Bir iş sıkıntısı da benden :(

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.213
14.961
498
Merhabalar kızlar

Uzun zamandır bu denli bir derdim olmamıştı galiba ya da ben mi buyutuyorum bilmiyorum.
Is hayatına başlayalı bir yil yeni oluyor, bu ikinci isim ve kurumsal bir firma sözde. Birçok proje müdürleri vs ile birlikte çalışıyorum.
Yeni isimde 3 ayımı dolduruyorum. Ve işe başladığım ilk ay içinde genel mudur yardımcısı benim için 'zehir gibi kiz' gibi deyimler kullanmış. Gel gelelim bu son 15 gündür benim proje müdürüm sanki bana birseyleri söylemek istemiyor, herşeyi benim anlamami bekliyor. Bunu böyle yap şunu şöyle yap diyor ama bir bakıyorum öyle değil. Bazen beni konuşturmuyor bile, bazı hatalar görüyorum ama bir dakika diyor gecistiriyor. Komple projeyi sonra tekrar değiştirmek zorunda kalıyorum. SSinirlerim bozuluyor gun içinde kaç kez istifamı vermek istedim ama değmez sabret diyorum bir yandan.

Bir akil fikir verin bana nolur, çok teşekkürler..

Sakin olun,bir süre daha bekleyin,izleyin ..

canım seni kendine tehtid olarak görüyo olabilir bence, kulağına bi şeyler çalınmıştır ve böyle davranmaya başlamış olabilir, dikkat et

Çok iyi olursan önünü kapatırlar. Arada safı oyna. Bir de mümkünse zehir gibi olma. Sana verilen her işi hemen bitirme. 5 gün içinde yap denilen işi 3.günü yapıp teslim etme. sen iyi yaptıkça onlar seni sıkıştırır. Zamanla öğreneceksin...

Sabret ,gozlemle.Belki de sen farkli algiladin.Cok buyutmemek lazim is sorunlarini.Calisma ortaminda cogu insan cekilmez olabiliyo.

sizin başarınızı kıskanmış gibi geldi bana.
Böyle düşünmek de iistemiyorum aslında çünkü benim on katım kadar tecrübesi var. Bir de ben istifa etmeyi düşünüyordum. Halbuki kendimi zorlasam demek ki..

canım seni kendine tehtid olarak görüyo olabilir bence, kulağına bi şeyler çalınmıştır ve böyle davranmaya başlamış olabilir, dikkat et
Hani bilerek mi yapıyor bunları, öyleyse de kötü değil mi birlikte yapıyoruz bütün işleri. Ona sormam lazım her türlü veya başka birine mi sorsam napsam bilemedim. Öğrenemiyorum çünkü böyle de..

Evet ilk zamanlar hemen hemen yapıp vvermiştim o yüzden böyle oldu sanırım. Hatta bana bazen 5 10 yıllık deneyimleymişim gibi sorular soruyor öyle kalıyorum mal gibi. Şimdi yavaş yapacagim artık..

Sabret ,gozlemle.Belki de sen farkli algiladin.Cok buyutmemek lazim is sorunlarini.Calisma ortaminda cogu insan cekilmez olabiliyo.
Evet düşünüyorum bazen ya boşver bir anlık yapmıştır diyorum. Ama devamı geliyo noluyoruz diyorum falan.Anlayamadım gitti. Is tecrübem cok olmadığından büyütüyor olabilirim dediğiniz gibi..

sen öğreneceğini öğren ama güvenme, ters davran demiyorum, zaten senden üst mvkii de olduğu için saygılı davran ama eline koz vericek şeylerden kaçın ve tabii ki hakkını üsluplu bir biçimde savun ve sabret maalesef her işte ama her işte var bu tiplerden, devleti de özeli de aynı mobbing yapıyor ve devam da eder, sen sadece sana işlemediğini göstercek şekilde davranmalısın

+1

Hepimiz zamanında zehir gibi olduğumuz için ekstra yükler üstlenmek zorunda kaldık, bizim sorumluluğumuzda olmayan şeyleri bile bizden beklediler. Arada salağa yatmak en iyisi.

Evet ters davranmıyorum susuyorum böyle gerildigimde birşey demiyorum. Bana işlemediğini göstermem için de işlerimi ona gerek kalmadan doğru yapmaya çalışmalıyım sanırım.

+1

Hepimiz zamanında zehir gibi olduğumuz için ekstra yükler üstlenmek zorunda kaldık, bizim sorumluluğumuzda olmayan şeyleri bile bizden beklediler. Arada salağa yatmak en iyisi.
3 aylık calisanim ama sanki bir yıkmışmışım gibi böyle is kitliyor. Nasıl yapmam gerektiğini de üstünkörü anlatıyor falan. Normalde herkeskontroldn geçiyor ama benimkini böyle kontrol etmiyor hatta başka bir arkadaş var onunkini bile bana kontrol ettiriyor. Zamanında keşke biraz ağırdan alsaymışım diyorum.

Herkesin iş hayatında çeşitli olumsuzluklar, astrolojik bir mesele mi acaba bir araştırayım en iyisi.
İçim sıkıldı yaa yazık millet çalışma aşkından olacak

Herkesin iş hayatında çeşitli olumsuzluklar, astrolojik bir mesele mi acaba bir araştırayım en iyisi.
İçim sıkıldı yaa yazık millet çalışma aşkından olacak
Evet ben ki yani akşam 2 3 saat fazla mesai bile yapsam sevdiğim isi yapıyorum diye mutlu oluyordum. Seviyorum mesleğimi de ama böyle insanlar yüzünden mesleği bırakıcam bu gidişle.

Sende de mi var sıkıntılar? Aslında üstüne gidip hepsini alaşağı etmek var. Pes edince onlar kazanıyor..

Benim iş arkadaşlarımla değil pek, velilerimle sıkıntım var.
Düzelir inşallah diye bekliyorum ama önyargı yaptım çok ciddi.
Gıcık oldum bir kere..

Allah herkere iş hayatında huzur versin ya çok önemli..

Aynısını bana yaptılar sıfır eğitimle "biz seni müşteri temsilcisi yaptık artık tüm siparişler ve teklifler tüm müşteriler senden sorulacak" dediler. Sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…