Bir iş sıkıntısı da benden :(

Hepimiz mecburiyetten çekiyor ekmek parası napalim
Benden çok işinden şikayetçi yoktur galiba yaşam enerjim söndü biraksam kendimi dibe cökücem ama inatlasiyorum
Çok zor iş huzursuzlugu

Seni zorluyor yapabileceklerini görmek istiyor. Yanımda çalışanlara bende yapıyorum bunu. Yapamadıklarında da sinirleniyorum neden dersen o kapasiteye sahip olduklarını bildiğim için kızıyorum. Ve inan bu benim yanıma verdikleri kişilerin hepsinden şuan herkes çok memnun. Gittikleri yerlerden hala ararlar. Belki oda sizi zorlamaya çalışıyordur. Sınırlarınızı zorlayın pes etmeyin derim

İs hayatinda cok iyi olursan cekemezler. Cok kotu olursan hemen kuyunu kazarlar. Kimse acimaz artik insalar birinin bi ayibini bulsakta gun yuzune cikarsak diye bekliyolar. Eger bi isi hemen yaparsaniz bir sonraki isi daha hizli yapmanizi beklerler ve surekli beklentiler yukselir. En iyi olmak icin kendinizi yipratmayin. Unutmayin bu devirde iyiler degil patrona yalakalik yapanlar daha cok prim yapiyo malesef.

Benzerini yaşadım genel müdürle,hatta o söylemeden anlayıp yapmamı bekler olmuştu son dönemlerde.
Bir gün delirdim,herşeyi pat pat söyledim yüzüne (kaba tabirler kullanmayarak,uslubunca tabi)memnun değilseniz benden bir çantam bir ceketim var alır çıkarım restini çektim. Cidden ayrılacaktım o dereceye gelmiştim. Sakinleş sonra konuşalım dedi ve gitti. Gidiş o gidiş bir daha o konuyu açtırmadı bana ama dikkat etti hareketlerine. Sadece uzun zaman sonra bir kez laf arasında ben senin bilgine,zekana fazlasıyla güveniyorum,pratiksin,çözüm üretiyorsun,beklentim yüksek senden,bu sebeple üzerine gelmiş olabilirim vb bir cümle kurdu. Eski davranışları tekrarlanmadi ki herkesin korktuğu,çekindiği ters bir adamdı genel müdürümüz.
Bilemiyorum siz ne yapabilirsiniz ama bildiğim şu ,haksızlığa ne kadar sessiz kalırsanız o kadar üzerinize gelinir. Ben bunu bilir bunu söylerim. Haksızlığa uğradığımı düşündüğümde hep üzerine gittim,sebebini anlamaya çalıştım. Hiçte zararlı çıkmadım. Kendimden,yaptığım işten emindim bu sebeple alttan al,idare et demedim/diyemedim.

Hepimiz mecburiyetten çekiyor ekmek parası napalim
Benden çok işinden şikayetçi yoktur galiba yaşam enerjim söndü biraksam kendimi dibe cökücem ama inatlasiyorum
Çok zor iş huzursuzlugu

işten çıkıcam kızlar kararımı verdim

Hayırlısı olsun sizin için. Bişey daha mı yaşandı
yapmam gereken işler var, ama hickimse birşey söylemiyor. Ben de cok tecrübeli olmadığımdan tek başıma karar veremiyorum. Beni böyle kendi halime bırakıp yapmami bekliyorlar. Yapamıyorum da işin içinden çıkamıyorum böyle giderse ruh hastası olcam burda..

Ben işletmeyi 3. Lukle bitirdim bana orta okul bitirmiş çaycılıktan yönetmen olmuş adam yapıyordu sana proje müdürü yapmış çok mu akıllı adam sevmiyorlar
Diğer müdürde övmüş seni ya küçük düşürecek sen işimi yap uğraşırken kendi kazdığı kutuya düşer inşallah

işimi yaparken de engel oluyo sanki insanların arasında böyle bana sanki safmışım anlamıyormuşum gibi aksettiriyo. Ben de düşünüyorum falan ama o ara daha cok kafamı karıştırıyor. Bir de beni ilk zamanlar cok övüyordu. Baya iyisin falan filan ayaklarına giriyordu söylüyordu ama bir de şimdi bakıyorum o kişi girmiş başkası gelmiş. Istıfa verecektim bugün normalde ama kendimi hazır hissetmiyorum napcam bilmiyorum

O işin o..pusu olmuş Mobbing uzmanı iyi görünüp işini öğrenmiş bu adamlar boşyere o yerlere gelip yıllarca kalmıyorlar sapret canım millet onun oyunlarının farkındadır
İşini yap iyice sor Disiplinli ol sana ilişemez işini iyice sor zorla sor
İşine sadık ve sağlam olduğunu görsün ilk yılında pes edersen oooo

çünkü sen daha az tecrübe ile daha iyi yaparsan onun işini iyi yapmadığı ortaya çıkar

ya da ne bileyim 5-10 yıllık tecrübeli olursun senin bir iş sistemin oturur amirin tutturur

X,Y,Z sırası ile değil işler S, K, L şeklinde yapılacak

eee şimdiye kadar böyle yaptım başarılıyım, performansım iyi, hedefim tuttu vs vs

hayır benim dediğim gibi olacak

zira onun dediği gibi olursa benim de performansım düşer ve herkes eşit olur yoksa sadece ben başarılı olup diğerleri olmazsa onun iyi yönetici olmadığı; benim iyi eleman olduğum ortaya çıkar

iş hayatı böyle

cadı kazanı

bir süre susmak gerekiyor

Evet cok haklisiniz. Pes etmemek lazım. Ona değil başka daha üst kademelere gidicem sormaya. Genel müdür yardımcıları beni övüyormuş kendi diyordu. Ve benim nantiksiz sorularıma bile adam olur oyle saçma ds olsa ne olursa olsun herşeyi sor diyordu. Artık direk ona gidicem çözümü buldum..

Ben de sustukça sinirlenip gerilip pes etmeye yöneliyorum. Kolaya kaçıyorum halbuki üstüne gitsem benim icin daha hayırlı olcak ama işte sabredicem bakalım. Bir adim önde olma yoluna gidicem. Isı daha iyi bilen birilerine sorucam..

bezdirme yöntemini deniyor olabilir kendine tehdit olarak algıladıysa
Bugün de itiraf eder gibi bir hal takındı sanki. Sen iyi gidiyorsun maşallah kaptın hemen falan demeler. Ben cok paniğim aman sen panik olma benim gibi olma demeler..

Bizden daha tecrübeli olup aynı kulvarda olanlar genellikle bunu yapıyor canım hiç üzülme iş hayatı maalesef bunlarla dolu sana işi öğretmek istemeyen mi ararsın yanlış iş yaptırmaya çalışıp kuyunu kazmaya çalışan mı ararsın dedikodunu yapan mı ararsın . . O yüzden üzülme sabret inşallah geçer başarılı insanları çekemeyen çok olur

takılmayın
öyle hemen herşeye istifa edilse herkes sürekli istifa eder
böyle saçma hareketler heryerde küçük büyük farketmez var

kendinizi gaza getirmeyin
bu insanlarla iş hayatımda hep karşılaşacağım görmeyeyim diye telkinleyin

işini iyi yapan insanlara yapılan tipik muamele..ben bir devlet kurumunda memurum burda bile biraz işi iyi yapabilecek potansiyeldeysen burda bir garip hallere giriyorlar çok afedersin yıllarca tekrarla yapılan kıçıkırık işi öğretmemeye çalışmalar seni öğrenemiyor moduna sokmalar vs ..özelde olsak bu insanlar neler yapar bilemiyorum..tek kelimeyle ifade edecek olursak ÇEKEMEMEZLİK başka bir şey değil..
senin içinde zehir gibi kız deyimleri kullanıldığı için proje müdürün bu şekilde davrandığını düşünüyorum

seni kıskanmış, senin için etrafa bu kız anlamıyor demek için böyle yapıyor

Merhabalarr;
Dün itibariyle işten istifamı vererek ayrıldım kızlar. Dayanamadım artık, kendi işlerini bana yüklediği yetmiyormuş gibi bir de yetişmeyince diğer müdürlerin yanında hesap sorar tarzı tavırda bulunuyordu. Ben de kaldıramıyorum psikolojikman, ayrılıyorum dedim cok da mutluyum. Beni ikna etmek için cok uğraştı. Çünkü bana yıktığı bütün işleri kendisi yapmak zorunda kalacak. Başka işlere bakıcam artık.. Teşekkürler yorumlariniz için
.

İnşallah hakkında hayırlısı olur.

"biraz konuşabilir miyiz
iş ile ilgili kafama takılan bazı konuşar var beni aydınlatırsanız kuruma daha faydalı olacağımı düşünüyorum
takdir edersiniz ki zihin yorgunluğu ve meşguliyeti performansı herdaim etkiler"

bir kapısını çal bakalım kafanda kuracağına neler oluyor bir bak, istifa etmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…