• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanda anne olma içgüdüsü neden bu kadar ağır basar ?

Kadınlar anne olmayı neden bu kadar çok ister ? :) hamileliği dert, doğurması ayrı dert, bakması apayrı dert.başkasının çocuğunu sev daha iyi gibi geliyo bana:D

Ayyy o bende de var :KK57: yaşım genç daha çocuk için ama bir türlü aşamıyorum.. :KK17:nerde bi çocuk görsem içim gidiyor :KK68: sevgilimi kucağında bebekle hayal ede ede gerçek olacak diye korkuyorum :KK70:
Ay evet bende öyleyim, mesajlarda falan şimdi sarı saçlı bi kızımız olsa lüle küle saçları olsa falan diye çok derim o da mutlu olur tabi de, ben biraz abartıyorum sanırım :D Allah hayırlısıyla bize de evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah :KK36:

Kadınlar anne olmayı neden bu kadar çok ister ? :) hamileliği dert, doğurması ayrı dert, bakması apayrı dert.başkasının çocuğunu sev daha iyi gibi geliyo bana:KK70:
Bana en çok hamile bayanlar tatlı geliyor ya.. :KK36: Ne bileyim kendimi de öyle düşününce mutlu oluyorum. :KK23::KK22:

Dönemsel olarak böyle istekler olur, bende de 22-23 yaşlarındayken olmuştu. Bebek bebek diye kriz geçiriyordum. Sonra geçiyor, normale dönüyorsun =)

Ya bu bir dert mi bilmiyorum ama ben bebek sahibi olmayı aşırı derecede çok istiyorum yani, alışveriş sitelerinde falan kendimi bir anda hamilelik kıyafetlerine bakarken buluyorum o_O İkiz kuzenlerim var, daha 1 yaşında yakışıklılarım :nazar: Mesela yazlıkta herkes onlardan köşe bucak kaçarken ben severek ve isteyerek bakıyordum annemle birlikte. Sonra erkek arkadaşımla 3 yıllık bir ilişkim var o benim olduğum şehire yerleşti, okulu bitti ben seneye mezun olucam daha bunun işe girmesi var, para biriktirmesi var... Ama ben bir türlü bu iç güdüyü atamıyorum içimden ne yaparsam yapayım hayatımda en çok anne olursam mutlu olucam gibime geliyor :KK200::anneadayı: Ama bir yandan da üzülüyorum daha yaşım kaç, neden bunları düşünüyorum ben kafayı mı yedim, benim şimdi gezip tozma çılgınlık yapma zamanım ben bunları düşünmek yerine nerede ne konser var vs onları takip etmeliyim diye düşünüyorum... o_OErkek arkadaşım da biliyor bu durumu o da istiyor bebek sahibi olmak ama benim kadar açmıyor tabi konusunu ben sık sık açmasam da arada bi mutlaka geçiyor.. o_O Sizce bu durum normal mi ve normal değilse nasıl kurtulabilirim bu durumdan? :eek:

Aslında bunun birkaç sebebi var.

1. Evlilik hayalleri.

2. Erkek arkadaşını seviyor olman.

3. Beyaz gelinlik büyüsü.

Ama merkezinde ülkemiz kızlarının yaşı ve statüsü ne olursa olsun evlilik konularını sevdiğiyle daha çok bağdaştırıyorum ben. Çocukları sevmen de bir etken tabi.

Back
X