PekiBizim saçınız gibide olsa devamlı neden eşimden çıkıyor diyorum, kızımda da bende de olan saç neden bizim üzerimizde eşimin ki kadar çıkmıyor
Her ne kadar bizimkine benzsede yine de şüpheye düşüyorum
Öğlenleri kontrol amaçlı görüntülü arıyorum
Evet öyle geliyor açıkçası.Size saçma geldi sanırım, sadeve peki yazmanızdan anladım
Hayır o asla kontrol etmez ve şüphe duymaz benden, keşke ben de onun gibi olabilsemEvet öyle geliyor açıkçası.
Diğer açtığınız konuyu da düşününce, telefon rehberini kontrol edip a diye kayıtlı numarayı eşinize aratmaniz falan normal tavırlar değil bana göre.
Öğlen kontrol için görüntülü aramakta öyle.
Eşinizde size karşı sürekli kontrol hâlinde mi?
Yine aynı noktaya geliyorum, Allah eşinize sabır ve kolaylık versin.Hayır o asla kontrol etmez ve şüphe duymaz benden, keşke ben de onun gibi olabilsem
Gerçekmi bu yaBir olay vardı ya kadın aldatildigini kocasinin sırtındaki sivilcenin sıkılmasından anlamış. Müge anlı gibi kadınsiniz vallahi.
Ya kahkaha attim..eşim de soruyor neye gülüyorsun diyeBenim saçım kocamın kıçından çıkıyor.
Her duştan çıktığında kızımla bana söyleniyorkızım da uzun saçlı. Çıkıyor işte.
Bir de içlik giyiyormuş yani... Çok önemli detay o.
Dna testine yollayinEşimin üzerinden saç çıkıyor, daha öncede olmuştu saçlarımı koyuya boyattım, benim saç rengimdede çıkıyor bazen
Bugün çamaşırları dürerken iş yerinde pantolonun altına giydiği termal içliği var ondan saç çıktı, benim saçıma göre kalın telli biraz uçları sarı gibi, benim önceki saçımda da ombreydi ama kalım telli değil. Kızımın saçı da uzun ve dalgalı anlayabiliyorum
Bizde de çıkıyor bazen, mesela benim saçım çok dökülüyor ve heryerden çıkıyor ama bu saç benim saçım gibi gelmedi, eski saçım o renkte olsa da kalın telli değil
Ben ne yapayım şimdi söyleyin, kafayı yemek üzereyim, kavga yaptım ispat edemiyorum. Bilmiyorum deyip çıkıyor işin içinden
Gerçek netten de bulabilirsinizGerçekmi bu ya
Sizin saçınız eşinizden çıkıyorsa, sizden de çıkıyor muBenim saçlarım eşimin her yerinden çıkıyorve diyor ki adım attığım her yerde senin saçların var. Ucmustur bir yerden.
Hergun tariyorum benden de eşimden de yanımda olan herkes den de çıkıyor çare bulamadimSizin saçınız eşinizden çıkıyorsa, sizden de çıkıyor mu
Bizim en fazla eşimden çıkıyor banada o tuhaf geliyor
Saç ben de ve kızımda var ama bizden eşimin ki kadar çıkmıyor
Benden de bazen çıkıyor ama eşimin hergün iş kıyafetini kontrol ediyorum, 1 haftadır. Bir geçen gün yoktu. Bu sabah yine baktım vardı pantolonun alt kısmında, kızımın saçına benzettim oda dalgalı ve açık renk ama hep ihtimal işteHergun tariyorum benden de eşimden de yanımda olan herkes den de çıkıyor çare bulamadim
Sürekli aynı durum bendeki.. Napayım valla alışsın bir zahmet 9 yıldır çıkıyor zatenBenden de bazen çıkıyor ama eşimin hergün iş kıyafetini kontrol ediyorum, 1 haftadır. Bir geçen gün yoktu. Bu sabah yine baktım vardı pantolonun alt kısmında, kızımın saçına benzettim oda dalgalı ve açık renk ama hep ihtimal işte
Saç kızım ve bende var ama en çok eşimde çıkıyor. Kıyafetin cinsinden de kaynaklanıyor olabilir mi.
Bazı kıyafetler çok saç çekiyor. Bilmiyorum öğle arasıda arıyorum, zaten dışarıya çıkmaz akşamları. Anlayamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?