Bir insanın üzerinden neden saç çıkar

Olabilir bence normal. Ben 5 gun kayinvalidemlerde kaldim. Gorumcenin saclari her esyamin icinden cikti. Benim uzerimden de cikti.

ıcımızden evdekılere aıt olmayan bırının sacı cıkıyorsa bende suphelenırım esımın munasıp yerınden nıye baska sac telı cıksın cok anormal bence de

Bazı saç telleriniz kalın bazıları ince olabilir. Hiç fark etmediniz mi kıllar bazen ince bazen kalın oluyor. Bence endişelenmeyin.

Merhaba eski saclar cikar ben kopara kopara herseyden aliyorum resmen.her seyde benim sacim var.bir de dokulmuyor yanii

Bence de aldatacak adam içlik giymez.
İç çamaşırı deseniz anlarım da.
Başka birisinin penceresinden attığı saç rüzgarın etkisiyle kıyafetlerine uçuşmuş olabilir.
Varsa zaten öyle biri yakalanir eninde sonunda.
Bunun konusunu açıp uyanmasını sağlamayın
Öyle bir şüpheniz varsa ve ortaya çıkarmak istiyorsanız...

üzerinden çıkıyosa çalıştığı yerden insanlarla içiçeyse bulaşabilir.
otobüsten minibüsten..
ki insanın her saç teli aynı kalınlıkta değil
benim saçlarım ince telli ama arasam 3-5 tane de olsa kalın tel bulurum eminim
içliğin içinden nasıl çıktı bilmiyorum ama gömleğin dışına düşmüş bi saç ile içliği aynı makineye attıysanız ondan ona yapışmış olabilir. çok da imkansız değil bence
içiniz hiç bi türlü rahat etmiyorsa bi dahakine DNA testi yaptırın

Ya maalesef saçtır tüydür her taraftan çıkar. Dışarıda yürürken bile üstümüze uçabiliyor sonra çamaşır makinesine girdiğinde diğer çamaşırlara yapışıyor falan (hem yün zaten hemen çeker). Ya benim İzmirdeki kedimin tüyü Adanadaki kayınpederimin donundan çıktı. Sizin eskiden saçınız omreymiş sizin eski saçınız bile olabilir, evet aylar sonra bile çıkabiliyor bir yerlerden. Siz hep aynı tip saçı mütemadiyen görüyorsanız o zaman merak edin derim şimdi tek bir saç kılı için kıyamet falan koparmayın kimbilir nerden geldi.

Daha öncede tıpatıp böyle bir konu vardı aynı kişisi misiniz?Ayrıca Allah aşkına özellikle saç bulmak için çamaşırlarını mı inceliyorsunuz yani makineye atarken öyle hiçbir yerine bakmadan atarım ki bu içlik yani cep falan da yok bakasınız yıkandıktan sonra da o saç.nasıl kalacak. Küçücük saç telini nasıl bir incelemeye almışsınız maşallah adam aldatmış olsa içlikte saç ne arar yani detaya girmeyeyim de saçmalık bence çok takıntılısınız eşinize sabırlar diliyorum

Evet içlikle aldatması pek mantıklı gibi gelmese de, hala saç çıkmaya devam ediyor. Her hafta iş kıyafetini kontrol ediyorum. İçliğinde çıkmasa da pantolonunda çıkıyor. Orda olmasa üzerine giydiği yeleğin iç kısmında çıkıyor.
Bakıyorum kızımın saçı gibi de benim saçım gibide, anlayamıyorum pek
Hafta sonu iş kıyafetlerini yıkadım bir makine koyu renklerle, akşam ütü yaptım hiç saç yoktu. Akşam işten gelince baktım, yeleğinin iç kısmında vardı, İyi tarafından düşünüyorum,.
Makinede diğer çamaşırlardan bulaşmıştır diyorum, kızımı belki sabah okula hazırlarken olmuştur diye düşünüyorum ama devamlı görünce artık şüphe duymaya başladım.
Bana mantıklı açıklama yapın lütfen, benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz, bu aldatma olur mu

Kurutma makinesi alin. Sac pek olmuyor o zaman camasirlarda. Buna ragmen aksam eve geldiginde uzerinde kıl varsa o zaman dusunursunuz. Ya da arabasinda o kıllardan var mi?

P peki hep aynı tip saç mı yani aynı renk aynı kalınlık? Valla koparın kendinizinkinden de kızınızdan da birer tel koyun yanyana bi de öyle bakın. Bence gereksiz takılıyorsunuz. Veya bi tel de annenizden alın farkı ayırt edebiliyor musunuz ona bakın. Ütülerken fln eşinizin kıyafetinden çıkıyor sizinkinden çıkmıyor mu? Benim de eşimin de ütü veya çamaşır kurutmada çok saç çıkar ama benim saçım olduğunu anlıyorum

Iclik giyenden zarar gelmez benimde saçlarım çok dökülür, hatta eşim iş yerinden fotoğraf atar bak yine formamda saçın var diye yine gözünüz açık olsun ama pek sanmıyorum birisi olduğunu

Konu eğer anlattigin gibiyse çok büyük olay cikaririm

Konu eğer anlattigin gibiyse çok büyük olay cikaririm
Nasıl olay, ne derdin mesela
Kabul etmez ki söylesem, kızdığında kalıyorum. Ben de biliyorum sürekli saç çıkmasının normal olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…