İnşallahİnşallah tez zaman da allah yüzlerine bakar annelerimizin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahİnşallah tez zaman da allah yüzlerine bakar annelerimizin![]()
Aslında böyle insanların ömrü uzun olurİnşallah tez zaman da allah yüzlerine bakar annelerimizin![]()
Aslında böyle insanların ömrü uzun olur
Adamda gam yok kasvet yok
Sinirini atar
Stresini atar
İstediğine istediğini söyler
Anı yaşar gerisini düşünmez
Birde o yastığa başını koyduğunda vicdanı sızlamaz
En çok da bu koyar zaten bize
Ölmez bunlar bizi gömerler
[/QUOTE
Bende öyle diyorum bu bizide gömer die
Allah elime düşürmesin dicemde ben de yine vicdan var yapamam ben onun yaptını
Benim de eşim öyle ama neyse ki yanımızda değil beraber yaşamıyoruz işi dolayısıyla yabancı ülkede mesela bu yaptıklarından kızlarımın haberi yokiyi bayramlar kızlar.
aklım erdi ereli babam bayramlarda hep huzursuzluk cikarmistir.
hala da öyle ama tabii bizim cocuklugumuzdaki gibi değil. cocuklar buyunce biraz daha cekiniyorlar artık.
ama ne gerek var. bayram günü neden surat beş karıs olur? neden ufak tefek şeylerden tartışma cikarmaya calisirlar. anlamiyorum sanirim asla da anlayamayacağım.
aklima gelen tek şey öfkeden huzursuzluktan beslendikleri.
ona uysak evet buyuk bi kavga cikardi. anneme uzuluyorum. hepimiz ayrildik bi o kaldi.![]()
Konu ne pekiadamınnelini öpecektim suratini görunce vazgectim yaa. kardeslerim gelince onlarla beraber öptüm yani o kadar diyim size
sorun o zaten. herhangi bariz bir konu yok. adamin surat bes karışKonu ne peki
Empatinin e siyle alakası bile yoktur kendisininArkadaşlar çok şükür babam böyle değil ama eşime çok benziyor babalarınız.
Genel karakterleri nasıl ?
Bencil, empati bilmeyen tipler mi?
Sadece kendi rahatını düşünen, sevdiği şeyleri yapan
Yaptığı herşeyi abartan
Kızdığında hakaret küfür eden
Barıştığınızda unutmanızı bekleyen
En ufak bir eleştiri kaldıramayan
Öfke kontrolü olmayan tipler mi
Narsist gibi mi borderline gibi mi.
Bende boşanacağım gerçi kendisinin haberi yok çünkü kızımın mutsuz büyümesini istemiyorum. Sadece kızım için içimde biraz vicdan azabı var. Ama ilerde pişmanlık daha kötü olacak. İşin kötüsü bizsiz çok üzülür mü vs diye hala onu düşünüyorum. (Sevgi kalmadı kesinlikle)
amiin.ya benim annem ve ailesi de oyle. birbirleriyle kus olurlar barisirlar topluca baskasina kuserler. dedikodusunu yapacaklari sevmeyecekleri hep birileri vardir. herkes kotu onlar mukemmeldir, hep haksizliga ugradiklarini iddia ederler... haftada 1 annem sikinti cikaracak busey bulur bu senin 10 sene once soyledigin bir soz bile olabilir . boyle yasamayi istiyorlar. huzur ister durur annem hep sikinti cikartir huzursuzluk cikartir. allahim beni esimi evlatlarimi onlara muhtac etmesin. senin ki sadece bayram sukur biz heran boyleyiz... ozel gunlerde ise baslarken bir tedirginlik biterken ayri... oyle iste bazilari boyle...