Bir insan neden hiç tanımadığı birine seni hic sevmedim der?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen öyle. belki akılları başına gelir ve birdaha böyle birşeye cesaret edemezler.

Biri sizin dedikodunuzu yapmistir ona dayanarak sevmiyor da olabilir. Tabi birinin yuzune boyle soylemek denyoluk. Sevmiyorsan muhabbet etmezsin olur biter. Yoksa herkes sevmedigi birileriyle calismak zorundadir.

Argo tabirle hay agzinizi opeyim yani tam olarak enerji uymamasi da nedir. Enerji uymamasi için tanışmak lazım. Bu kadin tam olarak ruh hastası çok net. Kesinlikle bu böyle kalmayacak, ben insan gibi çalışıyorum kimseyle işim gücüm yok gelip kimse de benim canımı sıkamaz. İnsanlarla konuşurken ağzımdan çıkanlari iki kere ölçüp biçip öyle seçerek konuşan biriyim, böyle denyolari görünce sinirlerim bozuluyor

Biri sizin dedikodunuzu yapmistir ona dayanarak sevmiyor da olabilir. Tabi birinin yuzune boyle soylemek denyoluk. Sevmiyorsan muhabbet etmezsin olur biter. Yoksa herkes sevmedigi birileriyle calismak zorundadir.
Hakkimi helal etmiyorum boyle engerek yılanlarına

Sever veya sevmez, mesele bu değil ki, mesele bunu gelip durduk yere yüzüne söyleyebilmesi, hadsizliği. Ne münasebet? Sen de kendini açıklıyorsun burada, şöyle biriyim diye, iyi misin? Kendinde kusur bulmak veya kendini açıklamak yerine kadının edepsiz olduğunu bi farket önce, orada cevabını verememişsin belli ki, bi daha yeltenirse haddini bildir, duygularımız karşılıklı, ben de sizi sevmedim ama bunu söyleyecek kadar bile muhataplığa gerek görmüyorum, siz de muhatap olmayın deyip geç git, gerekirse şikayet et sonrasında.

Hakkimi helal etmiyorum boyle engerek yılanlarına
Uzun yillardir çalışıyorum hem özeli hem devleti hem en dipteki ayak islerini hem ust seviye teknik isleri gordum. Boyle deli tipler (arkalari torpilli degilse) hep kaybeder ve dislanir. Bu tiplerle muhatap olurken sakin, cool ama asla kendini ezdirmeyen bir tavirda olmalisin. Kazanan hep sen olursun. İş ilişkileri stratejik ilişkilerdir.

Kadınlar iş ortamında birbirini çekemez.

Kadınlar iş ortamında birbirini çekemez.
Bir kadın olarak cekemedigim tek bir kişi bile yok. İş veya sosyal ortam diye karakter değişmiyor ki girdiğin ortama göre. Nasılsan öylesindir. Kimisi hasta ruhlu oluyor işte

Ben bunu kimler için düşünürüm?

Burnu havada olanlar için,
Her şeye atlayanlar için,
Yalakalık yapanlar için,
...

Ne alaka? Sevsin ya da sevmek için sebebi var demedim ki zaten. Tanımadığı birine gelip seni sevmedim deyip modunu durup dururken düşürecek kadar ruh hastası tavırlarıyla insanları rahatsız etmesin yeterli
ben seni çok sevdim deseydi konu açar mıydın

Sana beni sevip sevmediğini sordum mu deseydin. Ne dengesiz insanlar var. Böyle üç kuruşluk insanların laflarını kafaya takmayın. Bazen bana söyleyen oluyor ama umursamıyorum.

Aynı bölümde misiniz? Demek istediğim koordine iş yapıyor musunuz o kişiyle?

Iş arkadaşlarımızı kendimiz seçemediğimiz için beni sevmen ya da sevmemen umrumda bile değil, işimize bakalım. Eğer bu türden söylemlere devam edersen mobbing davasi açarım. Beni rahatsız etme diyin.

İş ortamı = sırtlan yuvası, kurtlar sofrası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…