi birinin yuzune boyle soylemek denyoluk. Sevmiyorsan muhabbet etmezsin olur biter. Yoksa herkes sevmedigi birileriyle calismak zorundadir.
Sever veya sevmez, mesele bu değil ki, mesele bunu gelip durduk yere yüzüne söyleyebilmesi, hadsizliği. Ne münasebet? Sen de kendini açıklıyorsun burada, şöyle biriyim diye, iyi misin? Kendinde kusur bulmak veya kendini açıklamak yerine kadının edepsiz olduğunu bi farket önce, orada cevabını verememişsin belli ki, bi daha yeltenirse haddini bildir, duygularımız karşılıklı, ben de sizi sevmedim ama bunu söyleyecek kadar bile muhataplığa gerek görmüyorum, siz de muhatap olmayın deyip geç git, gerekirse şikayet et sonrasında.Selam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Uzun yillardir çalışıyorum hem özeli hem devleti hem en dipteki ayak islerini hem ust seviye teknik isleri gordum. Boyle deli tipler (arkalari torpilli degilse) hep kaybeder ve dislanir. Bu tiplerle muhatap olurken sakin, cool ama asla kendini ezdirmeyen bir tavirda olmalisin. Kazanan hep sen olursun. İş ilişkileri stratejik ilişkilerdir.Hakkimi helal etmiyorum boyle engerek yılanlarına
Kadınlar iş ortamında birbirini çekemez.Selam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Bir kadın olarak cekemedigim tek bir kişi bile yok. İş veya sosyal ortam diye karakter değişmiyor ki girdiğin ortama göre. Nasılsan öylesindir. Kimisi hasta ruhlu oluyor işteKadınlar iş ortamında birbirini çekemez.
ben seni çok sevdim deseydi konu açar mıydınNe alaka? Sevsin ya da sevmek için sebebi var demedim ki zaten. Tanımadığı birine gelip seni sevmedim deyip modunu durup dururken düşürecek kadar ruh hastası tavırlarıyla insanları rahatsız etmesin yeterli
Algilariniz bozuk heralde sizinben seni çok sevdim deseydi konu açar mıydın
Sana beni sevip sevmediğini sordum mu deseydin. Ne dengesiz insanlar var. Böyle üç kuruşluk insanların laflarını kafaya takmayın. Bazen bana söyleyen oluyor ama umursamıyorum.Selam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
İş ortamı = sırtlan yuvası, kurtlar sofrasıSelam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?