Bir insan neden susar?

şu erkek arkadaş olaylarına fazla anlam yüklüyor genç kızlar.gerçektenn yazıkk üzüntüyle sıkıntıyla geçen 10 dakikaya bile yazıkk.sizi mutlu ediyorsa devam yoksa atın hayatınızdan.hayat o kadar kısa ki ve öyle güzel yapacak şeyler var kiii bunları kaçırıyorsunuz haberiniz yok.nasılsa uzunnnn yıllar eş olarak hayatınızda olacak erkek .ne gerek var mutsuzluk veren erkeklere .üzülen kadın değil üzen kadın değerli oldu maalesef günümüzde
Bunu anlamam için 2 yıl acı çekmem gerekti gerçektende noktası virgülüne kadar haklısınız.

Yengeç burcu olabilir mi 🤪

Şakası bi yana bazı insanlar kavgadan tartışmadan kaçıp sorunları halı altı etmeyi severler. Bana göre çok sıkıcı ve yanlış her şey biriktirmeden konuşulmalı. Üstüne bi de git başımdan diyen adamla iletişim kurmaya çalışmak saçmalık cilalı taş devrinde çünkü daha anca... Kendinize yazık valla gayet düzgün adamlar var ne çekiceksiniz bunu
yengeç mi?
benim de başımda şuan bir yengeç erkeği var. ve bi tarafımdan ayrılmıyor.
tam tersi bildiğin yapışmış bir şekilde etrafımda dolanıyor.
henüz git başımdan demedim ama desem de gitmez ona eminim.
konuya gelirsek. bence biraz rahat bırak. sen üstüne düştükçe aynı şekilde davranacaktır

Ayrıl gitsin neden uğraşıyorsun ki? Sende bir garipsin bence psikologa görün...

Yengeç burcu olabilir mi 🤪

Şakası bi yana bazı insanlar kavgadan tartışmadan kaçıp sorunları halı altı etmeyi severler. Bana göre çok sıkıcı ve yanlış her şey biriktirmeden konuşulmalı. Üstüne bi de git başımdan diyen adamla iletişim kurmaya çalışmak saçmalık cilalı taş devrinde çünkü daha anca... Kendinize yazık valla gayet düzgün adamlar var ne çekiceksiniz bunu
Bak şimdi gece gece laf yedik yengeciz diye. Bir kere ben çok iyiyim tamam mı hiç öyle yapmam ,beni ağlattın. Ponçikello kocişkomda yengeç ,çok kırıldım ona sorunları halı altı etmeyi seviyor dedin diye , uyandırayım o da ağlasın 🤭

Bu kadar laçka olmuş bir şeye gerçekten ihtiyacınız var mı? Birbirinizi anlamıyorsanız zaten bu iş olmuyordur. Demişsiniz zaten anlamıyorum, onu ve sizi anlayan, yormayan, değer veren biri mutlaka çıkar.

Konu her zaman ki gibi sevgilim. Lanet ediyorum artık kendime. Kafayı yedim.
Bugün kavga ettim. Suçlusu elbette o ama kabullenmiyor. Aksine burnunu dikerek benimle hem konuşmayı reddediyor hem de yaşanan şeylerin suçlusu benmişim gibi bir hissiyat yaratıyor. Yazıyorum yazıyorum ya görüldü atıyor ya da git başımdan yazma bana gibisinden cevaplar alıyorum. Ya hu beni hem tersliyorsun ben sesimi çıkarınca kabahatlisi neden ben oluyorum. Bana neden böyle davrandığını ben bilmek istiyorum ki sana yazıp duruyorum. Yazma etme diyeceksiniz olmuyor. İnsanın zoruna gidiyor gerçekten. Çocuğun umurunda bile değil ya. İnsan bu gibi olaylar yaşanınca düzeltmek için oturur konuşur. Bir yere varır. İyi de konuşsam kötü de konuşsam değişen hiçbir şey olmuyor. Kafayı yedim.
Sen geri çekildiğinde karşı taraf geliyor genelde. Etki tepki.

Belki siz cok konusuyorsunuz diye o susuyordur
Napsin garip

ayrılabilirsin mesela?

Kaçan kovalanır. Ne kadar üstüne düşerseniz kovalanmak o kadar hoşuna gidecek ve kendini geri çekecektir. Belli ki haklı ya da haksız her tartışmada üsteleyen, konuşmak için çaba sarfeden siz olmuşsunuz. O da buna alışmış ve egosunu okşamanıza müsaade ediyor her seferinde. Yapmayın, üzülürsünüz.

Konu her zaman ki gibi sevgilim. Lanet ediyorum artık kendime. Kafayı yedim.
Bugün kavga ettim. Suçlusu elbette o ama kabullenmiyor. Aksine burnunu dikerek benimle hem konuşmayı reddediyor hem de yaşanan şeylerin suçlusu benmişim gibi bir hissiyat yaratıyor. Yazıyorum yazıyorum ya görüldü atıyor ya da git başımdan yazma bana gibisinden cevaplar alıyorum. Ya hu beni hem tersliyorsun ben sesimi çıkarınca kabahatlisi neden ben oluyorum. Bana neden böyle davrandığını ben bilmek istiyorum ki sana yazıp duruyorum. Yazma etme diyeceksiniz olmuyor. İnsanın zoruna gidiyor gerçekten. Çocuğun umurunda bile değil ya. İnsan bu gibi olaylar yaşanınca düzeltmek için oturur konuşur. Bir yere varır. İyi de konuşsam kötü de konuşsam değişen hiçbir şey olmuyor. Kafayı yedim.
umursamayan insan susar

Neden yazma demeyin olmuyor diyorsun? Birinin asla yazmasını istemediğini ve o kişinin hastalıklı bir şekilde seni rahatsız ettiğini düşün. Ha evet o kişi sensin şuan onun gözünde. Yazdıkça ondaki iyi hisleri açığa çıkarmıyorsun sadece çok itici geliyorsun ve bence kendine biraz iyilik yap ve yazmayı kes

Back
X