Bir insanı nasıl tanırsınız ?

astlarına, üstlerine, hayvanlara ve çocuklara nasıl davrandığına bakarım.
garsona, temizlikçiye, satıcıya, tanıtım elemanına kaba davranıp güç ve yetki sahibi insanların karşısında ceket ilikleyenlerin üstüne kusmak istiyorum. çocuklara ve hayvanlara kaba davrananlar için daha sadistçe dileklerim var.
eğer gerçekten birini tanımak istiyorsanız da ya tatile çıkın ya bir süre aynı evde yaşayın, başka şekilde imkansız.

Aynı benim annemi tarif etmişsiniz :) malum benimde bekar bir abim var ve bu muhabbet oluyor :) peki bunu engellemenin bir yolu yok mu ?
uzağa taşınmak, şehirdışına yada yurtdışına... pek muhattap olmamak, soğukluk varmış gibi, ayda yılda bir ev ziyareti. sadece lazım olunca görüşmek.

astlarına, üstlerine, hayvanlara ve çocuklara nasıl davrandığına bakarım.
garsona, temizlikçiye, satıcıya, tanıtım elemanına kaba davranıp güç ve yetki sahibi insanların karşısında ceket ilikleyenlerin üstüne kusmak istiyorum. çocuklara ve hayvanlara kaba davrananlar için daha sadistçe dileklerim var.
eğer gerçekten birini tanımak istiyorsanız da ya tatile çıkın ya bir süre aynı evde yaşayın, başka şekilde imkansız.
evlenmeden aynı ev ve tatil imkansız ama diğer tavsiyeleriniz aklımda bulunduracam

uzağa taşınmak, şehirdışına yada yurtdışına... pek muhattap olmamak, soğukluk varmış gibi, ayda yılda bir ev ziyareti. sadece lazım olunca görüşmek.
aslında şehir dışına çıkma durumumuz var tay
evlendikten sonra bu dediklerinizi yapabilirim ama nişanlıyken nasıl başarabilirim ya da daha iyi nasıl yönetebilirim erkeği ?

2 ay tanışmayla nişan olmaz. en az 1 sene tanımak lazım. nişan süresi 1 ay yeterli.

Ben eşimin beni sevdiğini izmir istanbul otobüs yolculuğunda anlamıştım.öyle yorgun rezil bir 3 gün geçirdikki,eşim o hallerime katlanmıştı nişanlıyken.9saatlik yolculuğu kendine düşen koltuğun yarısında oturarak bitirdi sırf ben uyuyabileyim diye.ve ben yorgunken aşırı sinirli kaprisli olurum...en kötü halini bildiğin bir durumla onu başbaşa bırak.vereceği tepkiler önemli...

Cevresindeki tum canlilara nasil davrandigini gozlemleyerek, ofkeliyken nasildir, hayata bakis acisi nedir ??

İnsan dipsiz kuyu aslinda. Evlilikte en onemlisi farklilasmamak. Ayni insan kalmaniz sizinde onunda mumkun olmayacaktir. Lakin degisiminizi beraberce surdurubilmeniz, kafanizdakileri paylasabilmeniz inan cok onemli. Sonra ben nasil evlenmisim diyor insan geriye donup bakinca..

Yani basta saygi, hosgoru, problem cozmeyi kriter olarak alsanizda hayat boyu bu adamla ayni yolda yuruyebilirmiyim diye farkindalikla bakin derim

Küçük detaylardan tanırım insanları
Hiç de yanılmamışımdır şimdiye dek
Bakışları yeterli olur genelde

bence fikir ayrılıgı yasadıgınız veya tartıstıgınız anlarda tanırsınız..dengesizmi kufurbazmı saygılımı hersey ortaya cıkar size saygı duyup sizi dinleyen insan hayatınız boyuncada dinleyecektir ama mahalle kavgasından fırlasmıs bir tip gibi davranıyorsa omur boyu boyle bir insanla yasamak zorunda kalırsınız

Merhaba,
Biraz araştırdım ama sizlerinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bir insanı tanımanın en kolay yöntemi nedir ? Kısaca freğman nasılsa filmde öyle mi devam eder ?
Fragmanin amaci zaten filmi tanitmak
Yano fragmanda ne olursa hepsi gercek.. o yuzden bence beğenmedigini izlemeye gerek yok kendi nacizhane fikrimce :)

Back
X