• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir iyilik yap

Evcili olanlar haytap shoplardan alışveriş yaparlarsa ücretler barınaklara ihtiyaç sahibi hayvanlara gider.

Şimdi bir dk, ben örneğin mama, şampuan vs siparişimi buradan verirsem yardım yapılmasına katkıda mı bulunacağım dolaylı olarak da olsa?

rapunzel o kedi evini ben yapmadim kokoshaber den alintiladim ama bende yapicam yapinca da burda meg in konusunda ve baglantili diger konularda muhakkak paylasicam..

Ladyevil bunu hatirlatman cok guzel oldu..haytapin afislerini begeniyorum..nereden alabiliriz bu afisleri? Istedigimiz kadar alabilir miyiz (ac gozlu hayvansever)? Ve aklimdayken sunu sormak istiyorum kediler kisin sogukta arabalarin motor kismina yatiyorlar sicak oluyor diye..bununla ilgili bir afisi var mi haytapin? Eger yoksa iletelim talep olarak..basta kendi sitem olmak uzere arabalarin bulundugu yerlere yapistirmak istiyorum

ben de afiş istiyorum okulumda panolara asarım. öğrenciler hayvan sevgisine yabancı. küçükken eğitmek lazım.

nasıl alabilirim?

rapunzel o kedi evini ben yapmadim kokoshaber den alintiladim ama bende yapicam yapinca da burda meg in konusunda ve baglantili diger konularda muhakkak paylasicam..

Ladyevil bunu hatirlatman cok guzel oldu..haytapin afislerini begeniyorum..nereden alabiliriz bu afisleri? Istedigimiz kadar alabilir miyiz (ac gozlu hayvansever)? Ve aklimdayken sunu sormak istiyorum kediler kisin sogukta arabalarin motor kismina yatiyorlar sicak oluyor diye..bununla ilgili bir afisi var mi haytapin? Eger yoksa iletelim talep olarak..basta kendi sitem olmak uzere arabalarin bulundugu yerlere yapistirmak istiyorum

Ben derneğimizin başkanı vasıtasıyla aldım,sadece kargo ücretini karşılamanız şartıyla adresinize gönderiyorlar.
Haytap sitesinde iletişim bölümüne talebinizi iletebilirsiniz.
Bir de sitede a3 boyutlarında indirebileceğiniz afişler var ama ben direkt adresinize büyük boy afiş kağıdına basılı almanızı öneririm yırtılmaz böylece asıldığı yerde uzun süre kalır.
Her afişten onar tane almıştım ben sanıyorum,tam saymadım ama sık sık getirtiyoruz.
Şimdi baktım da bu konuda bir afiş yok,talebimizi iletelim mutlaka değerlendirirler.

Şimdi bir dk, ben örneğin mama, şampuan vs siparişimi buradan verirsem yardım yapılmasına katkıda mı bulunacağım dolaylı olarak da olsa?

Haytap shoplardan alacağınız her şeyin ücreti haytap projelerine gider.

ben de afiş istiyorum okulumda panolara asarım. öğrenciler hayvan sevgisine yabancı. küçükken eğitmek lazım.

nasıl alabilirim?

Yukarıda yazdım. :)

Özellikle okulda asılması harika olur.

Son düzenleme:
Princess yaa vallahi senin konuların kadar takip ettiğim konu yok bu sitede....:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Bu arada yeni bir barınak (HAPİSHANE) yapımını engellemek için bir imza atın ve açıklamayı okuyun kanınız donacak hayvanları öldürmeye götürecekler resmen... Engel olalım... VAHİM AMA GERÇEK! İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

Bu arada barınaklar için barinak.gen.tr de de bilgiler mevcut ama pek güncel değiller gibi geldi...

Ben derneğimizin başkanı vasıtasıyla aldım,sadece kargo ücretini karşılamanız şartıyla adresinize gönderiyorlar.
Haytap sitesinde iletişim bölümüne talebinizi iletebilirsiniz.
Bir de sitede a3 boyutlarında indirebileceğiniz afişler var ama ben direkt adresinize büyük boy afiş kağıdına basılı almanızı öneririm yırtılmaz böylece asıldığı yerde uzun süre kalır.
Her afişten onar tane almıştım ben sanıyorum,tam saymadım ama sık sık getirtiyoruz.
Şimdi baktım da bu konuda bir afiş yok,talebimizi iletelim mutlaka değerlendirirler.

[/B]

bu güzel bir haber.. ben de bir mail attım,şu konularda afiş yapılmasını rica ettim

- kedilerin araba motorunda can vermesi/yaralanması
- barınakları ziyaret
- barınaklara yardım (kullanmadığımız eşyalar vs)

nasıl alabilirim?

kindarrrr öğretmen olduğunu bilmiyordum, gerçekten kutsal bir mesleğin var..zaman zaman ilkokul öğrencileri öğretmenleri eşliğinde barınak ziyaretlerinde bulunuyorlar..sende bu tip bir organizasyon düzenleyebilirsen ne iyi olur..

şimdi düşünüyorumda keşke bizide götürseydi öğretmenlerimiz :((

Halit Uluç İlköğretim Okulu öğrencileri, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

6346636864835214410C969A1D19D5DED30601A4DD926A1086AF86478A.jpg

TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlköğretim Okulunun Hayvan Barınağı ziyareti

d64be226e9cab0c9dcdea8a227f1f8-kirklar.jpg

özel yeni nesil 2000 ana okulu ziyareti:)

20111013-barinak13-300x225.jpg

20111013-barinak14-e1318485930939.jpg

sabiha gökçen kız teknik ve meslek lisesi
2012-05-04-142948.jpg

balkonuma ekmek ve su, arka bahçeme ve önümüzdeki küçük parka (eve biraz daha uzak) da yemek ve su bırakıyorum her çıktığımda kontrol ediyorum...

kuşlar ah o kuşlar yok mu..size sırasını söyleyeyim önce iri cüsseli güvercinler, sonra kumrular en sonda minicik serçeler yiyor..doğanın sırası bu sanırım..ama serçelerede yem kalıyor..hem yiyor hem gelen varmı diye kontrol ediyorlar...
kuşlar için ekmek,bazen makarna,börek koyuyorum bunları ufak ufak parçalıyorum aksi halde yerlere çok saçıyorlar komşularda rahatsız olabilir diye.. (nasıl anlatsam, balkonun köşesi L şeklinde o köşede tahta var balkonun iç tarafında onun üzerinde koyuyorum bir kabın içine..kabıda tahtaya sabitledim ama çıkarıp yıkıyorum 2-3günde 1 )..kalmış ekmeklerinizi atmayın ıslatıp rondodan geçirin (kuruyken zor oluyor)ve bir kavanoza koyup dolabınıza atın..ve bitirdikçe koyun inanın içiniz rhatlıyor..arılar sinekler bile içiyor..bazen su içerken boğulmuş olabiliyorlar ama hemen öldü sanıp almamazlık yapmayın ben belki yaşıyordur diye çıkarıyorum bakıyorum harekete başlıyor..

attachment.php

ben daha yerleştirmeye başlarken bakıyorum 1-2 tanesi etrafta uçmaya başlıyor..

bazen değişiklik olsun diye ekmeğin üstüne süt döküyorum veya yoğurt koyuyorum daha çabuk bitiriyorlar :)

Eklentiler

• $15082012432.webp
    $15082012432.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 374
Son düzenleme:

nasıl alabilirim?

Afişlerden ziyade bizim daha önce de yaptığımız bir uygulamayı önerebilirim size.
Hayvan sevgisi temalı şiir ve resim yarışmaları düzenleye bilirsiniz okulunuzda.
Çocuklar emek harcadıkları şeye daha fazla önem verirler.Hem eğlenceli hem eğitici bir çalışma olur.
Aileler bu konuda yeterince eğitemese bile çocukları,siz bu konuda yardımcı olabilirsiniz.Ayrıca barınaklara yapacağınız ziyareterde aynı denli önemlidir.
Kolay gelsin..

ONLAR İÇİN BİR İYİLİK DAHA YAPMAYA VAR MISINIZ ?

EYLEM TARİHİ : 30 EYLÜL PAZAR - TAKSİM - Ya harekete GEÇ, ya da çok GEÇ...

530149_10151149730688744_551539749_n.jpg

Princess7 seni takdir ediyorum duyarlılığından dolayı.
Ayrıca bu tür konulara olan ilgisizliği de kınıyorum.
Daha önce bir mama sitesi adı vermiştim ucuz yem için.
Şu an şehir dışındayım bu konuda eğer katılımda bulunmak isteyenler olursa
daha da ucuza maliyet sağlayabilirim.
Ama verdiğim site üzerinden değil,arkadaşımla konuşmam ve fiyatları olabildiğince indirmek istiyorum.
Umarım konu daha fazla ilgi çeker...

arkadaşlar cevap yazdığınız için çok teşekkürler..

slimsigaranın dediği gibi gelip alsalar, bağışlar daha da artar bunun için belediyelere görev düşüyor..belediye araclarıyla gidip almak gerek..olmayacak şey değil aslında belediyelere bunu iletebiliriz, web sitelerinden istekte bulunabiliriz..

dürüstçe ve samimiyetle yazmışsın..dediklerin çok doğru elbette sınırlamamalıyız ama hani ikinci resimde eklediğim gibi zinciri yüzünden hayvanın gidecek biyeri yok.. sokaktakiler buna nazaran daha şanslı diye düşünüyorum..ama sokaktakiler içinde yapabileceğimiz neredeyse hiç masrafsız pratik barınaklar var onun resmini de birazdan ekleyeyim(yine bu forumda görmüştüm)..bende bugün sokağıma su ve makarna koydum ben daha yerleştiriyorken geldi bi kedi gel vs dedim gelmedi..çocuklar yüzünden kimseye yanaşmıyolar sanırım..haşlanmış makarnaya, rondoda çekilmiş ekmek üzerinede et suyu yapıp koymuştum kokusunu hemen almış galiba..ben onları yerleştirip geri çekildim o da gelip yedi snrada suyunu içti, bnmde içime su serpmiş oldu..keşke burdada sizinki gibi bişey başlasa da herkes onlara yardım etse..biz henüz okdr gelişmedik malesef..

Evet bu doğru bir bakış..Ben onu hallettim her gördüğümde bağırdım valla çocuklara ki bizim mahalledi ki çocuklar artık kedilere felan vuran olur ise gidip sen ne yapıyorsun lannn diye bağıyorlar :9::9::9: hayvanları seviyorlar..

Evet..Herkesin bakış açısı farklı işte..Hayvanlara verilen yemekler sadaka yerine geçer arkadaşlar hem size hem aç hayvanlara faydalı ..

ufacik sipsirin bi sus kopegi gordum tasmasiz..agac diplerinde acele acele su ariyordu karsiya gectim kosar adim ama kostu gitti topuklularla yetisemedimde ayagimi burktum yavrum agaca bagli 5ltlik sisenin disini yaladi cok susamisti ama yetisemedim..kaypmi olmus acaba

ufacik sipsirin bi sus kopegi gordum tasmasiz..agac diplerinde acele acele su ariyordu karsiya gectim kosar adim ama kostu gitti topuklularla yetisemedimde yavrim agaca bagli 5ltlik sisenin disini yaladi cok susamisti ama yetisemedim..kaypmi olmus acaba

Of yaa çok üzüldüm:((( Benzer bir olay benim de başıma gelmişti caddenin ortasında kocaman bir sokak köpeği ben de başını okşadım birlikte yürüdük sonra bir köftecinin önünde durdu nasıl bakıyor yavrum benim... Adamlar vardı kapının önünde ben de şuna birşeyler verin falan dedim akşama dedi... Peki buralarda tavukçu vs var mı deyince ilerde var dedi ama koca kafalı köpeği çağırdım çağırdım gelmedi bayaaa ilerledim tavukçuyu da bulamadım sonra baktım gitmiş köpek... Çok üzülmüştüm:50::50::50:

Princess şu 30 eylül taksim eylemini biliyorsan detaylı yazar mısın.. Ciddi ciddi gelmeyi düşünmeye başladım hem de haftasonu:1:

"KANLI YASAYA KARŞI 30 EYLÜL SAAT 14:00 DA TAKSİMDE HAREKETE GEÇELİM

Hayvanlara karşı çıkarılmaya çalışılan yasaya karşı bir yürüyüş düzenleniyor. Yürüyüşün mimarı Vet. hekim İlker Örkmez'in açıklamasını lütfen okuyun ve karar verin. Şimdi harekete geçmeye hazır mısınız? "Hedefimiz şahsi yada bireysel değildir. Hedefimiz tüm gurupları toparlayıcı , kurum , kuruluş ve dernekleri ve bunlara bağlı olan insanları
tek bir amaç uğruna bir arada olmalarını sağlamaktır. Elbetteki herkesin karşıt görüşleri olacaktır elbetteki eskiden düşmanlıkları olacaktır. Fakat yeni yasa tasarısına karşı dimdik ayakta durabilmek için bu eylemlerin öncesinde ve sonrasında karşıt gurupların düşmanlıkları sataşmaları ve kavgaları geçicide olsa durdurulmalıdır.Ölüm kamplarına karşı çıkmak için , tehlikeli ırk ve yasaklı ırklar adına düzenlemeye gidilmesi için sokak hayvanları ve yasaklı ırklar başta olmak üzere ölümlerini engellemek için birliktelik istiyoruz.

Suçlamalar , hırslar , ithamlar , kinler ,nefretler şimdilik bir kenara bırakılmalıdır. Geçmişe sünger çekilmelidir ve bir amaç uğruna kitlesel bir güç oluşturulmalıdır.Aksi taktirde sokak hayvanlarının ölümüne beslediğimiz hayvanların yok olup gitmesine seyirci kalmaktan başka çaremiz kalmayacaktır.

Bu eylemlerde lider bulunmayacaktır , bu eylemler birliktelik ve ortak amaçla yapılacaktır.Şimdi asıl hedefe yürümek için ilk adım olan taksim eylemini hayata geçiriyoruz. Hayvansever gurupları kuruluşları kurumları bu eyleme bekliyoruz. Destek istiyoruz birliktelik istiyoruz. Ve kavgasız sorunsuz ortak amaca yürümek istiyoruz. Bizimle beraber taksimde yürüyün hep beraber amacımıza yürüyelim hep beraber bağırıp hep beraber sonuca gidelim...

Ne kadar büyük kitlelere ulaşırsak o kadar çok ses getiririz , bu sebeple sosyal , medya , sağlık , aklınıza gelen tüm kurumlara ulaşalım ve hepsinden destek isteyelim.

KANLI YASAYA KARŞI 30 EYLÜL SAAT 14:00 DA TAKSİMDE HAREKETE GEÇELİM

Veteriner Hekim İlker Örkmez" Hayvan Severler facebook sayfasından alıntı

Mikerinos, bu sanırım değil mi?

Evet kindar sağol sanırım bu...:1: İstanbulu da pek bilmem ama neyse ki taksimdeymiş gitmek istiyorum aslında birşey çıkmazsa...

Evet aslında güzel olur ben başka bir şehirdeyim.. O gün haftasonu olduğu için belki bir işim çıkma ihtimali var ama gitmek isterim...

Back
X