- Konu Sahibi calikusu60
ve çekip gitmeye çalışıp gidememek...
Evet arkadaşlar benim derdim tam da bu..Şöyle ki; 3 sene önce msn den tanıştığım birisi ile muhabbeti öyle bi ilerlettik ki bi süre sonra birbirimize bağımlı hale geldik.görüşmeydi vs. derken bu kişi benden çok hoşlandığını benimle ciddi düşündüğünü söyledi ..halbuki ben ilk zamanlar onunla o anlamda konuşmuyordum bunu sürekli ona ifade etmeye çalışıyordum.fakat bu şekilde muhabbete devam etmem onu da ümitlendirdi.sonra herşey öyle bi ilerledi ki birbirmizin hayatına nasıl girdik hiç anlamadım.msn de canım diye hitap etmesine bile müsade etmezken telefon ile görüşmeye başladığımızda canım bitanem diye konuşmaya başladı.artık o haddeye gelmişken bende sesimi çıkaramaz oldum ve taviz tavizi getirdi
konuştukça daha çok bağlanıyorduk.ve yaklaşık bi senedir bu böyle.ilk zamanlar bende hoşlandığımı sandım ama daha mantıklı düşününce benim aklımdaki eş profiline uygun biri olmayacağını düşündüm.yani o bende sadece alışkanlık olmuştu.hatalıyım çok hatalıyım biliyorum bi insana böylesine bağlanmak bayağılın ötesinde bişey
yanlış yaptığımı çok sonradan anladım.bundan kurtulmaya, kaç kere muhabbeti kesmeye çalıştım ama her seferinde bi şekilde geri geldi artık zaafım mı oldu bilmiyorum iletişimi tekrardan kurabiliyo benimle.ben net bi şekilde sonumuzun olmayacağını artık görüşmek istemediğimi kaç kere söylediysem de olmuyo..en son daha geçen haftalarda rest çektim.yok yok hiç tınlamıyo tekrardan hiç bişey olmamış gibi benimle konuşuyo!! ama artık gerçekten hoşlanmıyorum ve üzülecek diye bunu ona tam ifade edemiyorum.biliyorum sonunda üzülen yine o olacak ama insanları kolay kolay kıramıyorum
daha iyi tanıdıkça bazı huylarından dolayı ondan soğuduğumu söyledim ama o benimle aşılamayacak hiç bi sorununun olmadığını,ben nasıl istersem öyle olacağını bu yüzden de en kısa zamanda oturup karara bağlayalım herşeyi diyor.ben istemiyorum artık konuşmanın bi anlamı olmayacak biliyorum ama o halen ümitli..bense tamamen muhabbeti kesmek istiyorum,ne yapacam bilmiyorum
fikirleriniz lütfen...
Evet arkadaşlar benim derdim tam da bu..Şöyle ki; 3 sene önce msn den tanıştığım birisi ile muhabbeti öyle bi ilerlettik ki bi süre sonra birbirimize bağımlı hale geldik.görüşmeydi vs. derken bu kişi benden çok hoşlandığını benimle ciddi düşündüğünü söyledi ..halbuki ben ilk zamanlar onunla o anlamda konuşmuyordum bunu sürekli ona ifade etmeye çalışıyordum.fakat bu şekilde muhabbete devam etmem onu da ümitlendirdi.sonra herşey öyle bi ilerledi ki birbirmizin hayatına nasıl girdik hiç anlamadım.msn de canım diye hitap etmesine bile müsade etmezken telefon ile görüşmeye başladığımızda canım bitanem diye konuşmaya başladı.artık o haddeye gelmişken bende sesimi çıkaramaz oldum ve taviz tavizi getirdi