Bir instagram meselesi

Fenobarbital

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
258
245
103
33
meehaba kızlar,
Konu basliktaki gibi. Sevgilimin instagramda face de uzun zamandir like attigini gordugum bi kiz vardi. Baya acik guzel ve aktif kullanan bi kiz. Kizi italya da ogrenciyken iki gun evinde kalmis. Bu kalacak yer aramak icin bi gruplar varya o tarz bisey. Sonrasinda sadece sosyal medya iletisimi kalmis. Soyledigine göre konusmuyorlar.
Neyse aylar once ben artik begenmesen mi filan dedim. Rahatsiz oldum gerçekten çünkü.tamam dedi.
Gecen yine gordum beğenmiş bir resmini.neden diyorum? güya bana yem atiyormus amaci oymus. Hakaret gibi geldi Bnde baya sert ciktim. Bagirdi cagirdi telefonu kapatti. Stresli neyse dedim aksama tekrar aradim. Takip etme su kızı dedim. Mümkün değil yapmıyor. Bu konu hakkinda bir daha konusursan soyle boyle, senin yuzunden moralim bozuluyor calisamiyorum falan yine ben suclu oldum.
Dun yazmadim tabiki o da yazmadi.
Bitti de ben mi uğraşıyorum acaba?

Takip etmesine fotoğraflarını beğenmesine dahi karışıyorsun. Bir erkek bunu yapsa topa tutarlardı şimdi ama sana hak verenler olur. İnstayı facei kapatsın sen de onu fanusa koy nasıl fikir?

Valla keske bnde takmayabilsem bitecekse de bu yuzden olmasa. Fakat kıskançlıgimin önüne gecemiyorum. O da topukladi galiba

Kendin engelle ben öyle yapardım

İkinizin davranışını da doğru bulmadım..tamam sevgiliniz öküz filan ama instadan engelle ne demek? Azcık gururlu davranın siz de.

bence aralarında zamanında bir şeyler geçmiş kurt düşürmek istemem ama
ya da sevgilin bayağı bayağı o zamandan hayran kalmış kıza yani...

Gereksiz kıskançlığa karşıyım,ama benim de hoşuma gitmezdi bu durum.

Kendi açımdan bakıyorum olaya, eşim istediğim arkadaşımın,tanıdığımın veya fitness sayfaları takip ediyorum, oradaki insanların fotoğraflarını beğenmeme laf etse, sıkıyorsun beni rahat bırak der, boğulurum herhalde.
Böyle sıkıya gelemem şahsen. Ona da karışmam aynı şekilde.
Biraz fazla bence bu kadar kıskançlık,kendinizi frenlemeye çalışın yoksa karşı taraf için cidden çok bunaltıcı bir durum.

Görüşüp konuşmuyorum dediği bi kız için fazla uzatmış bence seninle kavga etmeye değer miydi sil gitsin ne eksikliğini hissediceksin sanki

buna kıskançlık demek saçma değil mi?

ben mi geri kafalıyım?

şöyle insanlar var kadın erkek herkesin gönderilerini beğeniyor. onlara lafım yok da.

özellikle birini beğenmek çok saçma

Hem suçlu hem güçlü. Tamam dedikten sonra devam etmesi sizi geçiştirmek için tamam demiş belli ki. Sakıncalı bi durum

İlk önce kendinize değer verin. Çünkü karşınızda sizi dinlemeyen bir beyefendi var. Eğer sizin rahatsız olduğunuz birşeyi "dillendirdiğiniz halde" yerine getirmiyorsa, bunu yadın başka bir konuda da dikte edebilir. Size onun ile ilgili söylediği yalan da olabilir, yem atmak tabirini kullanmaması gerekir çünkü onun asker arkadaşı değilsiniz. Düşünün. Uğraşmayın

Bence aşkta gurur olmalı
Saygı da olmalı

Fazla yüz goz olmuşsunuz.
Bu işin sonu yok

Onemli degil tamam takip etmem olur biter dese bitmişti. Uzatti uzatti bu noktaya getirdi. Günün sonunda suclu taraf hep ben oluyorum. Sorun cikaran taraf tabiki ben. Çünkü esasen onun cok da umrunda olmadigimi dusunmeye başladım. Olsam da olur olmasam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…