Soylemiceksin işte sorun bu.boşanıyorumdiceksin.aileleri cagiracaksın boyle boyle diceksin gozubub önünde. Sürekli benm olmayan saçlar çıkıyor bu nr alaka diceksin. Ben çok büyütürüm. Ama tekrar diyorum saçın kendinin olmadığına eminsen.yerinde olsam benm mi diye dna testi yaptirrdim.Nasıl olay, ne derdin mesela
Kabul etmez ki söylesem, kızdığında kalıyorum. Ben de biliyorum sürekli saç çıkmasının normal olmadığını
Ya istemsizce çok güldümİçlik giyerken aldatmıyordur herhalde yaa bilemedim.
Yanındaki erkek ancak çalıştığı yer sabit değil. Akşamları evden dışarı çıkmıyor, öğle arasında konuşuruz hatta görüntülü arıyorum artık,bana karşıda iyi yani ilgi gösteriyor ne az nede abartı çocuklu evlerde ne kadarr oluyorsa o kadar işteNasıl bir işi var eniştenin?
Kadın,erkek karışık mı?
Geciktiği ya da işinin uzadığı oluyor mu?
Bulduğunuz saçlar tek tip mi?
Size nasıl davranıyor?Sıcak mı?Bi soğukluk var mı?Beni hiiiç ilgilendirmiyor vallahi ama cinsel hayatınız yolunda mı?(Cevapları kendi kendinize verebilirsiniz. )
Ben de anlayamıyorum işte. Benim saçım gibi saç.geçende kızımın saçıyla karşılaştırdım çok benziyor kızımın saçına.Soylemiceksin işte sorun bu.boşanıyorumdiceksin.aileleri cagiracaksın boyle boyle diceksin gozubub önünde. Sürekli benm olmayan saçlar çıkıyor bu nr alaka diceksin. Ben çok büyütürüm. Ama tekrar diyorum saçın kendinin olmadığına eminsen.yerinde olsam benm mi diye dna testi yaptirrdim.
Saç bulduğum zaman benimkine benziyorsa kendi saçımla, kızımınkine benziyorsa kızımın saçıyla karşılaştırıyorum. Kızımın saçı bana göre daha açık renk ve daha dalgalı, devamlı kontrol halindeyim ve buda beni çok yoruyor sıkıldım artık sürekli kontrol etmektenP
peki hep aynı tip saç mı yani aynı renk aynı kalınlık? Valla koparın kendinizinkinden de kızınızdan da birer tel koyun yanyana bi de öyle bakın. Bence gereksiz takılıyorsunuz. Veya bi tel de annenizden alın farkı ayırt edebiliyor musunuz ona bakın. Ütülerken fln eşinizin kıyafetinden çıkıyor sizinkinden çıkmıyor mu? Benim de eşimin de ütü veya çamaşır kurutmada çok saç çıkar ama benim saçım olduğunu anlıyorum
Telefonunda şifre yok istediğim zaman bakarım ama neden sürekli saç çıkıyor. Daha kendi saçımmı kızımın saçımı onu bile bilmiyorum, neden 1 sene öncesi böyle değilken şimdi böyle oldum, sürekli iş kıyafetlerine bakıyorum. Benim yerimde olsanız ne yapardınızBu şekilde çok yıpranırsın canım ya.Eğer öyle bir durum varsa bir şekilde karşına çıkar zaten.Paranoya yapıp huzurunu kaçırma.
Ortada hiçbir şey yokken tek sebep kendinin olmadığından bile emin olamadığın saç teli yüzünden boşanmak hayli saçma olur.
Telefonunda şifre yoksa,sürekli ortalardaysa,bu bile iyi bir şey.
İçlikle bende düşünemiyorum, saçma gibi. Birde düşünüyorum hergün sıkınca hergün aldatmış oluyor ve banyo yapması gerekiyor. Ama evde banyo yapmıyor. Cinsellik olsa banyo yapar ama evde banyoyu haftada 1 yapıyor kışın.İçlik giyende p..lik olmaz derler ama yinede siz bilirsiniz.
Fazla takılmayın. Benim saçlarımda çok dökülür bulunduğum ortama sonradan biri otursa hemen yapışır. Yada eşimin üstünden başkasına geçer filan. Arkadaşlarının eşleri böyle düşünür demek kiBir kaç yuvayı yıkmadan ben şu saçlarıma bir çözüm bulayım dedim konunuzu okuyunca.
İçlikle bende düşünemiyorum, saçma gibi. Birde düşünüyorum hergün sıkınca hergün aldatmış oluyor ve banyo yapması gerekiyor. Ama evde banyo yapmıyor. Cinsellik olsa banyo yapar ama evde banyoyu haftada 1 yapıyor kışın.
Eşinizin üzerinde çıksa ne tepki verirdin
içlik diyorsun.Eşimin üzerinden saç çıkıyor, daha öncede olmuştu saçlarımı koyuya boyattım, benim saç rengimdede çıkıyor bazen
Bugün çamaşırları dürerken iş yerinde pantolonun altına giydiği termal içliği var ondan saç çıktı, benim saçıma göre kalın telli biraz uçları sarı gibi, benim önceki saçımda da ombreydi ama kalım telli değil. Kızımın saçı da uzun ve dalgalı anlayabiliyorum
Bizde de çıkıyor bazen, mesela benim saçım çok dökülüyor ve heryerden çıkıyor ama bu saç benim saçım gibi gelmedi, eski saçım o renkte olsa da kalın telli değil
Ben ne yapayım şimdi söyleyin, kafayı yemek üzereyim, kavga yaptım ispat edemiyorum. Bilmiyorum deyip çıkıyor işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?